Bugüne Kadar Paylaştığım Ve Paylaşmadığım 3d-hd-thd Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2405226

Kapalı Hesap
Oyunu açınca bir süre yükleniyor.Sonra siyah bir ekran çıkıyor ve oyundan atıyor.

laughter_kahkah

Üye
öncelikle s.a derr.. cabann ve ugrasın ıcın tesekkuru bır borc bılırım ...
hakıkaten guzel calısmaa ..
ama soyle bı sorum olacak ...ornegın bende s3 mını var bu telefon bu oyunların hangısı oynatabılır kasmadan ... bu bılgıyı verebılırmısın yada oyunun sıstem ozellıklerı gıbı bıse varmı verebılecegın bızde ona gore ındırme yapabılırız ....yanlıs dusunuyoosam affolaa sadece bı dusunce ???..hanı olursa daha guzel olurr ???

moonhel

Üye
siteyi banada atarmısın simdiden tesekkurler

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Oyunu açınca bir süre yükleniyor.Sonra siyah bir ekran çıkıyor ve oyundan atıyor.
başka apk dene offline diye arattır google den çıkar karşına...

- - - Eklendi - - -

öncelikle s.a derr.. cabann ve ugrasın ıcın tesekkuru bır borc bılırım ...
hakıkaten guzel calısmaa ..
ama soyle bı sorum olacak ...ornegın bende s3 mını var bu telefon bu oyunların hangısı oynatabılır kasmadan ... bu bılgıyı verebılırmısın yada oyunun sıstem ozellıklerı gıbı bıse varmı verebılecegın bızde ona gore ındırme yapabılırız ....yanlıs dusunuyoosam affolaa sadece bı dusunce ???..hanı olursa daha guzel olurr ???
a.s kardeş,
önemli değil kardeşim lafı bile olmaz :oke:
hocam açıkçası ben sana söyleyeyim oyunu indirmeden veya almadan önce markette uyumlu uyumlu değil mi diye bir bak istersen bu açıdan iyi olur yoksa 600 küsürlük bit oyunu boşyere indirmiş olursun buda sana zaman kaybına yol açmış oluyor,market dediğim mobildeki market :)

- - - Eklendi - - -

siteyi banada atarmısın simdiden tesekkurler
one o özgüven :ehe
attım kardeş :)

ozguryss

Üye
arkadaşlar sitedeki android oyun yükleme bölümünden arastırdım ora soylenen adımları teker teker yapmama rağmen oyun açılmıyor. telefon galaxy s3 . yardımcı olurmusunuz

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sitedeki android oyun yükleme bölümünden arastırdım ora soylenen adımları teker teker yapmama rağmen oyun açılmıyor. telefon galaxy s3 . yardımcı olurmusunuz
kardeş hangi oyunu açamadın?

ozguryss

Üye
- - - Eklendi - - -

modern combat

Silinen Üye 2405226

Kapalı Hesap
Yok kardeş olmuyor.Dediğin yerden indirdim ama olmuyor.Delireceğim ya bir yardım edin.

ozguryss

Üye
evet gerçekten olmuyor. sd leri dediginiz yere atmama ragmen oyun çalışmuyor . bu konuda bilgi verebilirmisiniz

ozguryss

Üye
dahili hafızaya attım .

Silinen Üye 2405226

Kapalı Hesap
Yav siteden indirdim apkleri ama çalışmıyor.

ozguryss

Üye
toplamda 64 adet olan nedir . bende tek dosya cıktı obb olarak

- - - Eklendi - - -

tekrar yaptım . oyuna girince ekranda hızlı hızlı yükleniyor ve apk.mania yazısı degisiyor ve ordada donup kalıyor .

- - - Eklendi - - -

su yükleme isini bastan bi acıklayabilirmisinz. 2 gündür ugrasıyorum bir sonuca ulaşamadım

mikaila

Üye
Modern combat 4 multiplayer oynanıyor mu ?

PremiumLife

PremiumLife

Üye
Downey

Downey

Üye
Teşekkürler :oke:

Üst Alt