Bütün N-GAGE 2.0 oyunları fll

Sponsorlu Bağlantılar

mpy

mpy

Üye
o kısmı yüklerken n95in kızağını aşağı yukarı yap birkaç kere o sırada tuş kilidine filan geçiyor derken giriyor career moda.

talkie

Üye
Bilgisayardan anlamama rağmen bir türlü beceremedim.TRK port bulunamadı hatası veriyor sürekli.Telefon üzerinde yüklü gelen demolarım da silindi bu arada :(

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
sağol

psikolaz

psikolaz

Üye
yabancı bir forumda ingilizcesini okuyup uygulamıstım bu turkce cevırı de ıyı olmus tebrık ederım yanlız n95 ve n95 8gb telı olanlara verdıgınız trk dosyası yanlıs olan haberınız olsun

serhatkayisi

Üye
bende n 95 8 gb var ve herşeyi harfiyen yaptım ama oyuna girince trial yazısı gene çıkıyor tlefona rest deattım aa genede olmadı ne yapmalıyım

oguziverson

oguziverson

Üye
Bilgisayardan anlamama rağmen bir türlü beceremedim.TRK port bulunamadı hatası veriyor sürekli.Telefon üzerinde yüklü gelen demolarım da silindi bu arada :(
kardeş senin çözümün nokia cable driver tabi işallah bnde bikaç hafta senin gibi trk portla uğraştım en sonunda bi arkadaşımızın verdiği kablo driverını yükledim herşey çözüldü bütün oyunları yükledim nokia nın sitesinden destek ve yazılım bölümünden indirebilirsin

ömür147

Üye
kardes eline sağlılda ben bu lnk leri yazamıyorum neyi yazıcaz

mtx142

mtx142

Üye
kardes linkler olmus galiba bi bakıversen ya simdiden tesekkurler

sezeryus

Üye
ben yükledim takır takır çalışıyor teşekkür

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Ewt yukleyemeyen veya yapamayan arkadaslar yazsın elınde sonunda bir yardım eden cıkacaktır bakın bu gune kadar cıkan butun oyunlar bedeva normalde 10 euro yani neymiş bu konu hem eglenceye yarar hemde keseye yarar bys

serhatkayisi

Üye
bende n 95 8 gb var ve herşeyi harfiyen yaptım ama oyuna girince trial yazısı gene çıkıyor tlefona rest deattım aa genede olmadı ne yapmalıyım

baha396

Üye
slmarkadaşlar bende 5700 var herşey hallettim ama oyunlar açılmadı görünüyor ama sönük gibi ve aç dediğim zaman silinsin mi diyor 4 tane oyun yüklü acaba hafızadan mı 2 gb hafıza kartı var yardım lütfen tşk

--------------- Ekleme ---------------

patch programını yükleyemiyorum telefona atıyorum korumalı nesne yüklenemezdiyor lütfen yardım

oguziverson

oguziverson

Üye
slmarkadaşlar bende 5700 var herşey hallettim ama oyunlar açılmadı görünüyor ama sönük gibi ve aç dediğim zaman silinsin mi diyor 4 tane oyun yüklü acaba hafızadan mı 2 gb hafıza kartı var yardım lütfen tşk
kardeş bn de bu sorun bazen tel hafıza kartını görmüyorsa oluyo bikaç kez hafıza kartını tak çıkar belki olur şansını dene belki yapmışsındır ama aklına gelmediyse diye dedim
patch olayına gelince başka oyunların içinden çıkan patch prosunu dene gerçi onların hepsi aynı sanırım, oyunların silik şekilde görünmesindende olabilir

redhacker55

redhacker55

Üye
linkler tazelenmeli oyunları indiremiyorum maxishareden

kardeşim saol hepsi fll oldu ama asphalt 3 oyununda eksik part var sonu r00 olan bi part istiyo bu sorunu halledersen çok iyi olur paylaşım için saol
o oyun şuan yoq ben yeni linkini verim Alpha Assoult 3 Street Rules . Ngage oyunu yüklemeyi bilenler için :)

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
linkler tazelenmeli oyunları indiremiyorum maxishareden

o oyun şuan yoq ben yeni linkini verim Alpha Assoult 3 Street Rules . Ngage oyunu yüklemeyi bilenler için :)

sayfaları gezseniz hepsi verildi arkadaşım konuyu iyi takip edin lütfen

AnDrOiD123321

Üye
aßi ne bu ya.Txt nin içinde rapid linki war.Linklerde ölü.adam gißi upload etsenize.çalışmıyo zaten attığınız programlarda.:@:nono:

oguziverson

oguziverson

Üye
aßi ne bu ya.Txt nin içinde rapid linki war.Linklerde ölü.adam gißi upload etsenize.çalışmıyo zaten attığınız programlarda.:@:nono:
arkadaşım sinirlenmiyorum yenisin diye txt içinde link varsa nolmuş bu oyunlar taa ne zaman upload edildi rapid silmiştir silse bile sayfaları araştır linklerin düzeltilmiş hali var hiç bakmadan atıp tutuyon ayrıca bn dahil çoğu kişi bütün oyunları oynuyo sn yapamamışsın galiba az uğraş program çalışmıyo ne demek:bann::deal:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye

Walla kardeşima olsam sanki beni dovermıssın gibi yazmıssın bu ne şiddet bu celal indirdigin rar dosyalarından cıkan txt ye tıkla oyunun kurulumunu cıkar at telefona ve fulle konuyu fazla takip etmedıgınden anlamıyorsun soylenenlerı bıre bir yap bakalım oluyormu olmuyormu oke cnm kardesım lutfen agresıflıge gerek yok

oguziverson

oguziverson

Üye
evt arkadaşlar dirk dagger çıktı free trial olarak yakın zamandada full oynarız darısı wormsün başına
oyunun üstünde hala comic soon yazıo siz ona dikkat etmeyin deneme için indirebilirsiniz bn yükledim oyun güzel dedektiflik oyunu ama ii bir ingilizcenizin olması gerekio çünkü yazılan yazılara göre hareket ediyorsunuz :oke:

Occ

Occ

Üye
n73 me deneyen var mı?

Üst Alt