bu televizyonu alayım mı? Tavsiyeleriniz görüşleriniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serkanoloji

serkanoloji

Üye
    Konu Sahibi
bu televizyonu alayım mı? Tavsiyeleriniz görüşleriniz.
[COLOR=""][SIZE=""]çok kararsız kaldım bu televizyonu alma konusunda.bundan 2 hafta önce 1600lira idi. Şimdi 1800lira. Çoğu yerde aynı. Mobil için site :m.akakce.com/p/?450000
pc için site : www.akakce.com/televizyon-plazma/en-ucuz-samsung-ps-51d550-fiyati,450000.html
lütfen görüşlerini belirtin.[/SIZE][/COLOR]

serkanoloji

serkanoloji

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]yokmu tavsiyede bulunacak kimse[/SIZE][/COLOR]

Eralp YKN

Eralp YKN

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]yokmu tavsiyede bulunacak kimse[/SIZE][/COLOR]

kardeş tv çok güzel ancak bunlarda 3d kullanımda sorunlar yaşandışını duymuştum donanımhaber forumda incelemeler ve eleştiriler bölümünde ama yine sen bilirsin ...

pasha14

pasha14

Üye
Televizyon iyi gibi görünüyor alıp almama kararı sana kalmış

Bil-Es

Üye
Merhaba hocam ;

Şimdi 51d550 modelini almak istiyorsun . Modeli ben bizzat inceledim bizzat 3d olarak izledim . Plazma olduğu için ısınma sorunu cok oluyor ve bildiğin üzere plazmaşarın ömürleri daha kısa. Aynı zamanda benim sana tavsiyem Led tv satın almandır. Çünkü ciddi anlamda renk kalitesi acısından bile farklılık oluyor . Extra olarak eklemek istediğim biliyorsun Samsung ve sony ler 3 boyut izlemek için aktif gözlük kullanıyor . Aktif gözlüklerin piyasada en uygun dedikleri 150 TL den başlıyor . Ben onun yerine ekran boyutunu biraz düşürüp 46" 47" gibi bir led tv alabilrsin . Model düşünürsen sana uygun olan modellerin kodlarını verebilriim . Sende piyasada kim daha ucuza satıyor bakabilirsin.

serkanoloji

serkanoloji

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]valla güzel kardeşim hertürlü önerilerine açığım. Bekliyorum.[/SIZE][/COLOR]

Bil-Es

Üye
47LW5400
47LW4500
Bu modellere bakabilirsin . 47LW5400 modeli daha iyi tabii ki ama yine sen bütçeni daha iyi biliyorsun .
Ben sana özelliklerinden bahsedeyim 47LW5400 modelinin.
400 hz
7.000.000 :1 Kontrast
4 adet HDMI
Usb girişi var
2D-3D converter özelliği var
usb den mp3 jpeg dıvx mkv formatlarını acıyor

kısacası bu şekilde uygun fiyatlı olarak sana 2 sitenin linkini vereceğim buralardan araştırabilirsin.

Benimevim de stokta diye görünüyor ama yinede bi sor . ben oradan sipariş verdim dün hiç bi sıkıntı yok
İstanbul bilişim Stok sorunuz demiş varmı bilmiyorum genelde onlarada ne sorsak yok diyorlar ama yine sor gerçi Benimevimde daha uygun yinede sen bilirsin:oke:

serkanoloji

serkanoloji

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]teşekkür ederim kardeşim. Yardımların iyi geldi[/SIZE][/COLOR]

Bil-Es

Üye
Rica ederim ne demek :)(:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt