hayırlısıyla üst konu olduHocam hayirli olsun![]()

Rica ederim kardeşimTeşekkürler kardeşim...![]()

ne kadar boş alan var hafızada?
kusurun lafımı olur güzel kardeşim7 gbdan fazla var kardeşim.Dün giremedim gece cevap yazamadım kusura bakma.

Dahili hafıza kapasitesi 8 gb.7 gb filan boş alan var ayrıca 4 gblık hafıza kartı aldım.kusurun lafımı olur güzel kardeşim
anladığım kadarıyla dahili hafıza kartı 7 gb mı?
harici hafıza kartı girişi varmı?Dahili hafıza kapasitesi 8 gb.7 gb filan boş alan var ayrıca 4 gblık hafıza kartı aldım.
Var kardeşim .harici hafıza kartı girişi varmı?
Var kardeşim oyunları nasıl çalıştıracağım? Oyunların apklarını yükleyip dataları sd carda mı atacağım? Bir iki oyun denedim beceremedim.Yardımcı olur musun?harici hafıza kartı girişi varmı?
mesela hangi oyunu yapamadın?Var kardeşim .
- - - Eklendi - - -
Var kardeşim oyunları nasıl çalıştıracağım? Oyunların apklarını yükleyip dataları sd carda mı atacağım? Bir iki oyun denedim beceremedim.Yardımcı olur musun?
mesela hangi oyunu yapamadın?
the amazing spider man hangi sürümünü yükledin ?birde muse oyunu apk'yi yükleyip sd dosyayı indirdi mi?Muse oyununu yapamadım.Ayrıca başka sayfada amazing spider man oyunu vardı.Onu da kuramadım.Sd dosyalarının nereye atılacağını bilmiyorum.
the amazing spider man hangi sürümünü yükledin ?birde muse oyunu apk'yi yükleyip sd dosyayı indirdi mi?
kerim kiminle görüştün
- - - Eklendi - - -
link mi çalışmıyor?
inşallah bugün konuya da ekleyeceğimNFS Hot Pursuit linki gitmiş yeniler misin kardeşim ?

kardeş gel senle pm ile konuşalım...Oyunlarda apk ve sd dosyaları olanları nereye atacağımı bilmiyorum. sd/android klasöründe nereye atmak gerekiyor oyunları?
- - - Eklendi - - -
Amazing spider man 1.7'yi yükledim oyun başlayacak gibi yapıyor ama oyundan atıyor.
hile olmuyor mu?link calisoyorda apk da sıkıntı var
NFS Hot Pursuit linki gitmiş yeniler misin kardeşim ?[/QUO
Arkadaşım polypade nasıl android oyun yükleyebilirim biliyor musun?
Tamam konuşalım kardeşim ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.
peki şu konu biraz bilgini aydınlattı mı ?
link:http://www.maxicep.com/android-oyun/android-oyun-yukleme-resimli-anlatim-551567.html