Bugüne Kadar Paylaştığım Ve Paylaşmadığım 3d-hd-thd Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

uguro07

Üye
Dostum Çok Teşekkürler Emeğine Ellerine Sağlık Forumda O kadar konu gezdim doğru düzgün oyun yükleyemedim yada çalışmadı sonunda senin paylaşımın ile oyunları yükleyebildim EMEĞİNE sağlık :)

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Dostum Çok Teşekkürler Emeğine Ellerine Sağlık Forumda O kadar konu gezdim doğru düzgün oyun yükleyemedim yada çalışmadı sonunda senin paylaşımın ile oyunları yükleyebildim EMEĞİNE sağlık :)
rica ederim kardeşim güle güle yükle kardeşim :oke:

- - - Eklendi - - -

apk uymuyor derken,apk hata mı veriyor?

- - - Eklendi - - -Evet apk hata veriyor.

Evet apk hata veriyor.

sen tablette Ayarlar > Uygulamalar > Bilinmeyen Kaynaklar açık olduğuna bak eğer açıksa hepsi apk'yi yükleyebilirsin,eğerki açıksa belki uyumsuzdur...

uguro07

Üye
Dostum Modern Combat 3 :Fallen Nation ın da Linkini en kısa zamanda yenilersen sevinirim :D Tekrardan emeğine sağlık.

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi

ahmet-gfb

Üye
hocam ellerine sağlık oyun yüklemek sayende çok kolaylaştı

drjacks

Üye
Yok kardes hic kurqmadim deneyemedim

uguro

uguro

Üye
SİX GUNS oyunu SAMSUNG GALAXY S3 MİNİ Telefonlar için uyumlu değil Google Play Storede bu uyarıyı veriyor Bilginize...

lgmert12

Üye
Pes 12 apk yüklenirken "yüklenmedi" hatası alıyorum, ne yapabilirim? Ve cok tesekkurlerrr boylesine guzel bir paylas gormedim :D

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
SİX GUNS oyunu SAMSUNG GALAXY S3 MİNİ Telefonlar için uyumlu değil Google Play Storede bu uyarıyı veriyor Bilginize...
kardeşim oyun belki google play storede uyumlu olmayabilir ama bi denersin bakarsın ki,aa oyun çalıştı ve uyumsuz olmasına rağmen dersin :),bazı oyunlar uyumsuz olabilir ama oyunu çalışması illaki uyumluluğunu göre olmuyorki bazen de şansına oyun uyumsuz olan uyumlu olabiliyor,kısacaso pek güvenmemek lazım ama denemeden birşey çıkmaz diyorum :oke:

- - - Eklendi - - -

Pes 12 apk yüklenirken "yüklenmedi" hatası alıyorum, ne yapabilirim? Ve cok tesekkurlerrr boylesine guzel bir paylas gormedim :D
rica ederim bu sizlere ömür D: şaka bir yana sd dosyasını indirdiniz mi?sd dosyası talimatlarda yazdığım o dosya ile aynı ismi mi taşıyor,eğer o isim değilse çabuk ismi değiştirin,eğer bu da olmadıysa belki sd dosyayı attığın yere bak yine,bak yine olmazsa ramını temizle oyunu yine yükle :)

lgmert12

Üye
Hocam apk dosyasi yuklenmiyorki benim sorunum o

Edit: Tamamdır hocam hallettim apk dosyasını telefondan indirmiştim. Şimdi pc den indirip tele attım ve yüklendi. Tekrardan çok teşekkürler paylaşımlarınız için:D:D

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Hocam apk dosyasi yuklenmiyorki benim sorunum o

Edit: Tamamdır hocam hallettim apk dosyasını telefondan indirmiştim. Şimdi pc den indirip tele attım ve yüklendi. Tekrardan çok teşekkürler paylaşımlarınız için:D:D
rica ederim,yaptığına sevindim :D

- - - Eklendi - - -
Konu yapım aşamından çıkmış ve muradına ermiştir,
Alternatif Linkler en kısa zamanda eklenecek. :oke:
İyi Oyunlar...

• Beğen
Tepkiler: lgmert12
0MG90

0MG90

Üye
Eline sağlık çok güzel bir konu olmuş, NFS Hot Pursuit sorunsuz çalışıyor teşekkürler :)

mtngln

mtngln

Üye
Kardeşim benim tel lg p970 telefonumdan gta vc sd sini indirmeye çalışıyorum ama %20 falan oluyo hata veriyo kaç kere denedim olmuyo bazen %20 bile olmadan hata veriyo ne yapmalıyım yardım edin lütfen

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim benim tel lg p970 telefonumdan gta vc sd sini indirmeye çalışıyorum ama %20 falan oluyo hata veriyo kaç kere denedim olmuyo bazen %20 bile olmadan hata veriyo ne yapmalıyım yardım edin lütfen
hafıza dolu olmalı heralde,sd dosyayı burdan mı indirdin?

mehmet3839

Üye
sağol kardeş çok iyi oyunlar

Üst Alt