Bütün Diller İçin TEK DOSYA. N97 22.0.110 ORIGINAL HACK

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyazici26

oyazici26

Üye
    Konu Sahibi
Bütün Diller İçin TEK DOSYA. N97 22.0.110 ORIGINAL HACK
:bye2:

Dünyadaki EN KÜÇÜK Hack dosyasıdır.
RomPatch entegre edilmiştir.
Otomatik işaretlenen yamalar OTOMATİK başlar.

Diğer tüm dosyalar original haliyle bırakılmıştır.

BÜTÜN DİLLERİN original dosyaları ile yüklenebilir.

Yüklenme şekli diğer V34 rof2 dosyaları ile aynıdır.
Modifiye olmayan original V34 dosyasını RM-505 klasörüne kopyalamanız gerekir.

İndirdiğiniz dosyayı da RM-505 klasöründeki dosyanın üstüne yazın.

Smallest cooked file on the world.
RomPatch integrated. It can start automatically if you want.
I left everything else the original.
All languages supported.

:tşk:

________________________________________________________________________________________________________

• Beğen
Tepkiler: sametgokce, Nadir, cattr70 ve 1 kişi daha

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler.

cattr70

Üye
Özgür bey,

İmzanız var mı yine bu dosyada?

oyazici26

oyazici26

Üye
    Konu Sahibi
TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
teşekkürler.

cattr70

Üye
rofs3 lisans dosyasının içine Adımı yazmış olabilirim :allalla:

size özel bir dosya da hemen derleyeyim isterseniz. :oke:

Yanlış anlamazsanız, isimsiz olarak orijinalden hiçbir farkı olmayan bir versiyon isteyebilir miyim? Tabi malum RomPatcher+ otomatik aktif özelliği hariç... :oke: :naughty:

oyazici26

oyazici26

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış anlamazsanız, isimsiz olarak orijinalden hiçbir farkı olmayan bir versiyon isteyebilir miyim? Tabi malum RomPatcher+ otomatik aktif özelliği hariç... :oke: :naughty:

neden yanlış anlayayım ki!
hem yanlış anlaşılacak bir şey mi var?

hemen hazırladım sizin için. indirebilirsiniz.

cattr70

Üye
Çok teşekkür ederim... Yanlış anlamak derken bu kadar emeğin arkasındaki zatın ismini yazmak istemesi normal tabi, onun için dedim.
Nedense "hotfile" da problem yaşıyorum, sanırım server problemi, buraya eklemek mümkün müdür dosyayı? Zaten küçük bir dosya ne de olsa... Veya 4shared.com olabilir. Mümkün değilse başka bir lokasyondan deneyeceğim sonra... Yine de tekrar teşekkürler.:oke:

oyazici26

oyazici26

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim... Yanlış anlamak derken bu kadar emeğin arkasındaki zatın ismini yazmak istemesi normal tabi, onun için dedim.
Nedense "hotfile" da problem yaşıyorum, sanırım server problemi, buraya eklemek mümkün müdür dosyayı? Zaten küçük bir dosya ne de olsa... Veya 4shared.com olabilir. Mümkün değilse başka bir lokasyondan deneyeceğim sonra... Yine de tekrar teşekkürler.:oke:

hotfile konusunda çok şikayet alıyorum.
bütün dosyaları başka bir servere taşıyacağım nasipse en kısa zamanda.

A.E.O.

______________________________________________________________________________________

cattr70

Üye
Özgür bey,
İsimsiz versiyon ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var, iki defa flash atmama rağmen ROMPatcher çalışmıyor, ROMPatcher Info diyalogu açılıyor, "OK" basınca tekrar menüye dönüyor. İmzalı olan versiyonda problem yoktu. Zaten dosya boyutu farkı da, sadece isim olup olmamasından daha fazla bir fark sanki...
Göz atabilirseniz sevinirim...
Teşekkürler,

Not: Düzeltme yapıyorum, en başta verdiğiniz ve diğer en küçük dediğiniz, imzalı versiyonda da bu problemi yaşadım. "TESTED and WORKING..." başlıklı konudaki versiyonunuz ile yeniden flash attım ve problem yok. Bilgilendirmek istedim...

oyazici26

oyazici26

Üye
    Konu Sahibi
Özgür bey,
İsimsiz versiyon ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var, iki defa flash atmama rağmen ROMPatcher çalışmıyor, ROMPatcher Info diyalogu açılıyor, "OK" basınca tekrar menüye dönüyor. İmzalı olan versiyonda problem yoktu. Zaten dosya boyutu farkı da, sadece isim olup olmamasından daha fazla bir fark sanki...
Göz atabilirseniz sevinirim...
Teşekkürler,

tekrar inceleyeceğim.
patches klasörünü unutmuş olabilirim.
siz E: ye klasörü koyun açacaktır

cattr70

Üye
Düzeltmeye bakar mısınız lütfen....

--------------- Ekleme ---------------

Düzeltmeye bakar mısınız lütfen....

Bu arada dediğiniz gibi yeniden flash atıp e:/patches klasörünü yarattım, ancak yine de çalışmadı...
Bilginize...

KELGER

KELGER

Üye
teşekkürler. kardeş ben daha önce flash atmıştım sonra senin isimsiz dosyanı ve otomatik rompatcher i görünce tekrar attım çoksaool bende iyi çalışıyor.

n97

cattr70

Üye
Özgür bey,
sevgili KELGER neyi farklı yapıyor veya telefon versiyonu farkı var mıdır bilemiyorum, ama benim n97'de daha önceki çalışmalarınızdan basit versiyon çalışıyor, ancak bu konu altındaki iki versiyon da (isimli ve isimsiz) çalışmadı nedense... Yardımlarınız her zamanki gibi çok değerli olacak...
Teşekkürler...

oyazici26

oyazici26

Üye
    Konu Sahibi
Özgür bey,
sevgili KELGER neyi farklı yapıyor veya telefon versiyonu farkı var mıdır bilemiyorum, ama benim n97'de daha önceki çalışmalarınızdan basit versiyon çalışıyor, ancak bu konu altındaki iki versiyon da (isimli ve isimsiz) çalışmadı nedense... Yardımlarınız her zamanki gibi çok değerli olacak...
Teşekkürler...

ilk sayfadaki açıklamaları adım adım uygulayın.

bu arada bana isimli dediğiniz dosyanın çalışmadığını yazmamıştınız.

bir öneri. çalıştıran arkadaşla da bağlantı kurun.

güle güle kullanın.

teşekkürler. kardeş ben daha önce flash atmıştım sonra senin isimsiz dosyanı ve otomatik rompatcher i görünce tekrar attım çoksaool bende iyi çalışıyor.

n97

güle güle kullanın.

_________________________________________________________________________________

cattr70

Üye
Alıntı: cattr70 göndermiş. >
Özgür bey,
Teşekkürler...
ilk sayfadaki açıklamaları adım adım uygulayın.

bu arada bana isimli dediğiniz dosyanın çalışmadığını yazmamıştınız.

bir öneri. çalıştıran arkadaşla da bağlantı kurun.

güle güle kullanın.

Özgür bey, mesajımı tekrar düzenleyerek iletmeye çalışmıştım, hatta tekrar mesaj yazarak o düzeltmeye bakmanızı rica etmiştim. Ama herhalde yeteri kadar dikkat çekememişim.
Daha önceki (TESTED and WORKING... konusundaki) versiyonu da bu versiyonu da aynı şekilde flash atıyorum, fakat yenisinde ROMPatcher çalışmıyor. Başka versiyonları da bir çok defa flash attım hiç problem yaşamamıştım, o nedenle sordum, ama tabi KELGER'in çalıştırabilmiş olması bende br problem olduğunu gösteriyor, cevap bulamadım.
Ama hiç problem yok, zaten oldukça yardımcı olmaya çalıştınız. Önceki versiyon işimi görüyor... Tekrar tekrar teşekkürler...

tanertekin

tanertekin

Üye
slm oncelikle emeklerin için tesekkurler
ben burada verdigin her 2 dosyayıda denedim ama ikiside ROMPatcher Info diyalogu açılıyor ve tamam degincede kapanıveriyor . bize bu konuda yardım edersen sevinirim
ben flas atma islemi yaparken Flash Flash Flash N97 RM-505 22.0.110 MODiFiYE CFW Sonunda Çıktı... senin konuyu uygulayarak yaptım flas atma işlemi bitince telefonu hiç acmadan pc ye bagladım ve e: yi pc den normal sildim ve cep telefonunu oyle actım ama her 2 dosyada denedim olmadı
Navifirm ile indirdigim dosyalar EMEA_TURKEY_QW White secince gelen dosyalar ın hepsini indirdim ve senin verdigin dosyayıda uzerine yazdım RM-505 klarasorunde sadece senin verdigin dosya ve Navifirm ile indirdiklerim vardı

ve dedigin e: patches klasörünüde oluşturdum ama olmadı
bu konuda yardım edersen sevinirim

Flash atma işlemi bitince hart format atmadım ondan olabilirmi

oyazici26

oyazici26

Üye
    Konu Sahibi
Sorun yaşayan arkadaşların dikkatine:

Problem olmayacağını düşündüğüm dosyayı UPLOAD ettim.
Hayırlı olsun.

_________________________________________________________________________________________________

tanertekin

tanertekin

Üye
Sorun yaşayan arkadaşların dikkatine:

Problem olmayacağını düşündüğüm dosyayı UPLOAD ettim.
Hayırlı olsun.

_________________________________________________________________________________________________

bu artık 5. flas atmamdı bugun delirmek üzereydim telefonu dahi kırmak istiyordum ya sagol evet bu çalısıyor sorun yok
inşallah başka bir sorun cıkmaz. ileride deneyince yorumlarımı yazarım
şimdiden ilgin için tesekkurler sagol

bu artık 5. flas atmamdı bugun delirmek üzereydim telefonu dahi kırmak istiyordum ya sagol evet bu çalısıyor sorun yok
inşallah başka bir sorun cıkmaz. ileride deneyince yorumlarımı yazarım
şimdiden ilgin için tesekkurler sagol

oncelikle burada belirttiklerim dosyanın gelismesine yardımcı olmak içindir. benimde bilmedigimdende veya hatalarımdanda olabilir
ben oldugu gibi anlatayım siz ona gore yorumlarınızı yaparsınız cunku cok detaylı anlamadımdan yorum yapmak istemiyorum

Programları yuklemeye basladım ve 3- 5 tane kurunca programlarıda kontrol ettim sorun yok calısıyor ve ac kapa yapınca baktım benim kurduklarım yok ve bende tekrar kurmak istedim ama var diye uyarı alınca tekrar ac kapa yaptım ve sonra baktımki gelmişler vede calısıyorllar
fakat tema efekini akif edince tema efeki aktif olmasına ragmen sanki kapalı efekler calısmıyor vede onemli degil dedim ve normal olarak ayarlarını yapmaya basladım ve sonra mesajlardaki operator mesajlarını ayarlamak istedim ama sistem hatası uyarısı aldım ve sorun benim yaptıgım bir sey olabilir diye tekrar hard format attım ve gercektende operator mesajlarında aldıgım sorun duzeldi ama biraz once yine benim kurdugum programlar gitti ve ben yine ac kapa yaptım bu sefer 2 defa yaptım geldi şimdi bana hatayı nerde yapıyor olabilirm ve ROMPatcher den kaynaklı bir sorun olabilirmi ve ya bende mi ?
hatam varsa kusurum affola tek dilegim su N97 hacklı olarak sorunsuz kullanmak
şimdiden yapacagınz yorum ve yardımlar için sonsuz tesekkurler
ve oyazici26 arkadasımada emeklerinin için tesekkurler allah razı olsun gercekten sayende cok sey ogreniyorum sagol sagol sagol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt