Bütün N-GAGE 2.0 oyunları fll

Sponsorlu Bağlantılar

Victor_Crane

Üye
n-gage sitesini show room kısmında son 5 oyun daha olduğu görülüyor daha önceki girişlerimde metal gear solid mobile vardı onu kaldırmışlar :( şu an listedeki oyunlar worms world party one cafe sodoku cafe solitaire ve son olarak Star Wars The Force Unleashed bakalım ne zaman çıkacak oyunların çıkış tarihleri hakkında bilgisi olan varsa sevinirim saygılar

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
arkadaslar ben nasıl yuklıcem trk programını?n95 8gb v30?bılgısı olan bana yrdın etsın arkdaslar

eros1905

Üye
s.a beyler senin n95 vs pro lara Ngage kurulumuna göz attım ..

deniyeyim dedim AppTrk2 yükle diyorum ileri gidiyor falan filan Sonra Telefona yüklensin seçeneğini seçiyorum bekletiyor ve şu hatayı veriyo : Yüklenemiyor bu dahili bir birleşen uyarısını alıyorum...

AppTrk2 N95 için yazmışsın bende neden olmuyor :(( bnmde n95 msj atarsan sevinirim.....:agla

baho66

Üye
apptrk yı samsung i450 ye yükleyemiyorum.na yapmalı biliyormusun?????

JAGLER-22

JAGLER-22

Üye
Sagol...

Victor_Crane

Üye
Star Wars™: The Force Unleashed™ Çıktı Bakalım ilk Kim Paylaşacak :)

mpy

mpy

Üye
demosunu indirdim pek birşey anlamadım. beklediğim gibi çıkmadı star wars

kurtbey36426

Üye
tsk kardes

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Haber için saolun beyler cracklisini en kısa surede beklıyoruz herkeze ıyı forumlar bys:oke:

piacenza

Üye
s.a beyler senin n95 vs pro lara Ngage kurulumuna göz attım ..

deniyeyim dedim AppTrk2 yükle diyorum ileri gidiyor falan filan Sonra Telefona yüklensin seçeneğini seçiyorum bekletiyor ve şu hatayı veriyo : Yüklenemiyor bu dahili bir birleşen uyarısını alıyorum...

AppTrk2 N95 için yazmışsın bende neden olmuyor :(( bnmde n95 msj atarsan sevinirim.....:agla

aynı uyarı bende de var...NE YAPMALIYIZ DOSTLAR????

OSMAN_BEDIR87

OSMAN_BEDIR87

Üye

mpy

mpy

Üye
sağol starwars için.
oyunda karatrei kendimiz yönlendirmiyoruz o gidip biryerde duruyor ve önümüze çıkan engelleri tuş kombinasyonlarıyla aşıyoruz. pek zevkli değil ama grafikleri çok iyi. keşke brother in armsta olduğu gibi karateri kendimiz yönlendirsek!.

OSMAN_BEDIR87

OSMAN_BEDIR87

Üye
sağol starwars için.
oyunda karatrei kendimiz yönlendirmiyoruz o gidip biryerde duruyor ve önümüze çıkan engelleri tuş kombinasyonlarıyla aşıyoruz. pek zevkli değil ama grafikleri çok iyi. keşke brother in armsta olduğu gibi karateri kendimiz yönlendirsek!.

Sana Katılıyorum.Oynu Hiç Beğenmedim

oguziverson

oguziverson

Üye
offf star wars bile çıktı halen worms yoq bu nokia neyi beklio anlamadım
paylaşım için saol bu arada:oke:

mpy

mpy

Üye
evet wormsü çıkartmamaları hala çok şaşırtıcı geliyor bana. galiba satış stratejisi. ben hergün ngage.com a giriyorum sırf worms çıktımı diye bakmak için. benim gibi kimbilir kaç madur vardır :D .

thixocast

Üye
sağolasın

helikal

Üye
Ben N81 telefonumu yeni aldım. Bu işlerde acemiyim. Trk,Nokia Cable Driver,secman programlarını telefonamı bilgisayaramı kuracaz. Telefona kuracaksak bunu nasıl yapıyoz. Programı telefonun hafızasına kopyalayım ordamı kurma işlemini yapıcaz anlamadım. Dedim ya çok acemiyim. Gülmeyin ha!:kop:

--------------- Ekleme ---------------

Deneme yanılma yoluylada olsa hallettim.:oke:

erkanoz07

erkanoz07

Üye
Söylediklerinizi harfiyen yaptım. oyunlar yükleniyor patch'ıda yüklüyorum. Fakat bir oyunu açmak istediğimde browser ı açıyor. İnternet üstünde ne kadar c r a c k li bİNPDA Ngage oyunu varsa denedim :) hepsinde start dediğimde ngagenin sayfası browser üstünden açılıyor. Oyunlar başlamıyor. Tel N95 8gb ver 30.0.018

Victor_Crane

Üye
en koyu cimbomlu abimiz OSMAN_BEDIR87 e kucak dolussu teşekkürler bu oyunu bekliyordum star wars fanatiği olarak

kingbrobiy

kingbrobiy

Üye
ben en çok "one" ı bekliyorum çok güzel bi oyuna benziyor

Üst Alt