Bu Zamanda Samsung'un Amiral Gemisi Olan Galaxy Note II alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Bu Zamanda Samsung'un Amiral Gemisi Olan Galaxy Note II alınır mı ?
bu zamanda note II almak mantıklı mı(önümüzdeki 6 ay) ?

ekranı kırık s3'ü satıp üzerine para biriktirip 6 ay içinde almak istiyorum + Titanyum grisi çok hoşuma gidiyor :)

sizce note 2 mi alıyım yoksa s3'ü yaptırıp kullanıyım mı ? dost yorumlarınızı söyleyin bana :oke: hiçbir şekilde darılma gücenme falan olmaz :oke:

bu arada s3'ü 500 TL'ye nakit biçimde satabilirim isteyen pm atsın fakat 500'ün altına inemem bunuda belirtiyim cihaz sağlam sadece ekranı kırık ve arka kapakta soyulmalar var arka kapak ta zaten 48 TL serviste onun ağzını yapacak adam almasın daha iyi :evet:

zaten Teamviewer Quicksupport videomda telefonu baştan aşağı test ediyorum son olarak bu gün başka bir s3'le benchmark yaptım diğer s3'le rakamı rakamına aynı olmasada aynı sonucu aldı diyebiliriz :evet: yani donanım sağlam demek oluyor bu zaten geri kalan sağlamlık testlerinide videoda yaptım :evet:

Teamviewer konusu : http://www.maxicep.com/android-gene...alaxy-siiiu-kontrol-etme-ana-konu-743229.html

Banlı Üye

Banlı Üye

Üye
bence s3ü satıp note2 al abi daha iyibir telefon cünkü

furkey

Üye
ilk olarak note 2 samsungun amiral gemisi değil. Amiral gemisi demek hem yükek düzey demek hem de bel bağlamak demek. Samsung Note 2 ye değil s3 e bel bağlamış durumda şu anda.

Ve şu an için deseydin al derdim ama 6 aylık süreçte hiç mantıklı değil. Mayıs gibi s4 ün tanıtılasını bekliyorum ben. s4 alabilirsin. Veya samsung olması gerekmiyor dersen nexus 4 alabilirsin. Yok ben lg almam diyorsan One X+ da alabilirsin.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
bence s3ü satıp note2 al abi daha iyibir telefon cünkü
yahu yan odadasın yanıma gelip söylesene niye artislik yapıyorsun :)

- - - Eklendi - - -

ilk olarak note 2 samsungun amiral gemisi değil. Amiral gemisi demek hem yükek düzey demek hem de bel bağlamak demek. Samsung Note 2 ye değil s3 e bel bağlamış durumda şu anda.

Ve şu an için deseydin al derdim ama 6 aylık süreçte hiç mantıklı değil. Mayıs gibi s4 ün tanıtılasını bekliyorum ben. s4 alabilirsin. Veya samsung olması gerekmiyor dersen nexus 4 alabilirsin. Yok ben lg almam diyorsan One X+ da alabilirsin.

:allalla: https://www.facebook.com/SamsungTurkiye?fref=ts ,s3'ten ümidi kesmiştim yahu :)

note serisi hoşuma gidiyor hatta şuanda note'u geri verdiğime bile biraz pişmanım,s4 spenle gelirse note gibi olur fakat fiyatı bence çok uçuk olacağı için ben onu yine alamıyacağım :evet:

şuanda samsung'un en iyi en güçlü telefonu açık ara note 2 benchmark testleride bunu doğruluyor zaten

note 2 ve ardından one x+ geliyor :evet:

6 ay dediğim işte millet ümreye giderken veya Almanya'dan gurbetçiler gelirken alacağız :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
bence S4 simdiden adi heyecan yaratiyo vala.d

Kerim.

Kerim.

Üye
talip senin yerinde olsam one x+ alirdim.biraz degisiklik olur.sen hep samsung kullanmistin sanirim

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Bence biraz daha bekle s4 çıkarsa note2 nin falan sıfır fiyatlari düşer o zaman ucuza alırsın ki bende note2 almaya niyetliyim ama biraz tuzlu geliyor bana s4 un çıkmasını bekliyorum

PriZm

PriZm

Üye
Ben olsam bende beklerdim ama arkadaşın telefonunun ekranı bozuk.kullanılmaz halde.bunuda göz önünde bulundurmak lazım.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ben Note II diyorum. Seçtiğin renk de çok güzel bence.

aleranol

aleranol

Üye
Not2 iyi olur

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
( samsung un amiral gemisi note 2 değil )

Şimdi note 2 alırsan 5-6 ay sonra pişman olursun okadar bekleyemem dersen al gitsin.note 2 deki tek gördüğüm - ekranı çok soluk S3 e göre ppi değeri çok düşük yani s3 ten sonra sana note 2 nin ekranı baya bi mat gelebilir bunun haricinde hiçbir - yok + larla dolu bir cep telefonu

PriZm

PriZm

Üye
( samsung un amiral gemisi note 2 değil )

Şimdi note 2 alırsan 5-6 ay sonra pişman olursun okadar bekleyemem dersen al gitsin.note 2 deki tek gördüğüm - ekranı çok soluk S3 e göre ppi değeri çok düşük yani s3 ten sonra sana note 2 nin ekranı baya bi mat gelebilir bunun haricinde hiçbir - yok + larla dolu bir cep telefonu
ppi değeri daha düşük ama hatırlatırımki S3 de ki pentile kandırmacası yok.. Gerçek RGB dizilimi var ve 260~ ppi değeri S3 ün 306 ppi değeri ile rahat şekilde yarışıyor.
ayrıca Note 2 de ki renkler çok daha derin.özelliklede siyah.aynen S1'in ekranı gibi(S1 ilk RGB dizilimli Galaxy modeli)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
abicim ekranı yarı parlaklıkta kullanıyordum zaten,ekran pek problem değil :evet:

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye

ppi değeri daha düşük ama hatırlatırımki S3 de ki pentile kandırmacası yok.. Gerçek RGB dizilimi var ve 260~ ppi değeri S3 ün 306 ppi değeri ile rahat şekilde yarışıyor.
ayrıca Note 2 de ki renkler çok daha derin.özelliklede siyah.aynen S1'in ekranı gibi(S1 ilk RGB dizilimli Galaxy modeli)

2 cihazı elimde inceledim gözle görülür şekilde mat lık var sanki mat jiletin cekmişin gibi 720 x 1280 px s3 note 2 de aynen böyle 5.5 inch illaki netlikte bi düşüş olur bunu sadece ben demiyorum note 2 yi tüm inceleyenler diyor ekranı s3 e göre oldukca mat

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Bende düzelttim :ehe

o iş yattı şimdilik :D üye takılmak daha iyi :D FreeZone :p

reklam yok :ehe Genç Turkcell :D boşveer niye adminlik yapacaksın ki paramı veriyorlar admin olana anlamıyorum ki,ben bu tarz işleri karşılıksız yapmam mesela :evet:

PriZm

PriZm

Üye
2 cihazı elimde inceledim gözle görülür şekilde mat lık var sanki mat jiletin cekmişin gibi 720 x 1280 px s3 note 2 de aynen böyle 5.5 inch illaki netlikte bi düşüş olur bunu sadece ben demiyorum note 2 yi tüm inceleyenler diyor ekranı s3 e göre oldukca mat
Bende inceledimde konuşuyorum.o kadar teknik detaylardan bahsettim yetmedi videoyu ekleyeceğim.

- - - Eklendi - - -

reklam yok :ehe Genç Turkcell :D boşveer niye adminlik yapacaksın ki paramı veriyorlar admin olana anlamıyorum ki,ben bu tarz işleri karşılıksız yapmam mesela :evet:

:oke:

- - - Eklendi - - -

Videoyu bulamadım.Sanırım kaldırılmış.ama AndroidCentral.com dan daha önceden indirdiğim bir resim vardı.Sanırım o yeterli olur :)
Gerçek RGB Dizilim vs Pentile

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Satabilirsen s3 note2 yi al derim inşallah satarsin

Üst Alt