dr.bahaeddin
Üye
sanırım ses sorunu yaşayan arkadaşlar n73 tayfasın95te oyun kontolu sendeyken seslerde hiçbir problem olmuyor sadece giriş videolarında konuşma sesleri gelmiyor belki yoktur ama askerler el kol harekeleri yaparak birşeyler konuşuyor sadece yazı görünüyor. onun dışında sesler net sorunsuz.
yeni üyesin bide biliyo gibi konuşma bence. Bu kadar insanda oluyo da sende neden olmuyo. Bence hatayı kendinde ara. Bu kadar emeğe saygısızlık etme.Boşuna indirmeyin oyunların listedeki trial yazısı kalkıyor ama oyunun içi aynı trial şeklinde kalıyor yollar kilitli sahalar yasaklı fln.Bence bekleyin fifa 2009 veya asphalt elite racing4 çıkınca basın parayı alın.Kontör ile de alınabilecekmiş.deyeceğine eminim.Bedaca fifa08 isteyene n-gage lisans dağıtıyor bu arada
yok ben o tayfa dan değilimsanırım ses sorunu yaşayan arkadaşlar n73 tayfası
Boşuna indirmeyin oyunların listedeki trial yazısı kalkıyor ama oyunun içi aynı trial şeklinde kalıyor yollar kilitli sahalar yasaklı fln.Bence bekleyin fifa 2009 veya asphalt elite racing4 çıkınca basın parayı alın.Kontör ile de alınabilecekmiş.deyeceğine eminim.Bedaca fifa08 isteyene n-gage lisans dağıtıyor bu arada
bi de elindeki telefonun alakası yok n-gage le birinden duymuş gelmiş yazmışBoşuna indirmeyin oyunların listedeki trial yazısı kalkıyor ama oyunun içi aynı trial şeklinde kalıyor yollar kilitli sahalar yasaklı fln.Bence bekleyin fifa 2009 veya asphalt elite racing4 çıkınca basın parayı alın.Kontör ile de alınabilecekmiş.deyeceğine eminim.Bedaca fifa08 isteyene n-gage lisans dağıtıyor bu arada
ne demek arkadaşım keyfini çıkarSonunda Oldu. N-Gage yi yükleyebildim. Oyunlar sorunsuz ve hiç donukluk yaşamadan çok zevkli bir biçimde oynanabiliyor. Emeği geçenlere teşekkürler.
Önemli değil kardeşim asıl tesekkurleri konuyu açan mod umuza edelim sorunsuz olarak kaliteli oyunları oynamamızı sagladı n73 de ram az gelıo ama insallah bi dahaki versionda rami arttırırlar sorunsuz oynarız beklıyoruz bence n gage emılatoru ıcın en klas oyun ONE olacak manyak bir oyun nokia nın en basırılı ıslerınden biri olacak herkeze slm iyi forumlar bys(ELECTRONİC)ben bu siteye dün nette gezinirken rastladım kaç kere telime N gage yükledim ama olmadı buraya üye oldum ve denedim oldu EMEĞİN İÇİN ÇOK TEŞEKÜR EDERİM
Ya electronic adamım telfonun ram i arttırılamıyo diye biliyorum ama. Ancak boşaltabilirsin. Yazdığını okuyunca merak ettim. ram arttırma diye bişi varmı acaba diye. Ama olmaması lazım. Yada sen başka bişi mi demek istedin acabaÖnemli değil kardeşim asıl tesekkurleri konuyu açan mod umuza edelim sorunsuz olarak kaliteli oyunları oynamamızı sagladı n73 de ram az gelıo ama insallah bi dahaki versionda rami arttırırlar sorunsuz oynarız beklıyoruz bence n gage emılatoru ıcın en klas oyun ONE olacak manyak bir oyun nokia nın en basırılı ıslerınden biri olacak herkeze slm iyi forumlar bys(ELECTRONİC)
linklerde ne gibi bi sorun var arkadaşım gayet sağlıklı sürekli güncellenen bir konu burasın80de calismiyiiii program yukleniyi ama oyun acılmiyi yuklendi gözikiyi
--------------- Ekleme ---------------
linkler yalan olmus Bi bakıverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?