kardeş senin çözümün nokia cable driver tabi işallah bnde bikaç hafta senin gibi trk portla uğraştım en sonunda bi arkadaşımızın verdiği kablo driverını yükledim herşey çözüldü bütün oyunları yükledim nokia nın sitesinden destek ve yazılım bölümünden indirebilirsinBilgisayardan anlamama rağmen bir türlü beceremedim.TRK port bulunamadı hatası veriyor sürekli.Telefon üzerinde yüklü gelen demolarım da silindi bu arada![]()
kardeş bn de bu sorun bazen tel hafıza kartını görmüyorsa oluyo bikaç kez hafıza kartını tak çıkar belki olur şansını dene belki yapmışsındır ama aklına gelmediyse diye dedimslmarkadaşlar bende 5700 var herşey hallettim ama oyunlar açılmadı görünüyor ama sönük gibi ve aç dediğim zaman silinsin mi diyor 4 tane oyun yüklü acaba hafızadan mı 2 gb hafıza kartı var yardım lütfen tşk
o oyun şuan yoq ben yeni linkini verim Alpha Assoult 3 Street Rules . Ngage oyunu yüklemeyi bilenler içinkardeşim saol hepsi fll oldu ama asphalt 3 oyununda eksik part var sonu r00 olan bi part istiyo bu sorunu halledersen çok iyi olur paylaşım için saol

sayfaları gezseniz hepsi verildi arkadaşım konuyu iyi takip edin lütfenlinkler tazelenmeli oyunları indiremiyorum maxishareden
--------------- Ekleme ---------------
o oyun şuan yoq ben yeni linkini verim Alpha Assoult 3 Street Rules . Ngage oyunu yüklemeyi bilenler için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşım sinirlenmiyorum yenisin diye txt içinde link varsa nolmuş bu oyunlar taa ne zaman upload edildi rapid silmiştir silse bile sayfaları araştır linklerin düzeltilmiş hali var hiç bakmadan atıp tutuyon ayrıca bn dahil çoğu kişi bütün oyunları oynuyo sn yapamamışsın galiba az uğraş program çalışmıyo ne demekaßi ne bu ya.Txt nin içinde rapid linki war.Linklerde ölü.adam gißi upload etsenize.çalışmıyo zaten attığınız programlarda.![]()

aßi ne bu ya.Txt nin içinde rapid linki war.Linklerde ölü.adam gißi upload etsenize.çalışmıyo zaten attığınız programlarda.![]()