Bu Soruları Cevaplayana Site Verecem :d

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
ben aktım da beğenmediniz =P gidiyom :D

Uhops

Uhops

Üye
hayır kendi doğru söylediği için yalan söylemiş oluyor
orada ki küfür veya hakaret değil. Sevdiğim ve çevremdeki bir çok kişiye söylediğim bir kelime. Ama gene sileyim kimseye güven olmaz
Hafif hakaret olarak geçiyor :)

marist

marist

Üye
Siz daha burda mısınız :zong:

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Aligzl94

Aligzl94

Üye
    Konu Sahibi
konu hit alsın diye iki saçma ya da cevabı bilinmeyen soru sorulmuş ve bir site vaad edilmiş :hmmm
Ah dostum sana ne diyeyim ki. Biraz egzersiz yapma olarak gör bu konuyu. Ve de bu bölüm bu tür konular için açılmış zaten yanılmıyorum sanırsam
Herkes yalancı olmamış oluyorsa soru baştan saçma zaten
derin düşün dostum kendini öyle bir yerde hayal et. Sen de soruyu anlayamamışsın :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Ah dostum sana ne diyeyim ki

derin düşün dostum kendini öyle bir yerde hayal et sen de soruyu anlayamamışsın :)

ben soruyu gayet iyi anladım sen benim cevabımı anlamamışsın :D adam yalan söylüyorsa köydeki herkes doğru söylüyor demektir. çünkü adam "köydeki herkes yalancı" diyor. ama eğer doğru söylüyorsa soru saçma oluyor çünkü hani köydeki herkes yalan söylüyordu? sen bu soruyu nerden buldun

Aligzl94

Aligzl94

Üye
    Konu Sahibi
ben soruyu gayet iyi anladım sen benim cevabımı anlamamışsın :D adam yalan söylüyorsa köydeki herkes doğru söylüyor demektir. çünkü adam "köydeki herkes yalancı" diyor. ama eğer doğru söylüyorsa soru saçma oluyor çünkü hani köydeki herkes yalan söylüyordu? sen bu soruyu nerden buldun
ah aaahh Bunu kaç kere açıklayacağım bilmiyorum :D . Şimdi köydeki herkes yalancı imiş adamın birininde kafaya tak etmiş doğruyu söylemek istiyor bağıra bağıra herkes yalancı diyor. Ama bu adamın doğru mu yok sa yalan mı söylediğini kimse bilemiyor(yan köydekiler duymuş olsun bu adamın dediklerini) ben bunu bide sana soruyorum bu doğru söylemek isteyen adam doğru mu yoksa yalan mı söylüyor, anladın ;)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
kendin dedin adamın kafaya tak etmiş ve doğruyu söylemiş "herkes yalancı" demiş.

Aligzl94

Aligzl94

Üye
    Konu Sahibi
kendin dedin adamın kafaya tak etmiş ve doğruyu söylemiş "herkes yalancı" demiş.
gene error. Adam doğru söylemiş demedim doğru söylemek istemiş dedim ama adamın doğru mu yoksa yalan mı söylediğini kimse çözememiş anlaşılan biz de çözemicez. Bunları bana matematik hocam sormuştu veya bize, bunu da yanıtlamış oldum

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
gene error. Adam doğru söylemiş demedim doğru söylemek istemiş dedim ama adamın doğru mu yoksa yalan mı söylediğini kimse çözememiş anlaşılan biz de çözemicez.

ben çözdüm işte :D e peki sen bi çöz bakalım :D

TheMadness

TheMadness

Üye
2) Yalan söylüyor çünkü o köyden değil.

TheMadness

TheMadness

Üye
Çözdüm

1) traş edenlerin içinde bulunur çünkü 101 kişi var 1i berber olacak

2) köydeki herkes yalancıdır diyor fakat kendi doğru söylediği için gene yalancı oluyor

Aligzl94

Aligzl94

Üye
    Konu Sahibi
Çözdüm

1) traş edenlerin içinde bulunur çünkü 101 kişi var 1i berber olacak

2) köydeki herkes yalancıdır diyor fakat kendi doğru söylediği için gene yalancı oluyor
100 kişi var
kendi yalancı olunca da doğru söylemiş oluyor

Üst Alt