Ragnar Lothbrok
Üye
Bu Telefonu Kullanan Bi Ben Miyim?
Selamlar!
Telefonu yeni aldım. Çok güzel beklediğimden çok daha iyi hatta. İlk başlarda root atmayacaktım dayanamadım artık attım. Çünkü çoğu şey root gerektiriyor. Aslında ben root'u çok fazla kullanmam, rom atmak istediğim için attım bide bi kaç hile yapmak için
.
Neyse bu telefona uygun rom bir türlü bulamadım. En stabil, en hızlı, sade ve şık olan bir rom istiyorum. Aslında android'in arayüzü hoş geliyor. Hiç kullanmadığım için hızını pek bilmiyorum. Sizce nasıl? İyiyse android'in en güncel rom'u olabilir. Ya da daha iyi romlar. Ben çok yeniyim android dünyasında, o yüzden baya geniş bir şekilde anlatmanız iyi olur
Bi de Google'da dolaşırken gördüm Cyanogenmod mu ne öyle bi şey varmış sizce nasıl olur o?
Şimdiden Teşekkürler, İyi Forumlar!
Telefonu yeni aldım. Çok güzel beklediğimden çok daha iyi hatta. İlk başlarda root atmayacaktım dayanamadım artık attım. Çünkü çoğu şey root gerektiriyor. Aslında ben root'u çok fazla kullanmam, rom atmak istediğim için attım bide bi kaç hile yapmak için
.Neyse bu telefona uygun rom bir türlü bulamadım. En stabil, en hızlı, sade ve şık olan bir rom istiyorum. Aslında android'in arayüzü hoş geliyor. Hiç kullanmadığım için hızını pek bilmiyorum. Sizce nasıl? İyiyse android'in en güncel rom'u olabilir. Ya da daha iyi romlar. Ben çok yeniyim android dünyasında, o yüzden baya geniş bir şekilde anlatmanız iyi olur

Bi de Google'da dolaşırken gördüm Cyanogenmod mu ne öyle bi şey varmış sizce nasıl olur o?
Şimdiden Teşekkürler, İyi Forumlar!

sen bak bi kurulumda yardımcı olmaya çalışırım