Telefon Tavsiyesi bu nokia ne yapmaya çalışıyor

Konu Sahibi
bu nokia ne yapmaya çalışıyor
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar.
Arkadaşlar symbian belle uygulama ve oyun falan çıkmayacak sanırım artık sabrım tükendi

Ve bu yeni lumialar nasıl iyilermi uygulama oyun acısından?
Almayı düşünüyorum ama bir yanndanda korkuyorum gene sonu hüsran olucak diye nokia almaya korkar oldum.

2 gün önce kardeşime android telefon aldık abi kıskandım resmen market dolu oyun uygulamada bol her gün nerdeyse geliyor canlı duvar lar falan süper birşey

arkaşlar
Anadroid WP7 Mi IOS Mu Hangisini Alsam Daha iyi olur?

Nokia Lumialar güzel cihazlar lakin uygulama için biraz beklemen gerekecek.

Konu Sahibi
kardeş ben symbianda yeterince bekledim abzımın payınıda aldım

klongs

Üye
ios uygulama olarak en iyisi sonra android sonra wp sen seç

bin kusur lira verip 2.3 guncellemesini anca kisa sure once alan hatta pisman olan ve ics destegi sozu alip hala bir umut diyen android kullanicilari, neredeyse iki bin lira verip neye verdiklerini bilmeyen ios kullanicilari ve hala ne kullandiklarini cozmeye calisan wp kullabicilari ve son olarak 1. Nesile israrla tam destek bekleyen, 2. Nesiller ne zaman patlar diye merak eden nokia kullanicilari

Kisaca bu isin sonu yok ve teknoloji acimasiz ya parana kiyip devamli modell degistirip takipte olacaksin ,ayak uyduracaksin yada kosene cekileceksin : ) benim nacizane dusuncelerim bunlar tabiki..

Tepkiler: saruman_me, seytan_avcisi, fLuke! ve 2 diğerleri
slm,ben 4 haftaya yakin telefonumu abime vermistim ve bu 4 hafta icinde 1 tane yeni program bile cikmamis artik symbian kullanilacak bir sistem degil yakin zamanda android ve ios a gecmenin zamani geldi wp de güzel ama suan daha erken eksikleri cok uygulamalar az, enaz 2 sene gecmesi lazim rayina oturmasi icin

Arkadaş Ya Donanım Ya Sağlamlık?

Şimdi Herkes Android İşletim Sistemli Telefonlara Saldırıyor. Tam Olarak Bilmiyorum Ama Biz Nokia Kullanıcıları Ortalama Yılda 1 Kez Telefonu Servise Gönderirken, Eminim ki Android İşletim Sistemli Telefonlar Yılda Minumum 3 Kez Servise Gidiyordur...
Bilmem Ekranı Bilmem Şarj Yeri Dokonmatiği Vs... Zaten Bu Telefonların Başınıda Eminim Samsung Çekiyordur...

Biz Türklerin Hep Bir Deyimi Vardır...

"ARKADAŞ NOKİA'DAN ŞAŞMAYACAKSIN"

İyi Forumlar...

Tepkiler: BSahin29 ve sublieutenant

[ENGİN]

Üye
ihtiyaç ve beklentilerinize göre cihaz araştırıp almazsanız sonu herzaman hüsran olacaktır.

Tepkiler: Esendağlı

random1

Üye
4 haftada ne uygulaması bekliyorsun? C7 zaten kullanışlı pek çok uygulamayla birlikte geliyor. geri kalan işe yarar bazı uygulamalar da mağazada mevcut. mobil telefondan ne bekliyorsunuz anlamadım ki? web tarayıcı, müzik çalar, video oynatıcı, office, adobe reader, kamera vs pek çok şey var. kasalarıda iyi. biraz yetinmesini bilin yahu. durmadan uygulama uygulama...

Polymath

Üye
Yine başladık

Tepkiler: sublieutenant ve fLuke!
Şunuda Belirtmekte Yarar Var, Bugüne Kadar Hep En İyi Oyunları Önce Bilgisayarımızda Oynadık, Bilgisayarların Kullandığı İşletim Sistemi Microsoft'un Windows xp, Vista, 7, 8 Vs... Nokia'nın Yeni İşletim Sistemide Microsoft'un Windows Phone'si...

Kısaca Arkadaşlar Bence Uygulama Olarak Artık Nokia'nın Arkasaında Bir DEV Var... En Son Marketindeki 6 Aydaki Uygulama Artış Yüzdesi %100 50,000 Binden 100,000 Bine...

Uzun Lafın Kısası Windows'lu Nokia Bir Başka Olacak...

Tepkiler: Esendağlı
Lumiaların uygulama ve oyun konularıyla Microsoft ilgileniyor için rahat olsun. Nokia symbianı bitirmeye çalışıyor daha doğrusu microsoft.

atoubo

Üye
Almayın kardeşim sizde Nokia adamlar bi yerinize silah mı dayıyo gidin nokia alın diye... Anasını satıyım bile bile lades diyosunuz sonra da bu Nokia ne yapmaya çalışıyo.... Aklınız sizin paranız sizin ya ....

[ENGİN];4819196' Alıntı:
ihtiyaç ve beklentilerinize göre cihaz araştırıp almazsanız sonu herzaman hüsran olacaktır.
Aynen öyle,kimin ne dediğine bakmayıp kendi ihtiyacını karşılayacak cihazı alacaksın.Örneğin benim ihtiyacamı N8 fazlasıyla karşılıyor.bende sizler gibi uygulama az diye şikayet ediyorum ama bakıyorum bazı uygulamaları yüklemişim ama hiç kullanmamışım.boşyere şarz yemesin cihaza fazlalıktan yük binmesin diye kaldırıyorum.Belki senede bir.yada ayda yılda bir kullanacağımız bir iki uygulama için yada ios da yada android de gördüğünüz güzel ama belkide senin benim işime hiç yaramayan uygulamalar için o cihazlara fazladan 1000 tl gibi bir para vermek vede bu arada nokia nın sağlamlığından vazgeçmek doğrumudur acaba.takdir sizin.esen kalın

Merak ediyorum androide geçenler kaç uygulama yükleyip kaçını hergün kullanacaklar kaçı günlük ihtiyaçları haline gelecek.

hep androidin uygulama yönünden zenginliğini konuşmuşunuz.bunun için android alanları eleştirmişinz andoidin bide oyun bolluğu diye bi gerçeği daha var

701 kullanıcısıyım,12 tane oyunum var 5 tanesini bitiremedim. İmrenilen oyunlardan o kadar çabuk sıkılacaksınız ki inanamayacaksınız. Androidde kullanmış biri olarak söylüyorum.

N8'e artık oyun uygulama çıkmıyor doğrudur.. Ama şuana kadarki sunulan oyunların %15 ini bitirdiysem %15 ini oynayıp devam ederim umuduyla bekletmeye almışımdır kalan %50 sini de oynamamışımdır bile..
Demem o ki bazıları gibi ömrümü oyun oynamakla geçiren biri değilim. Telefonda 100 oyun olsa ne olacak birinden diğerine gezip duracakmıyım..
Yani sayısız uygulama denen şey insanın açgözlülüğünün bir isteği gerçekte ise insan yükler ve oynamaz sürekli oynayanlar ise biraz asosyal insanlar bence..
Yani hayatınızın her alanını kaplamasın telefon tmm bir iPhonunuz olabilir ama bu sefer noluyo onu her yönüyle kullanayım derken bi süre sonra göreceksiniz ki iPhone kullan kullan yükle yükle bitmiyor sıkılacaksın ve göre ceksin ki N8 kullananla aynı seviyede market kullanıyorsun

Tepkiler: fLuke!
aynen sırf oyun uğruna aldık ama ilk haftalar oynadık sonra sıkılıyor sadece oynadığım oyun fruit ninja bide angry birs ti bi onların desteği yok onların desteği olsa yeter bana

Eğer oyun uygulama diyorsanız ve nokia diyorsanız ikisi bir arada olmaz bunun için şimdi android alacaksın bir iki seneye wp oturdumu androidinde ipi pazara çıkacak