Buyuk Gune 7 Gun Kaldi .!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Buyuk Gune 7 Gun Kaldi .!
Nokia Twitter Sayfasinda Az Once Gordugum Bir Tweeti Paylasmak Istedim Sizlerle Arkadaslar ..

Tweet'de L920'Nin Bir Hafta Icerisinde Turkiye'ye Gelecegi Haber Ediliyor .. =]

acuxx

acuxx

Üye
:eller:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
fundaline jolie:kop2:
Allahim sana geliyorum. Nokia shoplar cihazlari teslim etmeye başladi bunlar 7gun kaldi diyor. :ah

meme4

meme4

Üye
parayı veren siz bekleyen yine siz bi Türkiye ye gelsin bakın bi nokia destek veriyo mu ne gibi yenilikler yapıyo kullanıcı yorumlarında neler yazıyor gidip bi teknomarkette inceleyin cihazı 2bin tl az degil birden kapılmayınsiz nokiayı beklemiyeceksiniz nokia sizi bekleyecek

komando04

komando04

Üye
parayı veren siz bekleyen yine siz bi Türkiye ye gelsin bakın bi nokia destek veriyo mu ne gibi yenilikler yapıyo kullanıcı yorumlarında neler yazıyor gidip bi teknomarkette inceleyin cihazı 2bin tl az degil birden kapılmayınsiz nokiayı beklemiyeceksiniz nokia sizi bekleyecek

haklısın kardesım ama ıs ısten gectı artık ne yapalım kaporayı odedık yarında gıdıp alıyorum

ecel54

ecel54

Üye

yok 3bin tl sen yanlış biliyon :kop:

• Beğen
Tepkiler: efeler12

hectobos

Üye
arkadaş nokia shop tan kaç paraya aldın ve hangi nokia shop acaba?

hidayet02

hidayet02

Üye
Arkadaşlar Fiyat Aynı 1649 :tl:

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye

2000 mi??? sen yanlış geldin dostum iphone değil bu :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kardeş lansmandır yani tanıtım çıkış tarihidir

lansman tarihi tamam da nokia shoplar kendileri satiyor cihazlari. Daha bunun geri sayimi mi kalmiş. Bu daginikliga kiziyorum ben. 15-20gun onceden bir tarih verirsin o tarihte heryerde ayni fiyattan ayni anda başlarsin satmaya. Bu iş tamamen nokia turkiye'nin başarisizligi. Emin dogru bir stratejiyle mevcut satişlarin iki kati satiş yapilirdi.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye

lansman tarihi tamam da nokia shoplar kendileri satiyor cihazlari. Daha bunun geri sayimi mi kalmiş. Bu daginikliga kiziyorum ben. 15-20gun onceden bir tarih verirsin o tarihte heryerde ayni fiyattan ayni anda başlarsin satmaya. Bu iş tamamen nokia turkiye'nin başarisizligi. Emin dogru bir stratejiyle mevcut satişlarin iki kati satiş yapilirdi.

evet o da var aynı anda olsaydı daha çok hit yapardı :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
gün geldi artık almak isteyen araştırıp bir şekilde alıyor lansman falan yalan oldu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nanotex

nanotex

Üye

Tarih zaten çok önceden verildi 21 kasım diye. Ama HTC'ye göre çok geç kalınmıştı. Lumia hayranlarının yoğun baskısından dolayı ve de cihazları az da olsa lansmandan önce satabilmek istediler, ön sipariş verenler için satışa sunuldu Lumia 920.. Yani sayılı olarak nokia shop'lara gönderdiler siyah ve beyaz modelleri. :) Bence bu ilk posta cihazlar deneme için satıldı tepki ölçmek için.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Tarih zaten çok önceden verildi 21 kasım diye. Ama HTC'ye göre çok geç kalınmıştı. Lumia hayranlarının yoğun baskısından dolayı ve de cihazları az da olsa lansmandan önce satabilmek istediler, ön sipariş verenler için satışa sunuldu Lumia 920.. Yani sayılı olarak nokia shop'lara gönderdiler siyah ve beyaz modelleri. :) Bence bu ilk posta cihazlar deneme için satıldı tepki ölçmek için.

dogru ama eksik. Cunku sari ve kirmizi renkler Turkcell tarafindan catir catir satiliyor. İlk onsiparişlerin başladigi haberini de ben vermiştim. Yani buyuk ihtimalle bizim bolume girmeyenler ve nokia shoplarin onunden gecmeyenler bu siparişlerden gunler sonra haberdar oldu. Hem de o gunlerde hepimiz cok iyi biliyoruz ki butun nokiashoplar degişik tarih ve fiyat verdiler. Sanki spotcu gibi nokiadan habersiz getirip satmişlar havasi vardi ki nokia destek hattinin bu onsiparişlerin başladigindan haberi bile yoktu.

• Beğen
Tepkiler: phantomddl
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Vay Be ..

Herkes Almis Kullaniyor .. Sozde Avrupa Olan Yere Daha Gelmedi Bilee ..
.! =[

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...