Bugüne Kadar Paylaştığım Ve Paylaşmadığım 3d-hd-thd Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

castieL64

castieL64

Üye
Usta, Dark Meadow - The Pact oyununa ALL DEVİCES yazılmış ama Samsung Galaxy S3 de çalıştıramadım atıyor oyun açılmadan ?

PremiumLife

PremiumLife

Üye
hocam o php olarak ineni .rar yaptim sonra rardan cikardim apk gene hata veri o ...:( benim telde bisi var sanirim

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
hocam o php olarak ineni .rar yaptim sonra rardan cikardim apk gene hata veri o ...:( benim telde bisi var sanirim
:hmmm o php boyutu ne kadar ?
eğer telefonun rootlu ise sana bir tüyo vereceğim :oke:

- - - Eklendi - - -

Usta, Dark Meadow - The Pact oyununa ALL DEVİCES yazılmış ama Samsung Galaxy S3 de çalıştıramadım atıyor oyun açılmadan ?
kardeşim bir de chainfire 3d programı ile açmayı dene...

- - - Eklendi - - -

PremiumLife

PremiumLife

Üye
:hmmm o php boyutu ne kadar ?
eğer telefonun rootlu ise sana bir tüyo vereceğim :oke:

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

hocam downloaded.php diyordu bilmiyorum boyutunu cunku yanlislikla sd ye format attim onu downloaded.rar yaptim sonra cikar dedim shadowgunun sd dosyasi ve apk si cikti apk ye bastim bi hata verdi ama ne yazdigini hatirlamiyorum cihaz rootlu ve rom lu bitek bu oyuna boyle diyor

rapprensi_42

Üye
teşekkürler :)

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim :)

- - - Eklendi - - -

hocam downloaded.php diyordu bilmiyorum boyutunu cunku yanlislikla sd ye format attim onu downloaded.rar yaptim sonra cikar dedim shadowgunun sd dosyasi ve apk si cikti apk ye bastim bi hata verdi ama ne yazdigini hatirlamiyorum cihaz rootlu ve rom lu bitek bu oyuna boyle diyor
kardeşim senin için apksini upload ettim bu oyunun sürümü v1.1.2
link :http://www75.zippyshare.com/v/26546740/file.html
SD Dosyasını silme bu apkyi yükle sonra sd dosyasını gereken yere at eğer açmazsa bir chainfire 3d ile açmayı dene...

PremiumLife

PremiumLife

Üye
hocam oyun acilmiyo deil yuklemio :D

PremiumLife

PremiumLife

Üye
kusura bakma yardımcı olamayacağım. t20 telefonu kullanmadığım için bilmiyorum...

tamam ben bunu da deniyeyim de olmassa yapicak bisi yok birde chain fire nasi kullaniliyor?

ali_gfb_1907

:tşk:

pesimist27

Üye
emeğine saglık kardeşim güzel calışma :) :)

Mustafa0099

Üye
teşekkürler

sametbaggio

Üye
kardeşim eline sağlık fakat 9mm oyunu note 2 de çalışmıyor neden acaba bilgin varmı?

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi

shadowgun tegrami

- - - Eklendi - - -

paketi ayristirmada bir sorun var dedi

shadowgun deadzone hepsi telefonlara uygun tegra değil
birde shadowgun var ilk madfinger yapımcısının ilk oyunu bu oyunda tegra ya özel yapmışlar ama bir yandan da tegrasız olanı var...
hocam pc varsa bilgisayardan indirin birde böyle deneyin...

- - - Eklendi - - -

Rica ederim...

- - - Eklendi - - -

emeğine saglık kardeşim güzel calışma :) :)
Rica ederim :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

kardeşim eline sağlık fakat 9mm oyunu note 2 de çalışmıyor neden acaba bilgin varmı?
önemli değil kardeşim

nasıl yani oyun açılmıyormu?
ve orjinal rom mu kullanıyorsunuz?

sametbaggio

Üye
yok kardeşim buna uyumlu değildir yazısı geliyor bu tarz bi yazı yani inglizce olarak başka bi yerde buldum o da oyuna giriyor ama ekran pembemsi bi renk alıyor bşy anlaşılmıyor orjinal rom kullanıyorum kardeşim

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim buna uyumlu değildir yazısı geliyor bu tarz bi yazı yani inglizce olarak başka bi yerde buldum o da oyuna giriyor ama ekran pembemsi bi renk alıyor bşy anlaşılmıyor orjinal rom kullanıyorum kardeşim
telefon rootlu mu?

sametbaggio

Üye
değil dostum

Üst Alt