Remember Me
Üye
Rica ederim iyi oyunlarEmeğine sağlık

Rica ederim iyi oyunlarEmeğine sağlık

hocam o php olarak ineni .rar yaptim sonra rardan cikardim apk gene hata veri o ...benim telde bisi var sanirim
o php boyutu ne kadar ? 
kardeşim bir de chainfire 3d programı ile açmayı dene...Usta, Dark Meadow - The Pact oyununa ALL DEVİCES yazılmış ama Samsung Galaxy S3 de çalıştıramadım atıyor oyun açılmadan ?
kardeşim bir de chainfire 3d programı ile açmayı dene...Usta, Dark Meadow - The Pact oyununa ALL DEVİCES yazılmış ama Samsung Galaxy S3 de çalıştıramadım atıyor oyun açılmadan ?
o php boyutu ne kadar ?
eğer telefonun rootlu ise sana bir tüyo vereceğim
- - - Eklendi - - -
kardeşim bir de chainfire 3d programı ile açmayı dene...
- - - Eklendi - - -
kardeşim bir de chainfire 3d programı ile açmayı dene...
Rica ederimteşekkürler![]()

kardeşim senin için apksini upload ettim bu oyunun sürümü v1.1.2
hocam downloaded.php diyordu bilmiyorum boyutunu cunku yanlislikla sd ye format attim onu downloaded.rar yaptim sonra cikar dedim shadowgunun sd dosyasi ve apk si cikti apk ye bastim bi hata verdi ama ne yazdigini hatirlamiyorum cihaz rootlu ve rom lu bitek bu oyuna boyle diyor
kusura bakma yardımcı olamayacağım. t20 telefonu kullanmadığım için bilmiyorum...hocam oyun acilmiyo deil yuklemio![]()
kusura bakma yardımcı olamayacağım. t20 telefonu kullanmadığım için bilmiyorum...
http://www.maxicep.com/android-modi...-telefonlarda-oynama-chainfire-3d-517683.html
tamam ben bunu da deniyeyim de olmassa yapicak bisi yok birde chain fire nasi kullaniliyor?
shadowgun tegrami
- - - Eklendi - - -
paketi ayristirmada bir sorun var dedi
Rica ederim...teşekkürler
Rica ederimemeğine saglık kardeşim güzel calışma![]()
![]()

önemli değil kardeşimkardeşim eline sağlık fakat 9mm oyunu note 2 de çalışmıyor neden acaba bilgin varmı?
telefon rootlu mu?yok kardeşim buna uyumlu değildir yazısı geliyor bu tarz bi yazı yani inglizce olarak başka bi yerde buldum o da oyuna giriyor ama ekran pembemsi bi renk alıyor bşy anlaşılmıyor orjinal rom kullanıyorum kardeşim