- - - Eklendi - - -
birde hangi telefonda denediniz ve kasiyormu
kardeş 64 dosyasını data klasörü ile birlikte atacaksınız...toplamda 64 adet olan nedir . bende tek dosya cıktı obb olarak
- - - Eklendi - - -
tekrar yaptım . oyuna girince ekranda hızlı hızlı yükleniyor ve apk.mania yazısı degisiyor ve ordada donup kalıyor .
- - - Eklendi - - -
su yükleme isini bastan bi acıklayabilirmisinz. 2 gündür ugrasıyorum bir sonuca ulaşamadım
Rica ederimTeşekkürler![]()

Oynanır kardeş...Modern combat 4 multiplayer oynanıyor mu ?
Cihazınızla uyumlu değildir....Yav siteden indirdim apkleri ama çalışmıyor.
Önemli değil kardeşimKardeşim Çok Teşekkür Ederim Ellerine Emeğine Sağlık![]()

Rica ederim...teşekkürler
evet bazı olağan durumlar olmadığı sürece cihazınız uyumluluğu telefon için önemlidir,son soruyu anlayadım ne demek istiyorsunuz?Cihazın uyuşmadığını biliyorum.Ama gta 3 telefona uygun değilken oynamıştım.Acaba bu Gameloftt diye olabilir mi?
hangi telefon?cihazdan cihaza değişebiliyor ondan sordum...Son sorumda demek istediğim şu.Gta 3 , fifa 12 bunlar telefonumla uyumlu değilken çalışıyor ama bunu oyun çalışmıyor.Bunun Gameloft'la ilgisi olabilir mi?
hangi telefon?cihazdan cihaza değişebiliyor ondan sordum...
Teşekkürler , bir sorum var..
Sadece apk'si olan dosyalar.. ( Asphalt 7 gibi , bir tek onu denedim )
APK yi kurup oyunu açınca SD'yi kendi mi çekiyor ?
Hocam oncelikle merhaba oyunlar suoer tesekkurler emegine saglik
Backstab adli oyunu indirdim s3 kullaniyorum mali400 var galiba her neyse sen daha iyi bilirsin backstabin sd datasini bir turlu indirmiyor surekli download etmiyor hatasi aliyorum retry diyorum hep ayni sorun bi el atabilirmisin veya bana direkt obb nin icine attigimiz sd datasini verebilirmisin
Tekrar emegin icin tesekkur ederiz cogu oyunu calistirdim

Rica ederim kardeşim de,ama ben upload edemem ki eğer etsem cihaz uyuşmayacak boşyere indireceksin sonradan arkadan küfredeksiniz eğer internetin kotalı değilse ve hızı yüksekse vereyim sana sd dosyayıÖncelikle konu için teşekkürler. Bir isteğim olacaktı , Street Fighter IV sd data dosyalarını upload edebilir misiniz ? Wifi olmadığından sıkıntı çıkıyor![]()

Kardeş o telefonda oyun çalıştırılır mı 800mhz kime yeterki ve ramı düşük ancak küçük boyutlu oyunları çalıştırırsın armv6 oyunları diyeMaxi Plus 5
Rica ederim beğenmenize sevindimSüper olmuş. Teşekkürler.

Önemli değil kardeşimbomba gibi bir arşiv emeğine sağlık teşekkürler![]()

Sağol kardeş beğenmenize sevindimellerine sağlık begendim

Rica ederim...Teşekkürler , bir sorum var..
Sadece apk'si olan dosyalar.. ( Asphalt 7 gibi , bir tek onu denedim )
APK yi kurup oyunu açınca SD'yi kendi mi çekiyor ?