Tv tavsiyeniz....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ali be :D
Bir insanın her huyu mu fanatik olur yahu? :ehe
Arkadaşların bir ortamda birbirine "iyi akşamlar" dediğinde "en iyi akşamlar bende" diye cevap verdiğin de oluyor mu :D

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor ve Revengeful

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bir elektronik mühendisi olarakmı konuşayım ,yoksa canım Adanamda kalfalık yıllarımdanmı bahsedeyim kısaca şöle söyleyim.Ali kemal'e katılıyorum samsung şaselerini özellikle board bağlantılarında ilk zamanlar Sony TD-T geçiş kartları kullandı.Daha sonra LCD mantığının artmasıyla ve gelişmesiyle kendi üretti. Sony bambaşka ama şu an zaten yerin paylaşan iki firma var LG ve Samsung. Bende mesela 42LW4500 var Lg gayet menunum ama aklım bu modelde [h=1][/h]

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Lg bence samsung un yıllardır kopyacısı.. ben telefon olarak söyliyim bildiğim iki model var kullandığım..

Omnia çıkardı ardından lg eigen diye bir model çıkardı. Tamamiyle aynı donanıma sahip. Bende eigen vardı. O zamanlarda omnia dan portlanıyordu bazı özellikler falan..

Şimdi de bende galaxy sl var. bu çıktıktan hemen sonra da optimus black çıktı. yine aynı donanıma sahip herşeyiyle aynı donanımları.. Şimdi de onlar bizim romlardan portlama yapıyorlar :D

Bilmediğim belki başka modelleri de vardır kopya olan bunlar kullanıp tecrübe ettiğim modeller..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir elektronik mühendisi olarakmı konuşayım ,yoksa canım Adanamda kalfalık yıllarımdanmı bahsedeyim kısaca şöle söyleyim.Ali kemal'e katılıyorum samsung şaselerini özellikle board bağlantılarında ilk zamanlar Sony TD-T geçiş kartları kullandı.Daha sonra LCD mantığının artmasıyla ve gelişmesiyle kendi üretti. Sony bambaşka ama şu an zaten yerin paylaşan iki firma var LG ve Samsung. Bende mesela 42LW4500 var Lg gayet menunum ama aklım bu modelde [h=1][/h]

sait kardeşim o kdl46HX920'nin fiyatini da yazsaydin yardimci olurduk kardeşimize.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
4500 tl civarı en son araştırmam Ali kemal

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ata, izlenimlerimi paylaşıyorum hacı . Yapacak birşey yok . :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Diablosun cevabı "öyle ama :D " olacak :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
mert ne diyon kardeşim . :D

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba,
Bu konu model olarak pek bır seçenek sunmadı bana ama marka olarak artık tek seçeneğim samsung.
Boyut olarak tam kararımı veremedım, canlı gozle görüp öyle karar vereceğim, 1 hafta sonra 22 gün izne çıkıyorum o zaman 32" yeterlı mı bakacagım. Kararımı o zaman verecegım. Su an 1 model daha radarlarıma takılmıs durumda

http://www.vatanbilgisayar.com/UserFiles/Image/CELTV/SAMSUNG/59799/1.jpg

fıyatı 1500tl had uydu alıcısı ve 400hz
renk onemlı degıl, ekran kenarlıkları zaten ınce cok bısey farketmez.

Bu model yorumlarınızı alabılırmıyım. Yoksa hd uydu alıcısını harıcı mı alayım

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Lig Tv al

• Beğen
Tepkiler: Praetor
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar, izin neredeyse bitti, gözlerimle görmek için Trabzon Fprumdaki tüm teknoloji mağazalarını dolaştım, insanın gözü 50" 60" leri yan yana görünce felek şaşıyor, 40" bile küçük geliyor
:ehe

Bir yerde samsung un 40" ve 32" yan ayana gördüm, açıkcası LG markasından sonra 32" boyutta benim için tarihe karıştı gibi. Sadece 32EH6030 var, 900TL cıvarında.
Sadece samart tv yok onun haricinde HD , 3D , Led , 200Hz. Tek kötü yanı ise Bu seri biraz kalınca yani 10cm kadar. :islik

Aslında 40" için ilk tercihimde aynı serinin 40" lik modeli

SAMSUNG 40EH6030 1.322 TL

Özellikleri

· 40" ( 101cm )
· Mega Dinamik Kontrast
· CMR 200HZ
· 10WX2 Ses Çıkış Gücü
· 3D, 2D-3D Çevirici
· 2xHDMI
· 1xUSB 2.0
· Skart Girişi
· Siyah , Yüksek Parlak Dizayn
· Standlı ölçü :1059.8 x 680.7 x 247.8
· Standsız ölçü :1059.8 x 625.6 x 94.3

2 Adet Pilli 3D Gözlük Hediye

.................................................................................................................................

Bir diğer ve ikinci tercihim yine 40" bir model.

SAMSUNG 40ES6140 1600 TL

40"(102cm)
Led TV
Mega Kontrast
CMR 200Hz
1920x1080
HDMI 3
USB (3 Adet)
USB ÜZERİNDEN DESTEKLEDİĞİ FORMATLAR DivX HD, AC3, EAC3,HAAC,AAC, Mpeg, MP3, PCM, DTS
2D - 3D CONVERTER
WI-FI
SMART TV
WEB BROWSER
ULTRA CLEAR PANEL
TASARIM
One Design 12 mm

SES ÖZELLİKLERİHOPARLÖR
2 x 10 W
SURROUND MODU
Sinema / Spor / Müzik / Oyun

Baktığımda 6140 daha iyi geliyor kulağa ama artılarını ne kadar kullanırım, çok az kullanacağım veya hiç kullanmayacağım özellikten dolayı 250TL daha fazla vermek içime pek yatmıyor.
6030 modelinin kalınlığı var evet, ama kalınlığı görmek için kalkıp arkasına bakmanız lazım yoksa kesinlikle silim led görüntüsü var, tabi önden bakınca :ehe , buda kalınlığı unutturan telafisi oluyor.
Kafamı kurcalayan diğer bir diğer şey ise, sosyal alemde 40EH6030 serisinin görüntüsünün çok mükemmel olduğu, 40ES6140 da böyle bir yorum okumadım daha, tam tersine sorun yaşayanların çok olduğunu okudum,. Zaten 40ES6140 modeli HEr yerde bulunmuyor, nette sağlam olan sitelerden sadece teknosa da bulunuyor :hmmm

Sizin cevabınız nedir.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
[h=1]LG 47LM640S FULLHD 3D 400HZ Favorim bu şimdilikte nasıl alırım diye düşünüyorum ;):islik[/h]

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Samsung alda ne alırsan al hacı . Şimdiki cihazların kötüsü yok öyle ...:)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Hocam yalana ne hacet vallahi yazdıklarını okuyamadım :D

Lise yıllarım geldi aklıma, dönem ödevi gibi dizmişsin Maaşallah :d:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam yalana ne hacet vallahi yazdıklarını okuyamadım :D

Lise yıllarım geldi aklıma, dönem ödevi gibi dizmişsin Maaşallah :d:

Açıkçası doğru dedin, ondan dolayı düzelttim , kısa ve öz yaptım. :ehe

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung alda ne alırsan al hacı . Şimdiki cihazların kötüsü yok öyle ...:)

Olmaz olurmu Ali, ne cıhazlar var, kötü olmaz belki ama verilen parayı haketmeyen bir dünya TV var, buna samsung dahil :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yeni sistem samsung ların kötüsü olmaz hacı .
Hepsi uzun ömürlü işini görür ...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni sistem samsung ların kötüsü olmaz hacı .
Hepsi uzun ömürlü işini görür ...

Kötü olmaz tabide verilen parayı hak etmesi lazım :oke:
Son olarak 40es6140 modelini almaya karar verdim, diğeri ile arasında 250tl fark var, değmez dedim, iyisini almaya karar verdim.

Bu incelemesi, gerçekten iyi bir karar verdiğimi sanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...