Aligzl94
Üye
-
Konu Sahibi
-
Olacak olacak çalışmalara devamKendimizi kandırıyoruz...
Gene geriye gidilebilir. Karadelikler ile evreni bükerek zamanda yolculuk yapılabilir ama nereye ne zamana gidersin orası meçhulGüzel bişi böyle paradokslarda zamanda geriye gidilemez
Bükmek için işinize yararsa bende levye ve ingiliz anahtarı varGene geriye gidilebilir. Karadelikler ile evreni bükerek zamanda yolculuk yapılabilir ama nereye ne zamana gidersin orası meçhul
Bükmek için işinize yararsa bende levye ve ingiliz anahtarı var
Söylediklerine kendin inanıyor musun Allah aşkına, Evrende ki tüm ayarlar ince bir hesap üzerine kurulmuştur, bu ayarlarda en ufak bir sapma olsa tüm düzenin felç olacağı aşikarken, eğip bükmek ne mantık..
Bükmek için işinize yararsa bende levye ve ingiliz anahtarı var
Söylediklerine kendin inanıyor musun Allah aşkına, Evrende ki tüm ayarlar ince bir hesap üzerine kurulmuştur, bu ayarlarda en ufak bir sapma olsa tüm düzenin felç olacağı aşikarken, eğip bükmek ne mantık..
Gene geriye gidilebilir. Karadelikler ile evreni bükerek zamanda yolculuk yapılabilir ama nereye ne zamana gidersin orası meçhul
Yoo, sadece orası meçhul değil, tamamı meçhul. Ayrıca karadelik değil, solucan deliği demek istedin sanırım ama bu da sadece bir fikir, warp motoru denilen şeyin yapımının neresindeler şuan? Yapılmayı bırak daha yapacakları şey belli değil.
saygılarEvet inanıyorum. Öyle de, konuyu iyi araştırırsan veya videoyu izlersen evrenin nasıl bükülebileceğini daha iyi benimsiyebilirsin
Yoo doğru dedim solucanlar zaten karadelikler ile oluşturulur. Dikkat ettisen karadelikler ile evreni bükerek dedim bu bükme ile solucan oluşuyor
Evet einsten ın kuramına göre ve diğer bilim adamlarının söylemlerine göre böyledir. Çünkü evren denilen şey tamamen boş değildir. O boşlukta çok az miktada medde ve çoğunlukla elektromanyetik dalgalar var ışığıda unutmayalım tabi. Bu karadelikler de boşlukta bulunan ışığı dalgayı maddeyi emiyor ve o noktada evren boşluğu oluşuyor.Peki dediğin gibi olsun ama yine oluşuyor diyorsun bu daha önce olmuş bir şey mi?Öyle düşünülüyor yani. (?)
saygılar
Birşey demene gerek yok arkadaşım, sadece saygı duyduğumu belirttimEvet einsten ın kuramına göre ve diğer bilim adamlarının söylemlerine göre böyledir. Çünkü evren denilen şey tamamen boş değildir. O boşlukta çok az miktada medde ve çoğunlukla elektromanyetik dalgalar var ışığıda unutmayalım tabi. Bu karadelikler de boşlukta bulunan ışığı dalgayı maddeyi emiyor ve o noktada evren boşluğu oluşuyor.
Ah be dostum sana ne diyebilim ki
Eyvallah dostum videoyu izlemeni veya arştırmanı öneririmBirşey demene gerek yok arkadaşım, sadece saygı duyduğumu belirttim
Arkadaşım anlatmaya çalıştığın izafiyet teoirisidir, ve o konuda az çok bilgim var, zaman mefhumunun hıza bağlı olduğudur.Eyvallah dostum videoyu izlemeni veya arştırmanı öneririm
Yok o çok farklı birşey . O hızlı giden daha yavaş zaman geçirir o da bir paradokstur. Aksini iddia edenlerde var(hızlı giden daha çabuk yaşlanır). Hatta ben de aksini iddia ediyorum çünkü hızlı gidince vücudumuzun her atomu hücresi hızlanır bu da herşeyin daha çabuk işlenmesine neden olur ve yaşlanma erken olur tabi yanılıyor da olabilirim. Neden açıklama yaptım ben de bilmiyorumArkadaşım anlatmaya çalıştığın izafiyet teoirisidir, ve o konuda az çok bilgim var, zaman mefhumunun hıza bağlı olduğudur.
ve insanın bedeninin bu haliyle zaman ötesi (Dünya zamanı ile) yolculuk yapması mümkün değildir, ama metafizik canlılar cinler, ruhlar ve melekler bu zaman döngüsüne mahkum değildir. Ama ruh olarak geçmiş veya geleceğe yolculuk yapılması neye yarar..
Galiba konuyu iyi anlatamadım. Zamanda yolculuk yapılabilir ama herkesin zannettiği gibi değil. Yani geçmişe gidip yaptığın hatayı düzenleyerek geleceği istediğin gibi şekillendiremez değiştiremezsin. Örneğin geçmişte biri arkadaşınızı vurdu ve öldü. Siz onu yaşatmak için geçmişe gitseniz ve öldüğü yere gitmesini engelleyerek yaşatırsanız aslında siz onun yaşıyor olduğu bir evrene geçmiş olursunuz. Yani şu an diğer evrenlerde senden bir sürü varBilim ilerledikçe einsteinin söyledikleri yanlış çıkmaya başlıyor. Demek istediğim şey adı üstünde kuram. Yani konuda net bir şey yok. Zamanda yolculuğun var olabileceğini iddia edenler de var imkansız olduğunu söyleyenler de...
Sonuçta buda Einstein'in teorisi ve birbirinden esinlenilmiş, her neyse yani uğraştıkları olmayacak duaya amin demek gibi birşey,Yok o çok farklı birşey . O hızlı giden daha yavaş zaman geçirir o da bir paradokstur. Aksini iddia edenlerde var(hızlı giden daha çabuk yaşlanır). Hatta ben de aksini iddia ediyorum çünkü hızlı gidince vücudumuzun her atomu hücresi hızlanır bu da herşeyin daha çabuk işlenmesine neden olur ve yaşlanma erken olur tabi yanılıyor da olabilirim. Neden açıklama yaptım ben de bilmiyorum. Neyse neticede o farklı bir konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?