Bugün Tele Hard Format Çektim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Bugün Tele Hard Format Çektim
*#7370# Yöntemiyle formt çektim yığın hafıza ve tel hafızası tamamen sıfırlandı herşey silindi. (kimileri hala inatla buna soft format dese bile) ama faydası oldu walla tel kendine geldi biraz baya dolmuştu c ye hiç bişey yüklemediğim halde 80 mb ta kadar düşmüştü hafıza, tel 90 mb ram le açılıyodu. Tek sorun wet tv kanalları gitti ama hepsi mevcut olduğu için tekrar yükledim asıl sorun yine ovi açtım güncelleme istedi güncelledim fakat (ovi mağazaya hoşgeldiniz yükleniyor) yazısında takılı kalıyor açılmıyor takılı kalması ise internete bağlanmıyor öylece kalıyor şimdilik çözüm bulamadım araştırıyorum bakalım olmadı Anna yı bekleriz onda sorun çözülür heralde. Ama en büyük derdimden kurtuldum müzik çalar listesindeki bozuk dosya silinemiyor denen mp3 ler yok artık müzik çalar düzeldi nihayet sırf bundan ötürü çekmiştim formatı. O açıdan kafam rahat ovi ise önemli deil bence ovi deki herşey zaten forum sitelerine düşüyor. Format çekmek isteyenler için bilgi olsun diye yazıyorum bunları. Ona göre çekin formatınızı yedeklerinizi almayı sakın unutmayın.

trontr

Üye
ovi mağazayı kaldır. Qt yükle eğer yükleyemeyi bilmiom diosan bubble lock yükle. Sonra telefondan yazılım güncellemeye gir. Ovi mağaza çıkar orda. Ordan yükle. Sorun kalcağını sanmıorum.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
zaten hepsini aynen yaptım olmuyor. ilk format çektim önce bubble yükledim onunla birlikte qt 4.7.3 te yüklenmiş oldu sonra yazılım güncellemeye girdim ovi mağaza güncelleştirmesi vardı yükledim. Fakat dediim gibi yükleniyor yazısında takılı kalıyor açılmıyor.

sensitive5187

Üye
Telefona format çekmek istiyorum. Rehberim telefon hafızasına kayıtlı. Öncesinde nokia pc suite ile rehberi yedeklemek istedim ama işlemi gerçekleştirmek için telefon hafızasında yeterli alan yok diyor. Telefondaki tüm msjları, ajanda kayıtlarını sildim ama hala hafıza dolu diyor. Rehberi başka yoldan nasıl yedekleyebilirim ve rehber dışında her şeyi silmeme rağmen hafıza neden hala dolu?

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
peki menü kamera ses kısma ve güç tuşuyla atılan format ne ona da soft format deme bari kafamızı karıştırma iyice

----------Eklendi @ 20:29:14 ---------- Yazıldı @ 20:28:46 ----------

telefon alındıktan sonra bi formatlayıp 0 la mak lazım ama ben anna yı bekliyorum bunun için

----------Eklendi @ 20:29:55 ---------- Yazıldı @ 20:29:14 ----------

hafıza kartınıda sıfırlıyomu hard format ? ben böyle duymamıştım tuşlarla atsam formatı yine hafıza kartım sıfırlanırmı

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Telefona format çekmek istiyorum. Rehberim telefon hafızasına kayıtlı. Öncesinde nokia pc suite ile rehberi yedeklemek istedim ama işlemi gerçekleştirmek için telefon hafızasında yeterli alan yok diyor. Telefondaki tüm msjları, ajanda kayıtlarını sildim ama hala hafıza dolu diyor. Rehberi başka yoldan nasıl yedekleyebilirim ve rehber dışında her şeyi silmeme rağmen hafıza neden hala dolu?

netquin mobile guard ile rehberini yedekleyebilirsin formattan sonra tekrar mobile guard kurup geri yüklersin. Fakat eğer hafıza kartı kullanmıyorsan o yedeği pc ye kopyala yoksa oda gider hafıza kartın varsa önemli deil formatta ona bişey olmuyor.:oke:

----------Eklendi @ 20:39:11 ---------- Yazıldı @ 20:35:00 ----------

peki menü kamera ses kısma ve güç tuşuyla atılan format ne ona da soft format deme bari kafamızı karıştırma iyice

----------Eklendi @ 20:29:14 ---------- Yazıldı @ 20:28:46 ----------

telefon alındıktan sonra bi formatlayıp 0 la mak lazım ama ben anna yı bekliyorum bunun için

----------Eklendi @ 20:29:55 ---------- Yazıldı @ 20:29:14 ----------

hafıza kartınıda sıfırlıyomu hard format ? ben böyle duymamıştım tuşlarla atsam formatı yine hafıza kartım sıfırlanırmı
O dediğinde hard format fakat bu da hard format ve daha kolay bi yöntem neden herkes soft format der buna anlamam akıl var mantık var soft formatta tel verileri silinmez eğer bu soft olsaydı bütün bilgilerim yerinde olurdu nokia nın soft format *#7780# dir sadece fabrika ayarlarına döner tel bilgilere bişey olmaz genelde bunu virüs temizlemek için kullanır telefoncular fakat diğeri herşeyi siler ayrıca dikkat edersen hafıza kartı demedim onu etkilemiyor sadece tele ve e:mass memory yani 16 gb lık yığın hafızayı formatlıyor.

accman

accman

Üye
arkadaş ne ovi sorunuymuş yaa sırf bununla uğraşmamak için atmıyorum ben de..anna'dan sonra format atınca gitmeyecek mi bu ovi mağaza?

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
bende zaten o yüzdden şimdiden attım Belki anna da düzelir diye.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler bilgi icin. de fesatlik yapmaya gerek yok kimileri icin bu konu gereksiz olabilir ama mesela benim icin kayda deger bir bilgi. tekrar tesekkurler.

Rica ederim.

----------Eklendi @ 21:18:11 ---------- Yazıldı @ 21:16:44 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...cilmiyor-mu-fix-problem-for-c7-n8-493976.html

ovi store için bu yöntemi denediniz mi?
bir de şuan ovi haritalar çalışıyor mu?
ewet haritalarda sorun çalışıyor bide ben cities klasörünü yedklemiştim onu tekrar kopyaladım haritada sorun yok. Diğer yöntem ise görmemiştim hemen deniyorum sonucu yazarım bilgi için teşekkürler.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
netquin mobile guard ile rehberini yedekleyebilirsin formattan sonra tekrar mobile guard kurup geri yüklersin. Fakat eğer hafıza kartı kullanmıyorsan o yedeği pc ye kopyala yoksa oda gider hafıza kartın varsa önemli deil formatta ona bişey olmuyor.:oke:

----------Eklendi @ 20:39:11 ---------- Yazıldı @ 20:35:00 ----------

O dediğinde hard format fakat bu da hard format ve daha kolay bi yöntem neden herkes soft format der buna anlamam akıl var mantık var soft formatta tel verileri silinmez eğer bu soft olsaydı bütün bilgilerim yerinde olurdu nokia nın soft format *#7780# dir sadece fabrika ayarlarına döner tel bilgilere bişey olmaz genelde bunu virüs temizlemek için kullanır telefoncular fakat diğeri herşeyi siler ayrıca dikkat edersen hafıza kartı demedim onu etkilemiyor sadece tele ve e:mass memory yani 16 gb lık yığın hafızayı formatlıyor.

bugüne kadar butün tellerde numaralarla soft format tuşlarla hard format atıldığı için ilkkez N8 de karşılaştım bu durumda

hafıza kartını ayrıca biçimlendirmek lazım demkki

accman

accman

Üye
Rica ederim.

ewet haritalarda sorun çalışıyor bide ben cities klasörünü yedklemiştim onu tekrar kopyaladım haritada sorun yok. Diğer yöntem ise görmemiştim hemen deniyorum sonucu yazarım bilgi için teşekkürler.

rica ederim abi

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Rica ederim.

haritalardada mı sorun çıkarıyomuş hard format :hmmm

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Aman sakıncalı hard format abi :D

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

maalesef kardeş işe yaramadı zaten onların hepsi bende yüklüymüş artı konu eski olduğu için sürümler eskimiş bendeki sürümleri daha güncelmiş yinede hepsini deiştirdim ama olmadı yinede teşekkürler.

nonamex

Üye
S^3 lere hard format atınca çuvalla sorun oluşuyor..

Hard formattan sonra flash atmak lazım.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
S^3 lere hard format atınca çuvalla sorun oluşuyor..

Hard formattan sonra flash atmak lazım.

bu yöntemle çuvalla deil ama sadece ovi sorun çıkartıyo her zamanki gibi, şu anda telefonumda başka hiç bi sorun yok. tam tersine diğer sorunlarımdan kurtuldum. Ama diğer hard formata gelince onun ne gibi sorunlar yaşattığını bilmem. Ben sadece bildiğim kesin yöntemle hard format attım.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bu yöntemle çuvalla deil ama sadece ovi sorun çıkartıyo her zamanki gibi, şu anda telefonumda başka hiç bi sorun yok. tam tersine diğer sorunlarımdan kurtuldum. Ama diğer hard formata gelince onun ne gibi sorunlar yaşattığını bilmem. Ben sadece bildiğim kesin yöntemle hard format attım.

sosyal de sorun yokmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt