Öneri Bunu almam lazım paypali olan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
Bunu almam lazım paypali olan var mı?
Şunu almam lazım paypal yok yardimci olursanız Size havale yaparım benim yerime alırsınız? Rica etsem kim ilgilenir?

• Beğen
Tepkiler: onursan

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
@onursan

szqn55

szqn55

Üye
kredi kartı olmaz mı

szqn55

szqn55

Üye
nasıl alınıyo :D japonmusunuz

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
İşte çözemedm ki kardeşim :-)

szqn55

szqn55

Üye
ozmn paypal nerden çıktı

burda buldum nasıl alınacak ama güvenme sen oraya biraz daha araştırayım kargo patlar valla :D

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
ozmn paypal nerden çıktı

burda buldum nasıl alınacak ama güvenme sen oraya biraz daha araştırayım kargo patlar valla :D
Siteden sipariş veriliyor hocam da paypal yada kart lazımmş işte :-)

szqn55

szqn55

Üye
hocam orası oyle de fiyat ne onu da öğren bakalm

• Beğen
Tepkiler: yakupb03
szqn55

szqn55

Üye
7,560円 nedemek :D hem güvenme gargo pahalıdır benzeri vardır aliexpress veya dx.com da

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
7,560円 nedemek :D hem güvenme gargo pahalıdır benzeri vardır aliexpress veya dx.com da
Hocam bi bakayım sende bi bakıwer fotoğrafın aynısı olacak düğmeler falan :-) sağolasın.

szqn55

szqn55

Üye

bu nasıl

• Beğen
yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi

bu nasıl
Onları gördüm hocam da fotoğraftaki gibi olmalı düğmeler falan sağlam görünüyor demi :-) Amazonda var benim söylediğim :-)

szqn55

szqn55

Üye
hiç bilgim yok abi

• Beğen
ilhamikd

ilhamikd

Üye
yabanci ulkeden geliyo gelsede imei sorunu cikar

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
Telefon değil hocam sadece metal kılıf alacağım z2 zaten var bende eyw :-)

ilhamikd

ilhamikd

Üye
he pardon hocam konuyu tam anlayamadan konusmusum :)

• Beğen
onurhanerk

onurhanerk

Üye
Kredi karti veya havale yontemiyle alabilirsiniz paypal uzerinden. Visa mastercard destekliyor paypal. Uyeliginiz yoksa urunu alirken uye olmadan alma var credi karti bilgilerini giriyorsun ve onahliyorsun tamamdir. Kontrol isleminide internet uzerinden bankana (kart numarasiyla) girerek parann akatatilip aktarilmadigina bakarak anlayabilirsiniz. 2 lira ucret bedeli kesiyordu yanilmiyorsam. Bir de karta bir sinrir koyun. Mesela 30 liralik bi urun alicaksaniz 1 saatligine kart icin 35 lira ayarlayin boylece birden fazla alisverise yapamazsiniz. Ayrica sunu belirteuim. Uye olmak daha avantajli urunlerin gelmesi 20 - 30 vun arasi degisiyor. Eger 2 ay falan olurda gelmesse paypaldan xava acarak paranizi geri alabilirsiniz

Bunada bskmaninizi oneririm.

Son düzenleme:
  • Beğen

Üst Alt