Bi bakar misin hocam link bu?kredi kartı olmaz mı
Siteden sipariş veriliyor hocam da paypal yada kart lazımmş işte :-)ozmn paypal nerden çıktı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burda buldum nasıl alınacak ama güvenme sen oraya biraz daha araştırayım kargo patlar valla![]()
200 tl diyor da tekrar bi bakayım öyleyse konuyu kapatalım hocam :-)hocam orası oyle de fiyat ne onu da öğren bakalm
Hocam bi bakayım sende bi bakıwer fotoğrafın aynısı olacak düğmeler falan :-) sağolasın.7,560円 nedemekhem güvenme gargo pahalıdır benzeri vardır aliexpress veya dx.com da
Onları gördüm hocam da fotoğraftaki gibi olmalı düğmeler falan sağlam görünüyor demi :-) Amazonda var benim söylediğim :-)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu nasıl
Hocam ilgilendiğin için çok çok sağol denk gelirse yine yazarım sana eyw.hiç bilgim yok abi
Kredi karti veya havale yontemiyle alabilirsiniz paypal uzerinden. Visa mastercard destekliyor paypal. Uyeliginiz yoksa urunu alirken uye olmadan alma var credi karti bilgilerini giriyorsun ve onahliyorsun tamamdir. Kontrol isleminide internet uzerinden bankana (kart numarasiyla) girerek parann akatatilip aktarilmadigina bakarak anlayabilirsiniz. 2 lira ucret bedeli kesiyordu yanilmiyorsam. Bir de karta bir sinrir koyun. Mesela 30 liralik bi urun alicaksaniz 1 saatligine kart icin 35 lira ayarlayin boylece birden fazla alisverise yapamazsiniz. Ayrica sunu belirteuim. Uye olmak daha avantajli urunlerin gelmesi 20 - 30 vun arasi degisiyor. Eger 2 ay falan olurda gelmesse paypaldan xava acarak paranizi geri alabilirsiniz@onursan