Bugüne Kadar Paylaştığım Ve Paylaşmadığım 3d-hd-thd Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

sametbaggio

Üye
ah kardeşim keşke rootlu olsaymış,sana oyunu çalıştırabilecek bir ipucu verecektim :(

ne yapacamı şaşırdım valla bgnden beri onla uğraştım ama olmuyor çalışmıyor ya

sametbaggio

Üye
kardeşim telefonu yeni mi aldın?garantisi varmı?

Yeni aldim kardesim suana kdr hicbir oyun da sıkıntı yapmadi baska bitane buldum gece 1 kusur gb indirdi sabah bakiyim dedim oyunu aciyorum bu seferde atiyor oyundan sanirim duzgun calisan apk si yok bunun

ibrahimyzci

ibrahimyzci

Üye
EMege saygı..

sniqht

Üye
Cihazim Rootsuz Hocam Bana Bi Kactane C R A C K L I Oyun Apk Si Werirsen Sewinirim Death Triggeri Alınti Yapmissin Ama Yapdigin Siteyi Hayatta Bulamazdim Yani Hem Oyun Hemde Site Werdin Tesekkkurler Bide Birkactane Aksiyon Oyunu Werirmisin C R A C K L I DEATH DOME Yada Death Trigger Gibi Oyunlar Aksiyon Oyunlari Olursa Sewinirim Saol Buyuksun
...

siyabend1903

Üye
eline sağlık kardeş

- - - Eklendi - - -

eline sağlık kardeş

PremiumLife

PremiumLife

Üye
masefect cihaza uyumlu degil diyor

sniqht

Üye
Cihazim Rootsuz Hocam Bana Bi Kactane C R A C K L I Oyun Apk Si Werirsen Sewinirim Death Triggeri Alınti Yapmissin Ama Yapdigin Siteyi Hayatta Bulamazdim Yani Hem Oyun Hemde Site Werdin Tesekkkurler Bide Birkactane Aksiyon Oyunu Werirmisin C R A C K L I DEATH DOME Yada Death Trigger Gibi Oyunlar Aksiyon Oyunlari Olursa Sewinirim Saol Buyuksun Abim
...
Lutfen Ben101 Abim...

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Yeni aldim kardesim suana kdr hicbir oyun da sıkıntı yapmadi baska bitane buldum gece 1 kusur gb indirdi sabah bakiyim dedim oyunu aciyorum bu seferde atiyor oyundan sanirim duzgun calisan apk si yok bunun
hocam belki yeni sürümü çıkarda onu yüklersiniz,beklemek lazım :(

- - - Eklendi - - -

Rica ederim...

- - - Eklendi - - -

Cihazim Rootsuz Hocam Bana Bi Kactane C R A C K L I Oyun Apk Si Werirsen Sewinirim Death Triggeri Alınti Yapmissin Ama Yapdigin Siteyi Hayatta Bulamazdim Yani Hem Oyun Hemde Site Werdin Tesekkkurler Bide Birkactane Aksiyon Oyunu Werirmisin C R A C K L I DEATH DOME Yada Death Trigger Gibi Oyunlar Aksiyon Oyunlari Olursa Sewinirim Saol Buyuksun
...
mesela hangi oyunları istiyorsun?aksiyon mu? fps mi?

- - - Eklendi - - -

eline sağlık kardeş

- - - Eklendi - - -

eline sağlık kardeş
Sağol kardeş :)

- - - Eklendi - - -

masefect cihaza uyumlu degil diyor
hocam o oyun sizin telefonunuzda açmaz ram yetmezliğinden açmaz :(

siyabend1903

Üye
şifre ney bu pes 2011 için rar şifresi

sniqht

Üye
Ben101 Abim SD Dosyasi Olmasa Daha Iyi Olur Aksiyon Fps Farketmez Ama Yani populer Oyunlar Falan Olsun Ve C R A C K L I Olsa Yeter Abim.

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Ben101 Abim SD Dosyasi Olmasa Daha Iyi Olur Aksiyon Fps Farketmez Ama Yani populer Oyunlar Falan Olsun Ve C R A C K L I Olsa Yeter Abim.
bak sana bi site vereceğim orda binlerce oyunlar var ve yeni oyunlar çıkar çıkmaz hemen paylaşıyorlar,
özelden attım...

onurylkn54

Üye
çok teşekkürler çok işime yaradı bayağıdır aradığım oyunları buldum

Silinen Üye 2405226

Kapalı Hesap
Modern Combat 4 ile ilgili her şeyi yaptım çalışmadı.Yardım edebilir misiniz?

bukel

Üye
Çoooooooook Teşekkürler.

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler çok işime yaradı bayağıdır aradığım oyunları buldum
Rica ederim,işine yaradıysa ne mutlu bana :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

:tşk: bide bu oyunlarin hangisi online oynanir
:rica: online diye başlıkta belirtirler veya mesajlarda belirtirler...

- - - Eklendi - - -

Modern Combat 4 ile ilgili her şeyi yaptım çalışmadı.Yardım edebilir misiniz?
ne gibi sorunla karşılaştın?

- - - Eklendi - - -

Çoooooooook Teşekkürler.
Rica ederim,İyi oyunlar :oke:

Üst Alt