bilmiyorumkianakart sata 2 mi
ekran kartı oyun için ssd 120 gb olsun yada 128 monitörüm18.5 inç heralde pc eski çözünürlüğü 1440*900sata 2 sitesinden baktım ekran kartını oyun için mi istiyosun bide monitorun kaç inç ve çözünürlüğü kaç ona göre tavsiye vereyim
pekitmm vatandan bakıyorum hemen
tamam 750 tl olsundostum ssd iptal etmen lazım yada bütçeye 150-250tl eklemen çünkü çok zor 500tl hem ssd hem ram hem güç kaynağı hemde ekran kartı zaten ssd oyunlarda kasmayı azaltmıyor sadece yüklenme süresi kısalıyor
pentimum dual core ama seninkinde ram 1600 mhz bide güç kaynağı yokSSD-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız205tl
Ekran Kartı-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız274tl
Ram-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız116
Güç Kaynağı-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunlar hafta sonu 731tl %30 indirim var ona göre kaçırırsan üzülürsün
yanlız işlemcinide en kısa zamanda değiştirmelisinbirde işlemcin pentium dual core mu yoksa core 2 duo mu ?
maalesef yükseltemem zaten yani anakart gerekiyor o zamanekran kartına max. 500 tl verebilirimonu anakart downclock yapıyor zaten benim anakart da 1333 destekli ama 1600 ram taktım çalışıyor ayrıyetten hemen düzeltiyorum güç kaynağı linkinibirde işlemcini yükseltirsen performans oyunlarda açık alanlarda falan çok daha iyi olur çünkü işlemci artık bayagı geri kalmış

arkadaştaki galiba 3gz olan versiyon bide oc falan riskli stock fanla olcak iş değilmhz fazla gelse bile sistem onu düşürür kullanabiliceği en yüksek değerde kullanır diyelim ki 1333 mhz destekliyorsa 1600 mhz takarsan o onu 1333 tek kullanır sıkıntı olmaz ayrıca 5670 oyun için yetmez az gelir 7790 gayet ideal senin için. Ancak işlemcine sağlam bir oc yapman lazım veya değiştirmen