arkadaşım bu işini görür5320 için çözüm sunan var mı?
baştaki yazıyı kaldırmış olman da oyunu fll yapıyor arkadaşım.
http://www.maxicep.com/s60-3rd-dige...ve-flvplayer-programi-01-02-2008-a-92452.htmlArkadaşlar gerçekten herşey için çok teşekkür ederim.
Elerinize sağlık bende çalışmayan oyun yok hepsi çok güzel bir şekilde çalışıyor.
Bu forumda bi sıcaklık var o yüzden konu ile direk alakalı değil ama
yindede burya yazmak istedim bende n81 var ve video izlemek istiyorum youtube gibi video sitelerden bana mobitube yi önerdiler sizce işimi görürmü eğer görür diyorsanız nasıl bulabilirim varmı lınkı?? Bu konudada yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz şimdiden teşekkürler saygılar...

N95 te telefonun yazılımı v30 ise appTRK yüklenmiyormuş. Versiyonunu kontrol et istersen. *#0000# basınca versiyon görünür.arkdaslar ben trk programını yukleyemıyom dahili bilmem bişey bido
http://www.maxicep.com/s60-3rd-dige...ve-flvplayer-programi-01-02-2008-a-92452.html
buraya bi uğra arkadaşım aramıza h.g![]()

zipin içindeki dosyaları tek tek aynı yere çıkarmanız gerekiyor sonra içlerinden birisine girip exe ye tıklamanız yeterliteşekür ederim arkadaşım gerçekten sağol...
--------------- Ekleme ---------------
Birde arkdaşlar bu oyunlarda hiç bir proplem yok...
Fakat diğer oyunlar yani exe ziplenmiş olan n gage oyunları var onları nasıl kuracağım açıklamalı olarak yazarmısınız bir türlü beceremedim yani zipin içinde bir dünya dosya var onların hangilerini ne şekilde açıp kuracağım. Oyunları başka forun başlıığından indirdim yani buradaki oyunlar değil buradakiler sorunsuz ama onları kurmak istiyorum....
Umarım anlaşılmıştır bende n81 var yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
Saygılar.
yapıyorum ama malesef olmuyor arkadaşım yok bi bir başka yolu bir hata veriyor exe tıkladığımda...zipin içindeki dosyaları tek tek aynı yere çıkarmanız gerekiyor sonra içlerinden birisine girip exe ye tıklamanız yeterli
N95 te telefonun yazılımı v30 ise appTRK yüklenmiyormuş. Versiyonunu kontrol et istersen. *#0000# basınca versiyon görünür.