Remember Me
Üye
yok kardeşim anlatırım da anlayanlar yapabilir mi ki?Nasıl yapıldığını anlatamaz mısın ki?
yok kardeşim anlatırım da anlayanlar yapabilir mi ki?Nasıl yapıldığını anlatamaz mısın ki?
once apk yukleyin ac diyin kabul et diyin dosya indirsn mi derse hayir dyn ciksin sonra sdyi atin oyunu acinyine canavar gibi oyunlar ama
benim gta3 çalışmıyor hocam data yı android data nın içine attım adıyla birlikte olmadı
oyunu açtım ilk çıkana accept ikinciye back yaptım elinde coplu 7 adam ekranda var o şekilde kaldı bekleyemedim 1 dk bekledim yık yok oyunda![]()
yok kardeşim anlatırım da anlayanlar yapabilir mi ki?
tamam sakinleş inşallah bugün paylaşırımNiye yapamasın ki anladıktan sonra
tamam sakinleş inşallah bugün paylaşırım
sağol dostum,şifre konunun ilk başında yazıyor ben yine de yazayim "ben101"Emeğine Sağlık Öncelikle Fakat Kimse Yazmamamıs MediaFire Linkleri Şifre istiyor
rica ederim...teşekkürler güzel arşiv.
rica ederim...
insan yazmış zaten sen konunun ilk başına bakmadığın için görmedin sanırım şifre "ben101"Rar şifresi nedir kardeşim insan yazar bulamadım.. emeğenine sağlık yinede
kardeşim eline emeğine sağlık
şifrelerin çoğu ''ben101''

sanada helal olsunHelal olsun

hangi gpu yu kullanıyor?işlemci hızı ?eline sağlık. bu oyunlar android tabletlere de uyuyor mu? mesela casper tablet 7''-android 4.0
sağol kardeşimTeşekkürler Eline Sağlık
nerde sorun yaşıyorsun dostum ?güzelde indırme yapamıyorum!
sağol kardeş,beğenmene sevindimeline sağlık dexter harika

sağol kadeşim,devamı gelir mi gelmez mi Allah bilirteşekkürler ellerine,emeğine sağlık güzel arşiv olr devamını bekliyoruz

Eline Sağlık...
önemli değil...biraz bekliyeceksin şu sıralar meşgulüm :Bekliyorum teşekkürler