Telefon Tavsiyesi bu nokia ne yapmaya çalışıyor

sataer

Üye

Üst düzeyle ne alakası var mehmet nasıl bir fan nasıl bir körsün sen? Lumia800 ler mango yüklü satışa çıkıyor yeni partilerde tango yüklü bi kere sallama hiç.. Lumia900 wp 7 nin izin verdiği en yüksek donanıma sahip ama wp8 çekirdeğini kaldıramıyor burda suç microsoftundur bu bir ! Wp 7.8 ile donanım yükseltmeleri hariç herşey verilecek bu iki! Üst segment android ler diyorsun da piyasadaki satış rakamlarında alt ve orta segment hesaplanmıyor mu yani resmen saçmaladın gülüm! Yok tizen yok şu bu diyorsun da neden cevap veremiyorsun de bana samsung neden tizene eşşek gibi para veriyor de hadi???

- - - Eklendi - - -

sana göre 20 modelle 4 modeli kıyaslamak adilse kusura bakma da sana başka yerlerimle gülerim ben iphone4s le s2 satışlarını karşılaştır yakın zamanlarda çıktılar ya da s3 le 4s i karşılaştır sizi fanlık kör etmiş kör

klongs

Üye
iphone sadece ust model icin cikiyor ve isimsiz cin mali androidlerin android piyasasinda payi kac galaxy s2 satisi ile cin mali androidlerinin satisi bir mi ikincisi lumia 800 ve lumia 900 wp 8 starter pack demiyormuydun simdi 7.8 e mi dustu ayrica mango tango guncellemeleri cikali 1 seneden az 7.8 eylul gibi gelse baska destek alamayacak 800 900 yani 800 tanitildiktan 1 sene sonra 900 6 ay sonra destegi bitcek son olarak samsungun trilyon harcadigini nerden biliyorsun hani link anca salliyorsun samsungun neden tizeni cikardigini soyleyim de rahatla samsung badali telleri tizene gecirecek bada 3.0 cikmayacak son olarak asil kor sensin o kadar soruna cevap verdim sen daha androidin nasil kapali kaynak kod olcagini soylemedin

klongs

Üye
ben kiyaslama yapmiyorum kiyaslayacaksan ust model android telefonlarla iphoneu kiyasla

sataer

Üye
tizen i bada üstüne mi geliştiriyor sana kocaman bir yuuuuuh insan bu kadar sallar be kardeşim ya. Tizenin ne badayla ne androidle bi alakası yok tizen üst segment cihazlarda kullanılıcak bi kere uydurma! Badalı cihazlar tizene geçicekmiş hele yalana ya madem link link diyorsun samsung un bu konuda ki açıklamasının linkini ver! Android kapalı kaynak olacak dedim bir röportajda okumuştum jely beanden sonrası için düşünülüyormuş. Lumia lara gelince iki güncelleme alacaklar bir wp 7.8 iki wp8 starter experience. Lumia800 hali hazırda bir yıllık cihaz tango bugün global olarak yayınlandı! Ve microsoft en az 6 ay daha cihazlara destek verilecek dedi dikkat et en az 6 ay! Samsung un ki gibi en fazla 6 ay değil Sen android iosu ezdi derken neleri katşılaştırıyordun üst segment cihaz değil mi s2 ? S2 ile 4s satışlarını karşılaştır s3 le de one x le de karşılaştır iphone 4s satışını hepsini üstüste koysan anca geçer rica ediyorum daha fazla bir fan olduğunu belli edip alçalma!

klongs

Üye
öncelikle son mesajımdan sonra yazmıyacaktım ama canım sıkıldı yazıyorum
1.tizen üst segment olacağını nereden biliyorsun
2.o röportaj android yetkililerinin ağzından çıkmadı hp web os tekrar açık kaynak kodlu yaptı hp web os a bakan yönetici ile yapılan röportajda android gibi bir popüler açık kaynak kodlu os varken neden firmalar hpyi seçsin dedi o da bence 2-3 yıl sonra jellybean google androidi kapalı kaynak kodlu yapacak firmalarda cihaz başına para ödemek zorunda kalacak dedi bir şey yazıyorsan önce oku sonra yaz kafandan sallayıp durma
4. wp 7.8 1. nesil lumialar için son güncelleme olacak google e wp 8 starter experience yazarsan sadece maxicepte var başka hiç bir yerde yok anca sallıyorsun

5.ben android iosu ezer demedim kıyaslamada yapmadım illa ki kıyaslama yapacaksan üst model android telefonlarla iphoneu kıyaslayın dedim
6. bu sana son mesajım tek bildiğin şey sallamak bir tane bile link veremedin

- - - Eklendi - - -

öncelikle son mesajımdan sonra yazmıyacaktım ama canım sıkıldı yazıyorum
1.tizen üst segment olacağını nereden biliyorsun ve bada 3.0 çıkmayacağı duyruldu
2.o röportaj android yetkililerinin ağzından çıkmadı hp web os tekrar açık kaynak kodlu yaptı hp web os a bakan yönetici ile yapılan röportajda android gibi bir popüler açık kaynak kodlu os varken neden firmalar hpyi seçsin dedi o da bence 2-3 yıl sonra jellybean google androidi kapalı kaynak kodlu yapacak firmalarda cihaz başına para ödemek zorunda kalacak dedi bir şey yazıyorsan önce oku sonra yaz kafandan sallayıp durma
4. wp 7.8 1. nesil lumialar için son güncelleme olacak google e wp 8 starter experience yazarsan sadece maxicepte var başka hiç bir yerde yok anca sallıyorsun

5.ben android iosu ezer demedim kıyaslamada yapmadım illa ki kıyaslama yapacaksan üst model android telefonlarla iphoneu kıyaslayın dedim
6. bu sana son mesajım tek bildiğin şey sallamak bir tane bile link veremedin

sataer

Üye
Tizen geliştirici konferansı özetlerini meego türkiye den oku Oytun güzel güzel yazmış.
İkincisi ios bile androidi geçemedi demek ne demektir?
Ben bişey sallamıyorum wpcentral.com a gir gör mobilim ayrıca senin gibi samsung oğlanı için pc açmaya uğraşamam! Ayrıca tekrar wpcentral ı aç ve wp8 tanıtım yayınını izle orda da en az 6 ay destek verileceği söyleniyor! Sen çok link verdin maşallah birtane ss koydun da! Tizen bada yerine gelecek diye kestanenden atıyorsun bir de hadi sende onun linkini ver!

pRime.

Üye

Senden beklenilmeyecek sözler bunlar. Birebir düşüncem budur.

Konu Sahibi
keske açmasaydım bu konuyu

bende nokia 701 kullanıyorum hemde 7 aydır ve süper bir cihaz yapmışlar ama insanın aklına şu soru geliyor daha önce niye yapmadılaar bence symbiani bitirmeseler hatta şimdiki belle gibi geliştirmeye devam etseler daha iyi olurdu çünkü mobil cihazların ilk işletim sistemi böyle sonlanmamalıydı benim bişey anlamadığımı düşünen android fanatikleri olabilir biz symbianle tv seyreden kişiydik hemde seneler önce

Konu Sahibi
symbian gelişemezmiydi diger işletim sistemlerine yetişemezmiydi nokia bunu yapabilirdi bence

papakudioflu

Emekli Yönetici
yapilabilirdi ama arm11 işlemcilerle olmuyor. Nedense hep bu işlemciler kullanildi. Bir de cozunurluk olayi var degiştirilemiyen.

Konu Sahibi
nokianın microsoft un wp8 işletim sistemini kullanıcakta ya nokia bundan kar etmezse ya wp8 dede sorunlar çıkarsa symbian gibi ?
internette bir yazı okumuştum nokia wp8 le düzgün satış yapamazsa B planının olduğunu belirtmiş. B planı ne acaba?

B planı olduğunu açıklamışlardı.Ama ne olduğunu bilmiyoruz.

bilemiyorum hunkarim belki de wp8 de oldugu gibi symbianin da cekirdegi degişmesi gerekiyordu. Yani sonucta bizim bilmedigimiz neler vardir. Kimse boyle bir şirketi bu hale duşurmek istemezdi.

Olabilir.Bir Donna hikayesi uydurmuşlardı ya ondan demiştim.