Bugüne Kadar Paylaştığım Ve Paylaşmadığım 3d-hd-thd Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

stoch94

Üye
Hocam galaxy note 2 sorunsuz calisir mi burdaki oyunlar?Bide konu cok guzel olmus tsk.

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi

greey

Üye
sagolasan ...

mtngln

mtngln

Üye
hafıza dolu olmalı heralde,sd dosyayı burdan mı indirdin?

Sd yi burdan indirmeye çalıştım ve hafıza kartımda 6b boş yer var wifi ile bağlanıyorum inmiyo bi türlü mobilden

orhanblt

orhanblt

Üye
Hakikaten süper bir çalışma olmuş. Teşekkürler.

sarp59

Üye
teşekkür ler..

stoch94

Üye
Hocam ya bide nova 3 u ne zaman upload edersiniz?Note 2 yi yeni aldım da biran önce oynamak istiyorum:D

systemprg

Üye
çok güzel bir arşiv paylaşılmış sonsuz teşekkür ediyorum

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Sd yi burdan indirmeye çalıştım ve hafıza kartımda 6b boş yer var wifi ile bağlanıyorum inmiyo bi türlü mobilden
kardeşim indirirken hangi web tarayıcısını kullandın?sana tavsiyem ucweb browser programını kullan,indirme olayını çok iyi yapıyor :oke:
eğer telefondan indiremiyorsan pc den indir.

- - - Eklendi - - -

Hakikaten süper bir çalışma olmuş. Teşekkürler.
beğenmene sevindim kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

rica ederim kardeşim...

- - - Eklendi - - -

Hocam ya bide nova 3 u ne zaman upload edersiniz?Note 2 yi yeni aldım da biran önce oynamak istiyorum:D
inşallah sorunsuz apk yi bulayim onuda konuya eklemiş olurum,ama zamanı belli değil ama kısa zamanda eklerim sen merak etme :oke:

- - - Eklendi - - -

çok güzel bir arşiv paylaşılmış sonsuz teşekkür ediyorum
rica ederim kardeşim :tebessüm:

batudinho39

batudinho39

Üye
ben101 kardeş modern combat 4 ü yükleyebildim teşekkürler galaxy s3 minide biraz kasıyor ama baya iyi teşekkürler(4 gb ) hafızanın tamamını yedi :naughty:

uguro

uguro

Üye
Six Guns Oyunu Samsung Galaxy S3 Mine de çalışmıyor ve uyumlu değil denedim BİLGİNİZE. Zaten Google Play Store de de uyumsuz uyarısı yapıyor..

kmlplz

Üye
çok çok çok sağol kardeşim ellerin dert görmesin :D yalnız ben avatar ı yükledim dediğini yaptım ama şuana kadar yüklediğim oyunlar içerisinde sadece bu oyunda görüntü bozukluğu yaşadım nedendir sence? telefonum galaxy s3
tekrar dan çok sağol dostum :)

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
çok çok çok sağol kardeşim ellerin dert görmesin :D yalnız ben avatar ı yükledim dediğini yaptım ama şuana kadar yüklediğim oyunlar içerisinde sadece bu oyunda görüntü bozukluğu yaşadım nedendir sence? telefonum galaxy s3
tekrar dan çok sağol dostum :)
hocam
önemli değil kardeşim :)
herhalde avatar oyunun çözünürlüğü 480x800 idi,ama ben bir daha bakayim uygun çözünürlüğü sahip apk si varsa haber veririm :oke:

martin0906

Üye
:tşk:

drjacks

Üye
hocM eternity warriorun 2shared linki kirik

mtngln

mtngln

Üye
kardeşim indirirken hangi web tarayıcısını kullandın?sana tavsiyem ucweb browser programını kullan,indirme olayını çok iyi yapıyor :oke:
eğer telefondan indiremiyorsan pc den indir.
:

İcs stock browseriyle indirmeye çalıştım dediğin gibi uc yi de denerm olmazsa pc den

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
İcs stock browseriyle indirmeye çalıştım dediğin gibi uc yi de denerm olmazsa pc den
bana da haber ver olur mu :)

- - - Eklendi - - -

eternity warriors 2 yeni linkler eklendi,
İyi oyunlar :oke:

- - - Eklendi - - -

9mm oyunu eklendi,
İyi Oyunlar...

kmlplz

Üye
ilgin için tekrar çok teşekkür ederim kardeşim :) ben tom_10 :D

Üst Alt