Aligzl94
Üye
ama traş ta oluyor aynı zamandaKendini traş ediyor işte![]()
ama traş ta oluyor aynı zamandaKendini traş ediyor işte![]()
Cevabı kendin vermiş oldun o zamanama traş ta oluyor aynı zamanda

1) kendini traş ediyor
2) yalan söylüyor
traş oluyor demedim. Traşta oluyor aynı zamanda diyorum yani diğeri de olabilir diyorumCevabı kendin vermiş oldun o zaman![]()
ama traş olmuş da olur aynı zamandaberber kendini tras eder. diger 50 kisiyi de tras eder. yani kendi ttas olanlardandir.
ikinci soru sacma bence. herkes yalanciysa adamda yalancidir. ama adam dogruyu soyluyor sbisosvaiacqsusgsvgs anlamadim mk![]()
Sitenin linkini verir misin merak ettim
İyide ben bildim ve ilkimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu olabilir daha arkadaşla konuşmadım ama (sanmıyorum ki) biri bilirse satın alıp verecem bilen kişiye
o da vermezse yeni yaptırırım dert değil![]()
404 Error Not Found ...ama traş olmuş da olur aynı zamanda
işte adam doğru söylemiyor herkes yalancıdır diyor. Ama şöyle de düşünebilirsin adam doğru söylemek istiyor ve herkes yalancıdır diyor
"Bir diğer ihtimal ise şu ; adam köydeki herkesin yalancı olduğunu bilmiyordur, mesela güzel yalan söylüyordur köydekiler, ve adam yalan söylemek için köydeki herkes yalancıdır demiştir.Bu durumda kendi açısından yalan söylemiş olur." demiştim 2. soru için.
İlk soru için ise kesinlikle ilk cevaplar doğru.Berber tam olarak belirli bir sınıf içerisinde yer alamaz senin anlattıklarından yola çıkarsak.Eksik bilgi var ise bilemem tabi.Şu yüzdelik dilim ya da bu yüzdelik dilim gibi kesin bir ayrımda bulunamazsın 1. soruda.Kümelerin ortak elemanı vardır ve berber her iki kümenin ortak elemanıdır.Berberde kendi kendini tıraş ediyor yani.
Şu şekilde de anlatabilirim ; eğerki kendi kendisini tıraş ediyorsa mesleği ya da konumu ne olursa olsun "kendi kendini tıraş edenler" kategorisinde kesinlikle yer almak zorunda, aynı zamanda kendi kendisini tıraş ettiği yer berberse ve mesleği berberlikse aynı zamanda kesinlikle "berberde, berber tarafından tıraş edilmiş" kategorisinde yer almak zorunda.Eğer soru bu kadar ise berber arkadaşımız için bu iki küme arasından bir seçim yapmak mantıken mümkün değil.Eğer cevap farklı ise ya soru değişiktir, eksiktir ya da mantığa aykırı, sadece değişik olması için yapılmış bir cevabı vardır.
işte sorun burada. Bırakın cevap aramayı soruyu anlamak için bile çok derin düşünmek gerekiyor404 Error Not Found ...
İyide ben bildim ve ilkim
İlk soru her ikisinede girer
İkincisi yalan söylüyorlar diyor ama her zaman değil yani adam doğru söylüyor
ne evet ?????????????????Cevap veriyorum:Evet
evet ne, neye evet diyon, ben ne soruyom sen ne cevap yazıyon. Einstein adam yaCevabım evet. İkisinede evet diyorum![]()
1. Ben buna benzer bi mesaj yüzünden 7 gün ban yemiştimpeki senevet ne neye evet diyon, ben ne soruyom sen ne cevap yazıyon. Einstein adam ya
Mesajı düzelt 

hayır kendi doğru söylediği için yalan söylemiş oluyor2. soru çok saçma. Şimdi; köydeki herkes yalancı, o adam da o köyden. Adam "bu köydeki herkes yalancıdır" diyor. Eğer yalan söylüyorsa köyde kimse yalan söylememiş oluyor. Ama öbür türlü ise köydeki herkes yalan, o adam ise doğru söylüyor. Ama köydeki herkes yalancı değil miydi? Adam nasıl doğru söylüyor? Kısacası bu soruyu kim uydurduysa onu bi güzel şey etmek lazım.
orada ki küfür veya hakaret değil. Sevdiğim ve çevremdeki bir çok kişiye söylediğim bir kelime. Ama gene sileyim kimseye güven olmaz1. Ben buna benzer bi mesaj yüzünden 7 gün ban yemiştimMesajı düzelt
2. Cevabım hala evet![]()
![]()
![]()
hayır kendi doğru söylediği için yalan söylemiş oluyor
??