Bu Zamanda Samsung'un Amiral Gemisi Olan Galaxy Note II alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Emin ol galaxy note ta bile daha iyi ekran kullandı samsung note 2 nin tek - yönü ekran diğer abartılacak kadar bi fark yok ama yinede belli oluyor diğerforumlarıda incele reklam olmasın diye foto koymadım logo larını eklemişler resimlere orada görürsünüz farkları

PriZm

PriZm

Üye
Tamam kardeşim öyle olsun.
Demek Androidcentral dahil bütün büyük inceleme siteleri yalancı sen doğrusun

Symbianize

Symbianize

Üye
6 ay sonra kaç tane telefon çıkar talip biliyomusun ? Bence alma biraz biriktir 6 ay sonra amiral gemisi neyse onu al

enterneoll

enterneoll

Üye
abi bence tamir ettir o kadar para ödemeye deymez evet daha iyi ama s3 yazılım güncellemsi ile note 2'den s pen hariç farkı kalmıyıcak :)

furkey

Üye

ppi değeri daha düşük ama hatırlatırımki S3 de ki pentile kandırmacası yok.. Gerçek RGB dizilimi var ve 260~ ppi değeri S3 ün 306 ppi değeri ile rahat şekilde yarışıyor.
ayrıca Note 2 de ki renkler çok daha derin.özelliklede siyah.aynen S1'in ekranı gibi(S1 ilk RGB dizilimli Galaxy modeli)

Pentile kandirmacasinin da bir nedeni var. Nedir o dersen ben telefonu yaklaşık 7 saat ekran açık kullanımına rağmen 2 günlük orta-ağır kullanımdan sonra %38 şarj artmasidir. Yani samsung Smartphone larda ekrandan daha gerekli bir özelliğe yani şarj a yönelmiş s3 le. Zaten yüksek çözünürlüklü ekranla Pentile ı farketmiyorsun bile. İşin kandirmacasina gelince... Felsefe yapmaya gerek yok sonuçta ekrandan aktarılan bütün görüntüler kandirmaca :D

Samet.25

Kardes bence suan alma zaten yakinda s4 u cikarak onu bide ekrani cok buyuk

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum ya şu Titanium Gray'daki Asalete Bakın Abicim:)

ama öyle görünüyor ki s3 ü yaptırıp kullanacağım :evet: cidden çok büyük duruyor yahu :evet: dediğiniz gibi s4 falanda gelecek :evet:

babamdan zaten seneye hacdan gelirken en iyi telefonu getirme sözü aldım :eller: sanırım o zaman bir note alacağım note 3 falan yani tabi 6 inç falan olursa alırmıyım bilmem artık :ehe

- - - Eklendi - - -

Pentile kandirmacasinin da bir nedeni var. Nedir o dersen ben telefonu yaklaşık 7 saat ekran açık kullanımına rağmen 2 günlük orta-ağır kullanımdan sonra %38 şarj artmasidir. Yani samsung Smartphone larda ekrandan daha gerekli bir özelliğe yani şarj a yönelmiş s3 le. Zaten yüksek çözünürlüklü ekranla Pentile ı farketmiyorsun bile. İşin kandirmacasina gelince... Felsefe yapmaya gerek yok sonuçta ekrandan aktarılan bütün görüntüler kandirmaca :D

o değilde s3'te ekrana çok dikkatli yakından bakarsan pixelleri gözle algılayabiliyorsun çok ufak :ehe

furkey

Üye
bilmiyorum ya şu Titanium Gray'daki Asalete Bakın Abicim:)

ama öyle görünüyor ki s3 ü yaptırıp kullanacağım :evet: cidden çok büyük duruyor yahu :evet: dediğiniz gibi s4 falanda gelecek :evet:

babamdan zaten seneye hacdan gelirken en iyi telefonu getirme sözü aldım :eller: sanırım o zaman bir note alacağım note 3 falan yani tabi 6 inç falan olursa alırmıyım bilmem artık :ehe

- - - Eklendi - - -

o değilde s3'te ekrana çok dikkatli yakından bakarsan pixelleri gözle algılayabiliyorsun çok ufak :ehe

Pentile diziliminden kaynaklı olduğu söylenemez :) evet pentile ın katkısı da var gerçi ama süper amoled plus olan s2 de küçük küçük değil bayağı büyük büyük pixeller var :D ve mat ekran filmi arkasından bakarsan tabii görürsün :)

blacktalon

blacktalon

Üye
Hayırdır 2016ya mı girdik :)

- - - Eklendi - - -

Birde note2 is sınıfı telefonlardan sayılıyor bir mimar yada muhendis isen yakışır :)

dookie85

dookie85

Üye
mimar mühendisten ziyade iş adamı falan olmak lazım bunun için. afedersiniz eşek kadar telefon değil bilgisayar bildiğin. çok aktif kullanmadıkça bu kadar büyük telefon kullanışsız olur. hele ki talebeye.

terbiyesizim

Üye
Arkadaşlar ben 3-4 ay sonrası için düşünüyorum. Siz genelde note 2 değilde s3 demişsiniz ama ben ileriyi düşünerek şunu söylüyorum eğer yanlış düşünüyorsam sizde düşüncenizi söyleyin. Donanım olarak 2gb ram ve 1.6 ghz işlemci uzun ömürlü olur gelecekte çıkacak olan program, oyun, android versiyon vs... şeylerde uzun vadede sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum ve yeni çıkacak olan telefonlarda(s4 vs.) 2000 TL üstü olacaktır sanırım. Yani ha deyince alınamaz. Bundan dolayı ben note 2 düşünüyorum. Ayrıca smart dock olayı oldukça hoşuma gitti. Aklımı çelen nedenlerden biri bu. Bilgisayar olarakta kullanılabilecek kadar güzel bir şey :) aranızda smart dock kullanan var mı acaba? Bu arada samsung ve androide tamamen yabancıyım c3-01 kullanıyorum :D

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ben Olsam S4 Alırdım Yok Patlarım Çıkmasını Bekleyemem o Kadar Dersen

aleranol

aleranol

Üye
Valla ben öğrenci olmama rağmen hiçbirşey sıkıntı yaratmadı. Çok aktif kullanıyorum. Mesela şu an. Gece 11 de % 90 şarjla çektim bütün gün 3 saat kadar mobil veri kullandım oyun oynadım ekranda parlaklığı son ve tasarruf kapalı idi şu an % 27sarjim var ve biliyorum ki beni 1.5 saat daha götürecek. Nokia c7yi de günde 2 bazen 3 kere şarja takardim siz düşünün artık ne kadar dayanıklı not2. Ekrana gelirsek matligin sebebinin NOTE kelimesinde yattığını söylesem yeter heralde. Arkadaşımın s3 u ile ekranları karşılaştırınca benim canavar s3 ten çok daha gerçekçi ve iyi görüntü veriyor. Üstelik s3 te dinamik açık bende kapalı. Bilmeyenler 2 saat değil 2 yıl kullansalar öğrenemezler lütfen atmayalım.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Valla ben öğrenci olmama rağmen hiçbirşey sıkıntı yaratmadı. Çok aktif kullanıyorum. Mesela şu an. Gece 11 de % 90 şarjla çektim bütün gün 3 saat kadar mobil veri kullandım oyun oynadım ekranda parlaklığı son ve tasarruf kapalı idi şu an % 27sarjim var ve biliyorum ki beni 1.5 saat daha götürecek. Nokia c7yi de günde 2 bazen 3 kere şarja takardim siz düşünün artık ne kadar dayanıklı not2. Ekrana gelirsek matligin sebebinin NOTE kelimesinde yattığını söylesem yeter heralde. Arkadaşımın s3 u ile ekranları karşılaştırınca benim canavar s3 ten çok daha gerçekçi ve iyi görüntü veriyor. Üstelik s3 te dinamik açık bende kapalı. Bilmeyenler 2 saat değil 2 yıl kullansalar öğrenemezler lütfen atmayalım.

Galaxy S4 Yakında Bin Değil 10 Bin Basacak O Zamanda Bu Telefon İyi Dersin :p

Ali58_58

Ali58_58

Üye
abicim boşver onla idare et ekran eğer o kadar kırık değilse tabi ama bence alabilirsin gayet iyi bir telefon ama çabucak elinden çıkar o telefonu

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Pentile diziliminden kaynaklı olduğu söylenemez :) evet pentile ın katkısı da var gerçi ama süper amoled plus olan s2 de küçük küçük değil bayağı büyük büyük pixeller var :D ve mat ekran filmi arkasından bakarsan tabii görürsün :)

:) sonuçta görünüyorlar :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Boşver Note 2 falan talip arkadaşım canlı canlı gördüm geçen gün birinde telefondan soğudum çok büyük :D S3 bence ideal :oke:

aleranol

aleranol

Üye
Galaxy S4 Yakında Bin Değil 10 Bin Basacak O Zamanda Bu Telefon İyi Dersin :p

Paradoxa girdim şu an. Ne alaka? S4 daha iyi olursa ben de geçerim eğer gerçekten çok çok iyi olur ise. Yoksa az bir fark için duzenimi bozamam.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Paradoxa girdim şu an. Ne alaka? S4 daha iyi olursa ben de geçerim eğer gerçekten çok çok iyi olur ise. Yoksa az bir fark için duzenimi bozamam.

sen note 3'ü bekle note kullandıktan s kullanamıyorsun adaptasyon sorunu yaşıyorsun başıma geldi yani :)

Üst Alt