m542tf
Üye
Konu? Sâyende çoktan sapmış durumdayız bilmem farkında mısın abi? : )
Şu konuya dikkat et benim kullandığım gravity bence çok güzel sen hemen dalıyosun şunu kullansan onu hiç açmazsın bırakda neyi kullanacağıma ben karar vereyim. Nasılki senin tercihlerine kimse bişey demiyorsa sende müdahil olma. Hiç bir şirketede sen buna neden uygulama yapmıyosun diye mail attınmı? Kişilerin telefon kullanımları farklıdır kimi face sürekli kullanırken benim hesabım yok.
Yorumlarda sıkıntı yok bence, tartışılcak bir durum da yok.
nokianın krallıgı kaybetmesı artık kacınılmaz. Bırtelefonu 1000 liraya satıyorsan milyar dolarlar kar yaparken ıyıydı adam gbı 3 gelıstırıcı fırmayla anlasyaydı mesala gameloft ıstese satın alırdı 2 sene oncesı kac paralık fırma bu gameloft.. Ey nokia 100 liraya mal edip 800 sattın kazıgı bıze Degıl kendıne attın su durumundan sonra artık aklı olan mantıgıyla hareket eden kac kısı alır nokia. Biraz parana kıy anlas ver gamelofta 100 mılyon dolar bırak apleye oyun yapmayı....
Kimi kimi kimiilgiyle takip ediyorum hocam sizi yorumlarınız çok güzel devamını beklıyoruz
Kimi kimi kimi
m542tf
Şahane atışıyolar.Suyaka
CanKartaL tespitlerin tam yerinde. ve tüm yorumlarına 1 katılıyorum.
Halen Nokia diyorum
Sen zaten kapak olmuşsun Alt segment
Nokia demeyeceğim ama seve seve symbian derim.
allah aşkına şu anroidi 680mhz işlemciyle çalıştırında görelim telefon açılıyormu ama nokia 680mhz da çalışan telefonlar yapıyor sizin telefonlara kafa tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?