Mad EagLe
Üye
Moderatörden Satılık LG 19 İnç LCD monitör :)
Merhaba arkadaşlar laptop kullanıyorum zaten masaüstü eski olduğu için kullanmıyorum. Ara sıra babam girip haber okuyor. Onada hem tv hem monitör olan diğer lcd bağlı bu boşta duruyor. İkisini satıp daha büyük bir led tv alacağım. Bu nedenle satıyorum herhangi bir sıkıntısı yok tak çalıştır. 1440x900 kadar çözünürlük veriyor. Ölü pixel falan yok zaten fotoğraflar aşağıda gördüğünüz gibi. İstanbul içi elden verebilirim. Özellikle Avrupa Yakası olursa sıkıntısız bir alışveriş olur. Kargo ile isteyen olursa onuda konuşur hallederiz.
Eğer monitöre ihtiyacınız var elimde bir tane daha var onun konusunu da açtım ancak o aynı zamanda Tv ve Hdmi çıkışı falanda var inceleyebilirsiniz linkten
Satılık - Sunny 19 inç LCD TV + Monitör - MaxiCep
Ciddi alıcılar iletişime geçsin arkadaşlar şu fiyata olur mu falan filan diye almayacaksanız pazarlık girişiminde bulunmayın beni tanıyan tanır zaten forumda. Sıkıntısız bir alışveriş olması dileğiyle keyifli forumlar
Fiyat : 130 Tl
Eğer monitöre ihtiyacınız var elimde bir tane daha var onun konusunu da açtım ancak o aynı zamanda Tv ve Hdmi çıkışı falanda var inceleyebilirsiniz linkten

Satılık - Sunny 19 inç LCD TV + Monitör - MaxiCep
Ciddi alıcılar iletişime geçsin arkadaşlar şu fiyata olur mu falan filan diye almayacaksanız pazarlık girişiminde bulunmayın beni tanıyan tanır zaten forumda. Sıkıntısız bir alışveriş olması dileğiyle keyifli forumlar

Fiyat : 130 Tl
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: