Uygulama Büyük Dosyalar İndireboleceğim Bir Tarayıcı

Sponsorlu Bağlantılar

deepmano

Üye
    Konu Sahibi
Büyük Dosyalar İndireboleceğim Bir Tarayıcı
Arkadaşlar telefondan büyük dosya indirebileceğimiz bir tarayıcı var mı ? Çoğu tarayıcıyı denedim ama indiren yok.Opera 100 mbyi geçtiğinde hata veriyor Dolphin indirme bittiğinde tekrar indirmeye başlıyor.Zaten normal tarayıcı html olarak indiriyor.Google Playdeki çoğu download manageri denedim ama beceremedim.Onlarla indirirken html olarak indiriyor.Bunun bir ayarı var mı?

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Opera hata mı veriyor?
Bendeki opera mobile ile çok büyük boyuttaki dosyaları indirebiliyorum hatta geçen gün pc oyunu indirmiştim telefona yaklaşık 700Mb birşeydi sanırım.

İnternette şöyle birşey buldum: "Use a downloader app from d market.. open browser share the link n wait until it grabs it.. Viola u ve d file ;) I prefer download blazer from d market.."

Anladığım kadarıyla indirme yöneticisi kurup -android marketten sanırım- indirmek istediğin dosyanın linkini tarayıcının arama çubuğuna yapıştıracaksın ve indirme yöneticisi o adresi alıp dosyayı yükleyecekmiş. Bilmiyorum bir dene istersen , umarım yardımı olur..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
baya hizli. saatler suren dosyalari bile 15 dakikada indiriyorum

- - - Eklendi - - -

tarayici gibi bisey ister bundan bul ister normal tarayicidan indirme sayfasina gel adresi kopyalayip uygulamaya yapistir

apk3823

Üye
Puffin webbrovser kullan...

deepmano

Üye
    Konu Sahibi
Deniyorum dediklerinizi saolun...

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
operadan tek seferde 1.5 gb dosya indirdim sorunsuz

u_cosar

u_cosar

Üye
operanin hata vermemesi lazım cunku geçen gün 600 mb indirdim Dahası dün 205 mb indirdim Opera Mobile ile

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Opera Bin Basar Tarayıcıda

deepmano

Üye
    Konu Sahibi
Allah Allah peki indirirken oyun filan oynuyorum o bi sorun olur mu ?

Üst Alt