najanaja
Üye
Bugün Tele Hard Format Çektim
*#7370# Yöntemiyle formt çektim yığın hafıza ve tel hafızası tamamen sıfırlandı herşey silindi. (kimileri hala inatla buna soft format dese bile) ama faydası oldu walla tel kendine geldi biraz baya dolmuştu c ye hiç bişey yüklemediğim halde 80 mb ta kadar düşmüştü hafıza, tel 90 mb ram le açılıyodu. Tek sorun wet tv kanalları gitti ama hepsi mevcut olduğu için tekrar yükledim asıl sorun yine ovi açtım güncelleme istedi güncelledim fakat (ovi mağazaya hoşgeldiniz yükleniyor) yazısında takılı kalıyor açılmıyor takılı kalması ise internete bağlanmıyor öylece kalıyor şimdilik çözüm bulamadım araştırıyorum bakalım olmadı Anna yı bekleriz onda sorun çözülür heralde. Ama en büyük derdimden kurtuldum müzik çalar listesindeki bozuk dosya silinemiyor denen mp3 ler yok artık müzik çalar düzeldi nihayet sırf bundan ötürü çekmiştim formatı. O açıdan kafam rahat ovi ise önemli deil bence ovi deki herşey zaten forum sitelerine düşüyor. Format çekmek isteyenler için bilgi olsun diye yazıyorum bunları. Ona göre çekin formatınızı yedeklerinizi almayı sakın unutmayın.