Remember Me
Üye
ah kardeşim keşke rootlu olsaymış,sana oyunu çalıştırabilecek bir ipucu verecektimdeğil dostum

ah kardeşim keşke rootlu olsaymış,sana oyunu çalıştırabilecek bir ipucu verecektimdeğil dostum

ah kardeşim keşke rootlu olsaymış,sana oyunu çalıştırabilecek bir ipucu verecektim![]()
kardeşim telefonu yeni mi aldın?garantisi varmı?ne yapacamı şaşırdım valla bgnden beri onla uğraştım ama olmuyor çalışmıyor ya
kardeşim telefonu yeni mi aldın?garantisi varmı?
hocam belki yeni sürümü çıkarda onu yüklersiniz,beklemek lazımYeni aldim kardesim suana kdr hicbir oyun da sıkıntı yapmadi baska bitane buldum gece 1 kusur gb indirdi sabah bakiyim dedim oyunu aciyorum bu seferde atiyor oyundan sanirim duzgun calisan apk si yok bunun

Rica ederim...EMege saygı..
mesela hangi oyunları istiyorsun?aksiyon mu? fps mi?Cihazim Rootsuz Hocam Bana Bi Kactane C R A C K L I Oyun Apk Si Werirsen Sewinirim Death Triggeri Alınti Yapmissin Ama Yapdigin Siteyi Hayatta Bulamazdim Yani Hem Oyun Hemde Site Werdin Tesekkkurler Bide Birkactane Aksiyon Oyunu Werirmisin C R A C K L I DEATH DOME Yada Death Trigger Gibi Oyunlar Aksiyon Oyunlari Olursa Sewinirim Saol Buyuksun
...
Sağol kardeşeline sağlık kardeş
- - - Eklendi - - -
eline sağlık kardeş

hocam o oyun sizin telefonunuzda açmaz ram yetmezliğinden açmazmasefect cihaza uyumlu degil diyor

bak sana bi site vereceğim orda binlerce oyunlar var ve yeni oyunlar çıkar çıkmaz hemen paylaşıyorlar,Ben101 Abim SD Dosyasi Olmasa Daha Iyi Olur Aksiyon Fps Farketmez Ama Yani populer Oyunlar Falan Olsun Ve C R A C K L I Olsa Yeter Abim.
bak sana bi site vereceğim orda binlerce oyunlar var ve yeni oyunlar çıkar çıkmaz hemen paylaşıyorlar,
özelden attım...
özel kutuna bak attım...
banada verirmisin
özel kutuna bak attım...
bide bu oyunlarin hangisi online oynanirRica ederim,işine yaradıysa ne mutlu banaçok teşekkürler çok işime yaradı bayağıdır aradığım oyunları buldum

bide bu oyunlarin hangisi online oynanir
online diye başlıkta belirtirler veya mesajlarda belirtirler...ne gibi sorunla karşılaştın?Modern Combat 4 ile ilgili her şeyi yaptım çalışmadı.Yardım edebilir misiniz?
Rica ederim,İyi oyunlarÇoooooooook Teşekkürler.