Bütün N-GAGE 2.0 oyunları fll

Sponsorlu Bağlantılar

rbatu

Üye
Arkadaşlar N73 İçin N-Gage Programı Buldum Onuyorum En yeni Oyunları Bounce Reset Generation Gibi... Ama N81 8GB Kullanıyorum Gayette Oldu Hepisde Full Hatta Bitti Bile Oyunlar Ypamayanlar Kendilerine Kızsınlar Başkalarına Deil Takip ETMEDEN ATIP TUTMASINLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

mpy

mpy

Üye
reset generation nasıl oynanıyor bilen biri açıklayabilirmi.
mantığı
oynanışı
tuşları vs.
hiç denemedim videosunu izledim pek birşey anlamayınca kurmak gelmedi içimden.

oguziverson

oguziverson

Üye
mantığı
oynanışı
tuşları vs.
evt bunların cevabını bnde istiorum bişeyler yapıorum kendi kendine oynuyo anlamadım bi türlü

Victor_Crane

Üye
evt bunların cevabını bnde istiorum bişeyler yapıorum kendi kendine oynuyo anlamadım bi türlü

selam oyun strateji oyunu amaç kaleden kızı kaçırmak öncelikle size bir şekil veriyor şekli haritaya yerleştirip rakibinizin yolunu kesmeye çalışıyorsunuz rakibiniz sizin renginizdeki yola geçerse ona gidip vurabiliyorsunuz her neyse şekli koyduktan sonra sizden yürümenizi istiyor unutmayınki rakibinizde sizin kızınızı kaçırmaya çalışıyor yürüdükten sonra size atış şansı veriyor atışı rakibinizin üstüne veya yoluna atabilirsiniz eyer yolu olmazsa sizin kalenize gelemez enerjisi bitirip kızı kaleden alıp kendi kalenize götüreceksiniz bu arada çıkan itemler var pil enerji bomba aldığınız zaman rakibinize bir bomba atma şansınız oluyor bide diğer itemler var daha ilerleyemedim okadar

ramaknisnan

ramaknisnan

Üye
mantığı
oynanışı
tuşları vs.

Kurmasan daha iyi . Çok saçma bi oyun bence. Ben kurdum ama hiçbişey anlamadı ve sildim.Bounce çok daha zevkli, onu oyna:oke:

Victor_Crane

Üye
Kurmasan daha iyi . Çok saçma bi oyun bence. Ben kurdum ama hiçbişey anlamadı ve sildim.Bounce çok daha zevkli, onu oyna:oke:

kimisine göre ama çok başarılı ve zevkli bir oyun olduğunu düşünüyorum bu arada ONE web sitesine bakan oldumu adamlar baya başarılı çalışmışlar oyundan vidyolar var oyunu nasıl yaptılarına dair arka planlar ve zevkli dövüş vidyoları

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar BT dan 2 kişi 4 kişi oynaya biliceğim bir oyun yokmudur burada multi player yada internet üzerinden

oguziverson

oguziverson

Üye
selam oyun strateji oyunu amaç kaleden kızı kaçırmak öncelikle size bir şekil veriyor şekli haritaya yerleştirip rakibinizin yolunu kesmeye çalışıyorsunuz rakibiniz sizin renginizdeki yola geçerse ona gidip vurabiliyorsunuz her neyse şekli koyduktan sonra sizden yürümenizi istiyor unutmayınki rakibinizde sizin kızınızı kaçırmaya çalışıyor yürüdükten sonra size atış şansı veriyor atışı rakibinizin üstüne veya yoluna atabilirsiniz eyer yolu olmazsa sizin kalenize gelemez enerjisi bitirip kızı kaleden alıp kendi kalenize götüreceksiniz bu arada çıkan itemler var pil enerji bomba aldığınız zaman rakibinize bir bomba atma şansınız oluyor bide diğer itemler var daha ilerleyemedim okadar
saol kardeş çözdüm işi:yuru
sn nedion ya reset generattion güzel oyun ayrıca bounce bitti çoktan:ehe

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Ewt arkdaslar bende olan bir sorunu size soylemek ıstedım dünden beri cuma gununden beri N gage location home sayfasına girilemiyor google da aradıgımızda ortaya cıkmıyor adresi yazdıgımızdada sayfa goruntulenemıyor dıo ben eskişehirdenim sorun bendemi yoksa herkezdemi aynı siteden yeni cıkan oyuna bakacaktım yok bulamıom siteyi kayboldu anlamadım vallaha bir yardım bilgisi olan elbet vardır bys:oke::sn:

mpy

mpy

Üye
reset generattion çok populer bir oyun pc için ücretsiz indiriliyor kendi sitesinden. oyunu birçok sitede çıkmadan önce tanıttılar bu oyun heralde worms gibi kendine has bir tarz oluşturmuş ve öyle bir oyuncu kitlesine sahip. yükleyip deneyeyim bakalım :)...

oguziverson

oguziverson

Üye
Ewt arkdaslar bende olan bir sorunu size soylemek ıstedım dünden beri cuma gununden beri N gage location home sayfasına girilemiyor google da aradıgımızda ortaya cıkmıyor adresi yazdıgımızdada sayfa goruntulenemıyor dıo ben eskişehirdenim sorun bendemi yoksa herkezdemi aynı siteden yeni cıkan oyuna bakacaktım yok bulamıom siteyi kayboldu anlamadım vallaha bir yardım bilgisi olan elbet vardır bys:oke::sn:
senin internette bi sorun var galiba çünkü bu mesajını okuduktan sonra baktım siteye açıldı ayrıca cuma günü de girmiştim :oke:

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye

dirk dagger and the fallen idol de düştü piyasaya burdan buyrun arkadaşlar

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
paylaşım için teşekkürler!!!

oguziverson

oguziverson

Üye
paylaşım için teşekkürr bunu bekliodum:)

mmkurt

Üye
paylaşım için teşekkürler eline saglık

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
siz de sağolun da yanlız ben oynu bi kez oynadım ve telefon fena şekilde ısındı korktum:D

altank

Üye
Herkese slm,

Bu oyunları henüz başka bir cihaza taşıyamıyoruz maalesef tabii ki taşıyamayınca oyun puanlarıda eski cihazda kalıyor telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum ancak neredeyse bütün oyunlarda iyi bir seviyeye geldim.
Çözüm yolu bilen varmıdır?

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
yetkili bir arkdas bana yrdm etsın tr 2 yukledım ama secmen yerı gelmıyo programda ????usb göruyo ama connet deyincede reset atıyo trk2 yukluyorum usb takıp programa gırıyorum bltht aclsınmı dıyo hayır deyip settıgden usb secıyom coonnet dıyom olmmuyo???nasıl olcak bu sımdı bı yrdımcı olun bana:(

pc suet pcde yuklu degıl sadece cablemı dır nder ılk sayfada verılmıs o yuklu....sorunum ıılk verılen progrm connet deyınce olmuyo napcam??:((

ramaknisnan

ramaknisnan

Üye
yetkili bir arkdas bana yrdm etsın tr 2 yukledım ama secmen yerı gelmıyo programda ????usb göruyo ama connet deyincede reset atıyo trk2 yukluyorum usb takıp programa gırıyorum bltht aclsınmı dıyo hayır deyip settıgden usb secıyom coonnet dıyom olmmuyo???nasıl olcak bu sımdı bı yrdımcı olun bana:(

pc suet pcde yuklu degıl sadece cablemı dır nder ılk sayfada verılmıs o yuklu....sorunum ıılk verılen progrm connet deyınce olmuyo napcam??:((
Öncelikle PC suite i yükleyip, telefonu USB ye taktıktan sonra PC suit modunu seçeceksin.

N73BOY

Üye
teşekkürler kardeş
emeğe saygı

maxisharede hepsi yok mesela asphalt 3 yok space yok diğer linklerde uçmuş bi zahmet yeniler misin linkleri

linkler uçmuş

Üst Alt