bugün samsung galaxy ace aldım 2 sorunum var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esat22

Üye
    Konu Sahibi
bugün samsung galaxy ace aldım 2 sorunum var
merhaba arkadaslar 2 sorunum var yardımcı olursanız memnun olurum
1-telefona oyun atıyorum kuruyorum sorunsuz şekilde fakat oyunu açtıgımda hemen oyundan atıyor android marketten indirmedim yalnız farklı sitelerden indirdiğim 3-4 oyun bu şekilde sorun verdi acaba marketten indirmedigim için mi açmıyor?

2-wifi yi açıyorum fakat benim modemim dışında bütün modemleri görüyor sadece benimkini görmüyor modem ayarlarında bi sorun oldugunu düşünmüyorum çünkü laptop vs görüyor modemi

cevaplarınız için teşekkürler iyi forumlar

PriZm

PriZm

Üye
modem modelin nedir?

hotlock

hotlock

Üye
zyxel se bazen sorun çıkarıyo bnm 5800 da görmüyodu bazen.

err00r

Üye
1. Markette genel olarak sağ tarafta "Cihaza göre farklılık gösterebilir" yazar bazı oyun ve uygulamalar için. O yüzden ilk tercih market olmalı, ama market ingilizce olduğu için her içeriği bulmakta zorlanabilirsin indirdiğin sitelerden dediğim özelliğe dikakt etmelisin. Kendi sitemiz var fakat reklam için vermeyeceğim fakat sana bir market linki vereyim günlük olarak bu siteyi takip edebilirsin.

2. Cihazın başka modemleri algıladığın göre cihazıdna bir problemin yok modeminle alakalı bir oaly dilersen reset atıp fabrika ayarlarına geri dönerek internet bilgilerini girerek modem ayarlarını yapabilirsin. Bu arada Android ve Samsung güzel bir seçim olmuş hayırlı olsun..

fnldstntn

Üye
sitelerden indirdiğin oyunlar senin telefona uyumlu olmaya bilir ekran çözünürlülüğü uygun olması gerek...

muratvemine

muratvemine

Üye
Güvenlik ayarı WEB ise değiştir, herhangi bir şey yap.Aynı sorun bende de vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt