arkadaslar konu açicak yer bulamadim, buraya aciyorum.. siz tasiyabilirseniz tasiyin.. olmadi silersiniz ama bu konuda size cok guvendigim icin buraya yazma geregi duyuyorum.. benim pc'de bir süre önce microsoftdan XP hakkinda uyarilar gelmeye basladi.. Örnek: (Bu windows orjinal dogrulamasindan gecmedi) Gibisinden.. Tamam buraya kadarini anladim.. Bir süre sonra fiziksel bellek hatasi (Mavi Ekran) cikmaya basladi ve pc hic ummadigim bir anda kitlenmeye basladi.. İlk gunler cok yapmasada, gun gectikce cok cabuk kitlemeye basladi pc'yi.. Ben ram'dendir diye, 128'lik ramimi cikardim ve 512'lik ram aldim takdim.. Biraz daha uzun kullandim bikac saat kadar ama, yine kitledi.. Sonra windowsu yeniden kurdum ve service pack 2 yukledim.. Bu seferde yeni sürüm msn yüklüyememeye basladim.. Ve uyari geldi, microsoft sitesinden guncellestirirsem eyer yeni sürüm kullanabilicegime dair.. Bende girdim tam güncellestiriyordum, yine mavi ekran hatasi verdi makine.. Sonra güvenlik duvarini felan kapadim + virüsleri temizledim.. Makine suan yine hic aksatmadan calisiyor.. Ya ben ne yapacagim bana bir akil verin.. Cok caresiz kaldim.. Orjinal olmadigi icinmi yapiyor acaba diye dusunuyorum ama, yinede bilemiyorum.. İlk defa rastladigim bir durum.. Yardimlarinizi bekliyorum.. Simdiden tesekkür ederim!