rica ederim kardeşim,merak etmene gerek yok kardeşim hepsi oyunları açıyorHocam galaxy note 2 sorunsuz calisir mi burdaki oyunlar?Bide konu cok guzel olmus tsk.

hafıza dolu olmalı heralde,sd dosyayı burdan mı indirdin?
kardeşim indirirken hangi web tarayıcısını kullandın?sana tavsiyem ucweb browser programını kullan,indirme olayını çok iyi yapıyorSd yi burdan indirmeye çalıştım ve hafıza kartımda 6b boş yer var wifi ile bağlanıyorum inmiyo bi türlü mobilden

beğenmene sevindim kardeşimHakikaten süper bir çalışma olmuş. Teşekkürler.

rica ederim kardeşim...teşekkür ler..
inşallah sorunsuz apk yi bulayim onuda konuya eklemiş olurum,ama zamanı belli değil ama kısa zamanda eklerim sen merak etmeHocam ya bide nova 3 u ne zaman upload edersiniz?Note 2 yi yeni aldım da biran önce oynamak istiyorum![]()

rica ederim kardeşimçok güzel bir arşiv paylaşılmış sonsuz teşekkür ediyorum

hocamçok çok çok sağol kardeşim ellerin dert görmesinyalnız ben avatar ı yükledim dediğini yaptım ama şuana kadar yüklediğim oyunlar içerisinde sadece bu oyunda görüntü bozukluğu yaşadım nedendir sence? telefonum galaxy s3
tekrar dan çok sağol dostum![]()

dur bekle yeni link ekleyeceğimhocM eternity warriorun 2shared linki kirik

kardeşim indirirken hangi web tarayıcısını kullandın?sana tavsiyem ucweb browser programını kullan,indirme olayını çok iyi yapıyor
eğer telefondan indiremiyorsan pc den indir.
:
bana da haber ver olur muİcs stock browseriyle indirmeye çalıştım dediğin gibi uc yi de denerm olmazsa pc den

tekrar rica ederim yeni adınla "kmlplz" kardeşimilgin için tekrar çok teşekkür ederim kardeşimben tom_10
![]()