Bütün N-GAGE 2.0 oyunları fll

Sponsorlu Bağlantılar

erdemx

Üye
Worms World Party Full

iyi eğlenceler...

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
n-gage değil bu hocam daha önce forumda paylaşıldı
linkte ufak bi sorun var tıkladığınızda rapid ve share arasındaki -- leri silerseniz çalışır

altank

Üye
5320 için çözüm sunan var mı?

baha396

Üye
slm arkadaşlar bana 5700 için n gage paketi laZIM AMA DENENMİŞ VE ÇALIŞIYOR OLSA DAHA İYİ OLUR OYUN DEĞİL BANA PROGRAMLARI LAZIM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Solamente

Üye
teşekkürler

turkishbadboy

Üye
saolasın kardes

Victor_Crane

Üye
lionn38

lionn38

Üye
eyvallah kardeşim bende senin sayende bu n.gage olayına dahil oldum.soğol emeğine sağlık

yusuf3gp

yusuf3gp

Üye
n95-8gb yükledim sorunsuz trialsiz :) çalışıyor
emeğine sağlık

sevgincelik

Üye
Arkadaşlar gerçekten herşey için çok teşekkür ederim.
Elerinize sağlık bende çalışmayan oyun yok hepsi çok güzel bir şekilde çalışıyor.
Bu forumda bi sıcaklık var o yüzden konu ile direk alakalı değil ama
yindede burya yazmak istedim bende n81 var ve video izlemek istiyorum youtube gibi video sitelerden bana mobitube yi önerdiler sizce işimi görürmü eğer görür diyorsanız nasıl bulabilirim varmı lınkı?? Bu konudada yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz şimdiden teşekkürler saygılar...

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
Arkadaşlar gerçekten herşey için çok teşekkür ederim.
Elerinize sağlık bende çalışmayan oyun yok hepsi çok güzel bir şekilde çalışıyor.
Bu forumda bi sıcaklık var o yüzden konu ile direk alakalı değil ama
yindede burya yazmak istedim bende n81 var ve video izlemek istiyorum youtube gibi video sitelerden bana mobitube yi önerdiler sizce işimi görürmü eğer görür diyorsanız nasıl bulabilirim varmı lınkı?? Bu konudada yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz şimdiden teşekkürler saygılar...
http://www.maxicep.com/s60-3rd-dige...ve-flvplayer-programi-01-02-2008-a-92452.html
buraya bi uğra arkadaşım aramıza h.g:oke:

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
arkdaslar ben trk programını yukleyemıyom dahili bilmem bişey bido

legendhunter

Üye
ellerine sağlık kardeş teşekkürler:)

ramaknisnan

ramaknisnan

Üye
arkdaslar ben trk programını yukleyemıyom dahili bilmem bişey bido
N95 te telefonun yazılımı v30 ise appTRK yüklenmiyormuş. Versiyonunu kontrol et istersen. *#0000# basınca versiyon görünür.

sevgincelik

Üye

teşekür ederim arkadaşım gerçekten sağol...:)

--------------- Ekleme ---------------

Birde arkdaşlar bu oyunlarda hiç bir proplem yok...
Fakat diğer oyunlar yani exe ziplenmiş olan n gage oyunları var onları nasıl kuracağım açıklamalı olarak yazarmısınız bir türlü beceremedim yani zipin içinde bir dünya dosya var onların hangilerini ne şekilde açıp kuracağım. Oyunları başka forun başlıığından indirdim yani buradaki oyunlar değil buradakiler sorunsuz ama onları kurmak istiyorum....

Umarım anlaşılmıştır bende n81 var yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
Saygılar.

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
teşekür ederim arkadaşım gerçekten sağol...:)

--------------- Ekleme ---------------

Birde arkdaşlar bu oyunlarda hiç bir proplem yok...
Fakat diğer oyunlar yani exe ziplenmiş olan n gage oyunları var onları nasıl kuracağım açıklamalı olarak yazarmısınız bir türlü beceremedim yani zipin içinde bir dünya dosya var onların hangilerini ne şekilde açıp kuracağım. Oyunları başka forun başlıığından indirdim yani buradaki oyunlar değil buradakiler sorunsuz ama onları kurmak istiyorum....

Umarım anlaşılmıştır bende n81 var yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
Saygılar.
zipin içindeki dosyaları tek tek aynı yere çıkarmanız gerekiyor sonra içlerinden birisine girip exe ye tıklamanız yeterli

sevgincelik

Üye
zipin içindeki dosyaları tek tek aynı yere çıkarmanız gerekiyor sonra içlerinden birisine girip exe ye tıklamanız yeterli
yapıyorum ama malesef olmuyor arkadaşım yok bi bir başka yolu bir hata veriyor exe tıkladığımda...

Üst Alt