Bütün N-GAGE 2.0 oyunları fll

Sponsorlu Bağlantılar

turkiminator

turkiminator

Üye
:@:@:@la kardes duzgun lınk vernıze nıye hep bozuk lınler verılıyo bısı yapıyonuz acıklamasını tam yapın:@:@:@ :@

ramaknisnan

ramaknisnan

Üye
Arkadaşlar, sadece ilk mesaja bakarak ve konunun devamını okumadan linkler uçmuş gibi yorumlar yapıyorsunuz. Lütfen ilerleyen sayfaları takip edelim.

Ancak ben gerekli tüm dosyaları + 17 oyunu (son çıkan Dirk Dagger hariç) tek dosya şeklinde upload ettim . İlgilenen arkadaşlar bu linkten indirebilir. Gerekli tüm dosyalar (AppTRK2,N gage modül, secman, patch.sis) ve oyunların .exe dosyaları mevcuttur. Toplam 192 mb

Bu arada Dogz oyunu da free trial olarak çıkmış. Köpek beslemek isteyenler bakabilir :naughty:

Not:Linkteki "fll" yazan yeri F u ll" olarak değiştirin (arada boşluk olmadan)

oguziverson

oguziverson

Üye
ii paylaşım yapmışsın sonunda link ölü diye kızıp etrafa savuranlar (sayfaları tek tek gezmek yerine) kavuştu oyunlarına

hakan078

Üye
tsk kardes ama Asphalt link bozuktu bende bunu ekledim

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
şu asphalt ı da her sayfada mutlaka birileri bi yerlerden sağlamını buldum abi deyip ekliyor

aytac_ferhat

Üye
buda dogz arkadaslar cracklandı.....:oke:

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
eyw babacan ellerine sağlık

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Saol kardesım dogz için ellerıne saglık bys

--------------- Ekleme ---------------

Arkdaslar yenı bır oyun cıkmıs hayırlı olsun metal vb.. die sitede gordum baya gusel bir oyun a benzıyor cıkmıs derken sıteye eklenmıs tam cıkıs tarıhı bellı degıl bys

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
evet ben de gördüm baya güzel grafikleri var sanırım artık n 73 ler de kasar oldu bu oyunları yeni telefon alma zamanı geldi galiba

adanacmp

Üye
cook tesekkurler arkadasım ellerıne saglık

Victor_Crane

Üye
Alternatif olsun

kingbrobiy

kingbrobiy

Üye
her oyunun patch'i farklımıdır yoksa tek bi patch tüm oyunları ful yapıyormu?

oguziverson

oguziverson

Üye
hepsini full yapıo bi patch:oke:

Victor_Crane

Üye

patch asıl oyunu full yapmak içindeğil oyunun başındaki trial yazısını kaldırmak için kullanılıyor 1 kere yapmak yeterli saygılar

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
patch asıl oyunu fll yapmak içindeğil oyunun başındaki trial yazısını kaldırmak için kullanılıyor 1 kere yapmak yeterli saygılar
baştaki yazıyı kaldırmış olman da oyunu fll yapıyor arkadaşım.

af_at_sum

Üye
çok teşekkürler,ayrıca ramaknisnan , oyunları tek bi pakette toplaman çok iyi olmuş,jüri özel ödülü sana :oke:

bekmezci_1991

bekmezci_1991

Üye
sağol

mpy

mpy

Üye
star wars ön izlemeleri eklenmiş güzele benziyor. grafikler filan çok başarılı videodaki gibiyse.

guest1212

guest1212

Üye
çok saol oyunların hepsini çalıştırdım ayrıca o secman ve apptrk programlarını sertifikalandırmak içinde kullanıorm

Üst Alt