başka apk dene offline diye arattır google den çıkar karşına...Oyunu açınca bir süre yükleniyor.Sonra siyah bir ekran çıkıyor ve oyundan atıyor.
a.s kardeş,öncelikle s.a derr.. cabann ve ugrasın ıcın tesekkuru bır borc bılırım ...
hakıkaten guzel calısmaa ..
ama soyle bı sorum olacak ...ornegın bende s3 mını var bu telefon bu oyunların hangısı oynatabılır kasmadan ... bu bılgıyı verebılırmısın yada oyunun sıstem ozellıklerı gıbı bıse varmı verebılecegın bızde ona gore ındırme yapabılırız ....yanlıs dusunuyoosam affolaa sadece bı dusunce ???..hanı olursa daha guzel olurr ???

one o özgüvensiteyi banada atarmısın simdiden tesekkurler

kardeş hangi oyunu açamadın?arkadaşlar sitedeki android oyun yükleme bölümünden arastırdım ora soylenen adımları teker teker yapmama rağmen oyun açılmıyor. telefon galaxy s3 . yardımcı olurmusunuz
hocam bu oyunu açamadın mı?sd dosyasını wifi ile mi çektin?- - - Eklendi - - -
modern combat
sd dosyayı dahili hafızaya mı attın yoksa harici hafıza mı?evet gerçekten olmuyor. sd leri dediginiz yere atmama ragmen oyun çalışmuyor . bu konuda bilgi verebilirmisiniz
Modern combat 4 multiplayer oynanıyor mu ?
oynanir
Denediniz mi korsan olduğu halde çalışıyormu ?
teşekkürler birde ben deneyeyim yükledikten sonra çalışırsa yazarım buraya.
kendi telefonumda degil ama arkadasiminkinde yukleyip denemistik wifi ile acmistik ama nasil yaptik hatirlamiyorum ama aciliyor
denedim çalışıyor multiplayerteşekkürler birde ben deneyeyim yükledikten sonra çalışırsa yazarım buraya.
- - - Eklendi - - -
denedim çalışıyor multiplayer

- - - Eklendi - - -
denedim çalışıyor multiplayer