100.Mesaj :biggrin:
Aligzl94 Üye Konu Sahibi Üzgünüm ama cevapları ben de bilmiyorum bize matematik hocası sormuştu. Dediğine göre cevabı bulunamamış bu soruların !!!!!! İhtiyar007' Alıntı: 100.Mesaj Genişletmek için tıkla ... işsiz.avi
Üzgünüm ama cevapları ben de bilmiyorum bize matematik hocası sormuştu. Dediğine göre cevabı bulunamamış bu soruların !!!!!! İhtiyar007' Alıntı: 100.Mesaj Genişletmek için tıkla ... işsiz.avi
İhtiyar007 Üye ali48hatay' Alıntı: Üzgünüm ama cevapları ben de bilmiyorum bize matematik hocası sormuştu. Dediğine göre cevabı bulunamamış bu soruların !!!!!! işsiz.avi Genişletmek için tıkla ...
ali48hatay' Alıntı: Üzgünüm ama cevapları ben de bilmiyorum bize matematik hocası sormuştu. Dediğine göre cevabı bulunamamış bu soruların !!!!!! işsiz.avi Genişletmek için tıkla ...
abandonware Üye 2. soruyu okuyunca aklıma şu soru geldi "Pinokyo burnu kısayken 'burnum uzun' derse ne olur?"
achambo Üye veyseloglu' Alıntı: 2. soruyu okuyunca aklıma şu soru geldi "Pinokyo burnu kısayken 'burnum uzun' derse ne olur?" Genişletmek için tıkla ... burnu çöker ve ölür
veyseloglu' Alıntı: 2. soruyu okuyunca aklıma şu soru geldi "Pinokyo burnu kısayken 'burnum uzun' derse ne olur?" Genişletmek için tıkla ... burnu çöker ve ölür
abandonware Üye achambo' Alıntı: burnu çöker ve ölür Genişletmek için tıkla ... burnu 45 derecelik açı yapar