theeternal
Üye
get güvenli alıs veris var galiba para gittigidiyorda kalıyor sen ürünü aldım sıkıntı yok diyince adama gidiyor senin onayınla sıkıntı var dersen geri alabılıyorsun paranıben siteden alısverış yapmam ama ona kalmış
o telefonda sıkıntı cıkmaması şans gibi bişe ben demiştim o kadar da degıl abartıyorlar ama hakkattende baya cıktı sıkıntısı olan ama karar seningmd ye gecelım simdi bir kullanıcı olu piksel varmış telefonda şikayetci o an o telefon dan soğdum ve Bir diğer gün ise bir arkadaş bir yerinde hata bulmus Tam hatırlamıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu linkte de bakabilirsin ama 719 tl ye gittigidiyorda var 2 yıl garantili attım linkini yukarda ama get ile al daha iyi olur
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu gittigidiyor
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuda akakce fiyatları
- - - Eklendi - - -
Gittigidiyordakini get ile al derim
Biz vatana gittik dedikki s3 mini ne kadar 799 TL dedi Haftasonları 749TL olucak dedivatanda s3 kaç para ben kargo ile uğraşamam
- - - Eklendi - - -
kart la alanam nakit le
Biz vatana gittik dedikki s3 mini ne kadar 799 TL dedi Haftasonları 749TL olucak dedi
- - - Eklendi - - -
haftasonları vatanda kaçırma bence telefoncularada sor turkcell avea vodafone falan da git bayilerine heryeri araştır en uygununu al
- - - Eklendi - - -
Haftasonları VATAN COMPUTERDE 749 TL KAÇIRMA
- - - Eklendi - - -
internetle uraşmam diyorsan elden al daha iyi de olur
- - - Eklendi - - -
her vatan aynı zaten haftasonları 749tl oluyor
vatanda kalmamış
- - - Eklendi - - -
http://www.bimeks.com.tr/urun/125765/samsung-i8190-galaxy-siii-mini-white.aspx
kurbana kay ay var
vatanda nasıl kalmamış internetteki siteye bakmıycanki vatanın bürsürü bayisi var
vatan pc kurban bayramı acik olur ise daha ucuz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?