Bu Zamanda Samsung'un Amiral Gemisi Olan Galaxy Note II alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Valla ben snot vs. Uygulamaları depoladim ne olur ne olmaz :)

bilirmisin bilmem bende s2 vardı 750 TL'ye alıp 950 TL'ye satmıştım ve telefonsuz kalmıştım note hoşuma gittiği için almıştım fakat telefon iki elle kullanım gerektiriyordu o yüzden geri vermiştim ve s3 almıştım babamın s2 sini kullanırken ekran acayip küçük geliyordu ama anlatamam sana yani :) o derece o yüzden değiştirme s4 gelince

PriZm

PriZm

Üye

bilirmisin bilmem bende s2 vardı 750 TL'ye alıp 950 TL'ye satmıştım ve telefonsuz kalmıştım note hoşuma gittiği için almıştım fakat telefon iki elle kullanım gerektiriyordu o yüzden geri vermiştim ve s3 almıştım babamın s2 sini kullanırken ekran acayip küçük geliyordu ama anlatamam sana yani :) o derece o yüzden değiştirme s4 gelince
aynen insan bir süre sonra alışıyor :D Bana Galaxy S'in ekranı bile küçük gelirken arkadaşımın Samsung Monte telefonunu kullandığımda Nokia s40 ekranlı(6300,6303vs) telefonlar kadar küçük geliyor :D

aleranol

aleranol

Üye

Bilirim canım bilirkişi den farkımız ne?:sirit: belki geçerim diyecektim şimdi arkadaşın 4.8lik s3 aklıma geldi minnacik bişey gibiydi elimde. Hele acesi olan arkadaşıma bi tapporo yukleyeyim dedim yeminle 3 kere üst bara tıkladım şaşırdım da :zuhaha:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Bilirim canım bilirkişi den farkımız ne?:sirit: belki geçerim diyecektim şimdi arkadaşın 4.8lik s3 aklıma geldi minnacik bişey gibiydi elimde. Hele acesi olan arkadaşıma bi tapporo yukleyeyim dedim yeminle 3 kere üst bara tıkladım şaşırdım da :zuhaha:

:ehe :zuhaha:

Icedheart

Üye
ilk olarak note 2 samsungun amiral gemisi değil. Amiral gemisi demek hem yükek düzey demek hem de bel bağlamak demek. Samsung Note 2 ye değil s3 e bel bağlamış durumda şu anda.

Ve şu an için deseydin al derdim ama 6 aylık süreçte hiç mantıklı değil. Mayıs gibi s4 ün tanıtılasını bekliyorum ben. s4 alabilirsin. Veya samsung olması gerekmiyor dersen nexus 4 alabilirsin. Yok ben lg almam diyorsan One X+ da alabilirsin.

Amiral Gemisi demek donanmanın en sağlam ve en görkemli gemisi demektir. Otomotiv sektöründeki kullanımını göz önüne alacak olur isekte en üst düzey lüks araç anlamındadır. Yani bel bağlamak gibi bir anlamı yoktur. Kısacası Note II an itibarı ile samsung un amiral gemisidir.

PriZm

PriZm

Üye
Amiral Gemisi demek donanmanın en sağlam ve en görkemli gemisi demektir. Otomotiv sektöründeki kullanımını göz önüne alacak olur isekte en üst düzey lüks araç anlamındadır. Yani bel bağlamak gibi bir anlamı yoktur. Kısacası Note II an itibarı ile samsung un amiral gemisidir.

Yanlış.hangi ürün daha çok satıyorsa ve daha çok ilgi görüyorsa o amiral gemisidir.

Ali58_58

Ali58_58

Üye

Yanlış.hangi ürün daha çok satıyorsa ve daha çok ilgi görüyorsa o amiral gemisidir.

ya abicim bu samsungun işi s3 herkezin hoşuna gitti ben bile note 2 yi görünce şok oldum aslında note 2 ile s3 beraber çıksa note 2 daha çok satardı ama neyse sonuç itibari ile s3 samsungun amirali note 2 ise en iyi özellikleri taşıyan telefonu birde şu notenin ekranını amma abarttınız ha bir kızda gördüm kendi narin telefonu yüzüne bir tuttu kafası kayboldu ama gayet rahat görünüyordu yani önemli olan alışmak kardeşim bence note 2 al ama dedikleri gibi s4 çıkınca fiyarı düşer ama durumun iyiyse bekleme al derim

Emre-Berk

Üye
Alma bence abi. Gereksiz büyük ve pahalı. Lg Optimus 4X HD P880e falan bir bak derim ben.

kadir9809

kadir9809

Üye
bende mayıs gibi s 3 almayı düşübüyorumda mantıksız mı

Samet.25

Alinirmi diye bisey yok paran varsa isimi bu gorur diosan alinir niye alinmasi

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt