ekran ve ram farkı var birdeabi bence tamir ettir o kadar para ödemeye deymez evet daha iyi ama s3 yazılım güncellemsi ile note 2'den s pen hariç farkı kalmıyıcak![]()

ppi değeri daha düşük ama hatırlatırımki S3 de ki pentile kandırmacası yok.. Gerçek RGB dizilimi var ve 260~ ppi değeri S3 ün 306 ppi değeri ile rahat şekilde yarışıyor.
ayrıca Note 2 de ki renkler çok daha derin.özelliklede siyah.aynen S1'in ekranı gibi(S1 ilk RGB dizilimli Galaxy modeli)

cidden çok büyük duruyor yahu
dediğiniz gibi s4 falanda gelecek 
sanırım o zaman bir note alacağım note 3 falan yani tabi 6 inç falan olursa alırmıyım bilmem artık 
Pentile kandirmacasinin da bir nedeni var. Nedir o dersen ben telefonu yaklaşık 7 saat ekran açık kullanımına rağmen 2 günlük orta-ağır kullanımdan sonra %38 şarj artmasidir. Yani samsung Smartphone larda ekrandan daha gerekli bir özelliğe yani şarj a yönelmiş s3 le. Zaten yüksek çözünürlüklü ekranla Pentile ı farketmiyorsun bile. İşin kandirmacasina gelince... Felsefe yapmaya gerek yok sonuçta ekrandan aktarılan bütün görüntüler kandirmaca![]()

bilmiyorum ya şu Titanium Gray'daki Asalete Bakın Abicim
ama öyle görünüyor ki s3 ü yaptırıp kullanacağımcidden çok büyük duruyor yahu
dediğiniz gibi s4 falanda gelecek
babamdan zaten seneye hacdan gelirken en iyi telefonu getirme sözü aldımsanırım o zaman bir note alacağım note 3 falan yani tabi 6 inç falan olursa alırmıyım bilmem artık
- - - Eklendi - - -
o değilde s3'te ekrana çok dikkatli yakından bakarsan pixelleri gözle algılayabiliyorsun çok ufak![]()
evet pentile ın katkısı da var gerçi ama süper amoled plus olan s2 de küçük küçük değil bayağı büyük büyük pixeller var
ve mat ekran filmi arkasından bakarsan tabii görürsün 
aranızda smart dock kullanan var mı acaba? Bu arada samsung ve androide tamamen yabancıyım c3-01 kullanıyorum 
Valla ben öğrenci olmama rağmen hiçbirşey sıkıntı yaratmadı. Çok aktif kullanıyorum. Mesela şu an. Gece 11 de % 90 şarjla çektim bütün gün 3 saat kadar mobil veri kullandım oyun oynadım ekranda parlaklığı son ve tasarruf kapalı idi şu an % 27sarjim var ve biliyorum ki beni 1.5 saat daha götürecek. Nokia c7yi de günde 2 bazen 3 kere şarja takardim siz düşünün artık ne kadar dayanıklı not2. Ekrana gelirsek matligin sebebinin NOTE kelimesinde yattığını söylesem yeter heralde. Arkadaşımın s3 u ile ekranları karşılaştırınca benim canavar s3 ten çok daha gerçekçi ve iyi görüntü veriyor. Üstelik s3 te dinamik açık bende kapalı. Bilmeyenler 2 saat değil 2 yıl kullansalar öğrenemezler lütfen atmayalım.

Pentile diziliminden kaynaklı olduğu söylenemezevet pentile ın katkısı da var gerçi ama süper amoled plus olan s2 de küçük küçük değil bayağı büyük büyük pixeller var
ve mat ekran filmi arkasından bakarsan tabii görürsün
![]()
sonuçta görünüyorlar 
Galaxy S4 Yakında Bin Değil 10 Bin Basacak O Zamanda Bu Telefon İyi Dersin![]()
Paradoxa girdim şu an. Ne alaka? S4 daha iyi olursa ben de geçerim eğer gerçekten çok çok iyi olur ise. Yoksa az bir fark için duzenimi bozamam.