Bütün N-GAGE 2.0 oyunları fll

Sponsorlu Bağlantılar

kalpazan52

Üye
kardeşim ben bu app trk yı yükleyemiyorum benim N96'ım var tam yüklenecekken duruyor ve 'bu dahili bileşen' diye bir yazı çıkıyor ne yapmalıyım

KINIKs

Üye
benim telefonunm n81. daha önce ben bu uygulamayı yükledim ngage hatasız süper çalışıyordu. geçenlerde telfonun firmware ını güncelledim. daha sonra yeni oyun yükleyemez olmuştum bende çareyi format atmakta buldum. şu anda telefonum 2,1 güncel firmware ında yüklü ve apptrk yı yüklemeye çalışltıpğımda dahili bileşen (component built-in) uyarısını alıyorum ne yapmam gerek? lütfen bişiler yazın

mtx142

mtx142

Üye
kardesim yukleyemiyorum n95 8 gb app trk 2 ye telefon dahili bileşen dio yuklenemio dio ne yapmam lazim bilgilendirirsen sevinirim

jumanji00

jumanji00

Üye
kardeş bu oyuınlar kısıtlımı

66muko

66muko

Üye
Tesekkürler

barisbasgul

barisbasgul

Üye
Benim telefon N85 8gb. apptrk yüklüyorum "sertifika hatası" mesajı alıyorum. Bu işlemler n85 te olmuyormu. Yardım pls...

icebergkktc

icebergkktc

Üye
Kardeş bu trk dediğin ne ben anlayamadım...Yardımcı olursanız sevinirim...Şimdiden teşekkür...

monshe

Üye
AppTrk2.sisx dosyası inmiyor nasıl indircem acaba??:@

commander06

commander06

Üye
OLmuyoooooooooooooooooooooooooooooooooo

App trk 1 yüklenince tlefon kapnıo onu sildim 2yi yükledim bu sefer secman tlfonu görmüo nasıl bi şitir !:@

lawyer61

Üye
bütün oyunlar bunlarmı yenileri yokmu acaba

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
teşekkürLer.:oke:

habbuj

habbuj

Üye
sağollll

memocem

Üye
arkadaşlar yükleyenler daa detaylı yazabilir mi lütfen bn yapamadım bu işi :S

leoncihan

leoncihan

Üye
teşekkürler ..

akincan06

Üye
arkadaslar merhaba ben n78 e yuklemek istiyorum fakat Apptrk yı telefon yuklemio sertifika saglayıcınızla görüsün dio napmalıyım ?

tubike

Üye
benm ki apptrk i bile kabul etmiyo ilk basta dahili bi bileşendir yüklenemes dio bana bi yardımcı olursan sevinirim

06serseri94

Üye
slm tşkkürler bu programlar için benim n73 üm var apptrk yüklen miyor ''Bu Dahili Bir Bileşen'' diyo ve yüklemiyo lütfen yardım edin bide geçersiz sertifika diyo bazı programlarda onlar için bi program varmış bulamadım bula bilirmisiniz şimdiden teşekkürler :sos:sos:sos:sos:sos

canercan1

Üye
ya n-gageyi kurdum ama gözükmüyor program yok burda o yüzden giremedim

abecedefe

Üye
''Yüklenemiyor. Bu dahili bir bileşen'' hatasını alıyorum AppTrk1.sisx yüklemeye çalışırken. bilgisi olan varmı?

Üst Alt