Bu Telefonu Kullanan Bi Ben Miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Bu Telefonu Kullanan Bi Ben Miyim?
Selamlar!

Telefonu yeni aldım. Çok güzel beklediğimden çok daha iyi hatta. İlk başlarda root atmayacaktım dayanamadım artık attım. Çünkü çoğu şey root gerektiriyor. Aslında ben root'u çok fazla kullanmam, rom atmak istediğim için attım bide bi kaç hile yapmak için :ehe.

Neyse bu telefona uygun rom bir türlü bulamadım. En stabil, en hızlı, sade ve şık olan bir rom istiyorum. Aslında android'in arayüzü hoş geliyor. Hiç kullanmadığım için hızını pek bilmiyorum. Sizce nasıl? İyiyse android'in en güncel rom'u olabilir. Ya da daha iyi romlar. Ben çok yeniyim android dünyasında, o yüzden baya geniş bir şekilde anlatmanız iyi olur :D

Bi de Google'da dolaşırken gördüm Cyanogenmod mu ne öyle bi şey varmış sizce nasıl olur o?

Şimdiden Teşekkürler, İyi Forumlar!

turkishield

turkishield

Üye
bu işin piri cyanogenmoddur rahatlıklla kullanabilirsin..hız batarya performans görsellik ne ararsan var CMde

• Beğen
Tepkiler: Ragnar Lothbrok ve Samet.25
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Adilx05

Adilx05

Üye
Android Destek Bölümünde Sürekli Güncel Romlar Var Ve Yönetici , Üyelerdende Destek Alabilirsin Biraz Göz Atman Yeterli :oke:

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Rom bolumunde lg optimus g romu hic yok.

The Shadow

The Shadow

Üye
Rom bolumunde lg optimus g romu hic yok.

senin telefon modeline uyumluysa sanırım optimus g için bir cm var :) sen bak bi kurulumda yardımcı olmaya çalışırım :oke:

turkishield

turkishield

Üye
arkadaşın verdiği nightly sürümlerden onlardan yükleme bence..bak linki veriyorum stabil sürüm bu ..en üsttekini indiriyosun yani en yakın tarihli olanı...sonrası telefona rom yükleme olayı forumda var yükleme yöntemi ona göre yüklersin.burda da google uygulamaları yani google play gmail exchange takvim falan..bunuda rom yükledikten sonra yüklüyosun anlatımlarda da görürsün zaten

• Beğen
Tepkiler: Ragnar Lothbrok
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Nightly sürümünü neden tavsiye etmiyorsun. Birde ikinci verdiğin link açılmıyor.

turkishield

turkishield

Üye
Nightly sürümünü neden tavsiye etmiyorsun. Birde ikinci verdiğin link açılmıyor.

adı üstünde nightly yani her gece geliştirilmeye devam ediyor hataları gideriliyor..stabil sürümler hatası olmayan sürümlerdir..

gapps linkini tekrar veriyorum

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Tamam hepinize Teşekkür Ederim!

The Shadow

The Shadow

Üye

adı üstünde nightly yani her gece geliştirilmeye devam ediyor hataları gideriliyor..stabil sürümler hatası olmayan sürümlerdir..:)

gapps linkini tekrar veriyorum
Katılmıyorum :kotu: hatası çok olan stabil romlar gordum hatalarını duzeltip kullandım şu an kullandığım rom da onlardan biri :pro2:

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi

Katılmıyorum :kotu: hatası çok olan stabil romlar gordum hatalarını duzeltip kullandım şu an kullandığım rom da onlardan biri :pro2:

Tamam kardeşim benim işim bitti. Hukukcu arkadaşım çok yardımcı oldu sağ olsun. Ayrıca arkadaş denemiş nightly versiyonu da.

Moderatör konuyu kilitleyebilirsiniz. Hepinize çok teşekkürler, iyi günler!

Üst Alt