Öneri Bunu almam lazım paypali olan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

burak_102

burak_102

Üye
Telefon tank gibi sağlam olmuş ama beğendim de kaba gelebilir ele

sacid589

sacid589

Üye
İnşaatta işe falanmı başlıcan kardeş çok kaba değil mi ? :blink:

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
burak_102

burak_102

Üye
Resimde kaba gibi durmuyor ama bilmiyorum.

0.7 mm incelik diyo hocam sadece şu sağdaki düğmeler falan kendini göstermiş onun için alayım diyorum. Yoksa hiç kılıf takmadm. Ekran filmi bile nadir düşün artık :-) kaba mi duruyo?
Bende 0.7 mm bumper var ama bunun gibi düğmeleri yok basit birşey düğmeye erişmek zor. Adamlar işi aşmış zaten şık olmuş ama bir hevesle alıp kullanmamak da var siz bilirsiniz ama gördüğüm en iyi bumper

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
Bende 0.7 mm bumper var ama bunun gibi düğmeleri yok basit birşey düğmeye erişmek zor. Adamlar işi aşmış zaten şık olmuş ama bir hevesle alıp kullanmamak da var siz bilirsiniz ama gördüğüm en iyi bumper
Aynen aynen onun için alacağım bende çok iyi duruyo. Ama alıp kullanmamak var. Neyse artık. Sizin telefon kalın diyor mu acaba?

Anil-D

Anil-D

Üye
alabilirsen haber ver

• Beğen
Tepkiler: yakupb03
sefo1

sefo1

Üye
Ya kardes ebay. Fr den al ama dikkat et paybaldada uç kagıtcılık yapanvar

sefo1

sefo1

Üye
Olabilir

• Beğen
Tepkiler: yakupb03
Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Benim var paypal

Dogukan9595

Üye
yakup profildeki kim aşık oldum lan :D

burak_102

burak_102

Üye
Aynen aynen onun için alacağım bende çok iyi duruyo. Ama alıp kullanmamak var. Neyse artık. Sizin telefon kalın diyor mu acaba?
Benim telefonum z1 bumper biraz kaba gibi geldi ama bunun gibi hoş gözükmediği için kullanmıyorum arka üstü düşse arka kapak kırılacak gibi geliyor korumadıktan sonra fazladan yüke gerek yok dedim

Üst Alt