Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriBunu almam lazım paypali olan var mı?
Sponsorlu Bağlantılar
burak_102
Üye
Telefon tank gibi sağlam olmuş ama beğendim de kaba gelebilir ele
sacid589
Üye
İnşaatta işe falanmı başlıcan kardeş çok kaba değil mi ?
0.7 mm incelik diyo hocam sadece şu sağdaki düğmeler falan kendini göstermiş onun için alayım diyorum. Yoksa hiç kılıf takmadm. Ekran filmi bile nadir düşün artık :-) kaba mi duruyo?
0.7 mm incelik diyo hocam sadece şu sağdaki düğmeler falan kendini göstermiş onun için alayım diyorum. Yoksa hiç kılıf takmadm. Ekran filmi bile nadir düşün artık :-) kaba mi duruyo?
Bende 0.7 mm bumper var ama bunun gibi düğmeleri yok basit birşey düğmeye erişmek zor. Adamlar işi aşmış zaten şık olmuş ama bir hevesle alıp kullanmamak da var siz bilirsiniz ama gördüğüm en iyi bumper
Bende 0.7 mm bumper var ama bunun gibi düğmeleri yok basit birşey düğmeye erişmek zor. Adamlar işi aşmış zaten şık olmuş ama bir hevesle alıp kullanmamak da var siz bilirsiniz ama gördüğüm en iyi bumper
Benim telefonum z1 bumper biraz kaba gibi geldi ama bunun gibi hoş gözükmediği için kullanmıyorum arka üstü düşse arka kapak kırılacak gibi geliyor korumadıktan sonra fazladan yüke gerek yok dedim