Bu Kim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yitik savaşçı

Üye
Benim bildiğim kadarıyla bunlar üç kardeş... En büyükleri Google.com, ortancaları Yahoo.com, en küçükleri ise Archive.org... İnternet aleminin varlıklı ailelerinden; com ailesinin çocukları bunlar...

Ağabey Google siteyi hemen hemen her zaman ziyaret ediyor; ortanca kardeş Yahoo ise sık sık giriyor siteye. En küçükleri Archive ise ara sıra uğruyor.

Not: Archive'in soyadı neden farklı diye düşünenlere hatırlatalım; Archive evlendikten sonra kocasının soyadını aldı.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Jan 25 2006, 12&#58;29 PM) [post=262794]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
İndex Bot&#39;lar için yeni bir kullanıcı grubu oluşturulduğunda siteden daha çok index alıyormuş. Ama "-muş."
[/b][/quote]

bencede -muş. admin mask verdim yinede bi değişklik yok sonra ne olur olmaz die geri member yaptım uraşmamak lazım o kafasına göre gezior

D3N1Z

D3N1Z

Üye
ooo google amca he hosuma gitti bayramda elini öpelimde

Clausius Clapeyron

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Jan 30 2006, 11&#58;44 AM) [post=267145]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Benim bildiğim kadarıyla bunlar üç kardeş... En büyükleri Google.com, ortancaları Yahoo.com, en küçükleri ise Archive.org... İnternet aleminin varlıklı ailelerinden; com ailesinin çocukları bunlar...

Ağabey Google siteyi hemen hemen her zaman ziyaret ediyor; ortanca kardeş Yahoo ise sık sık giriyor siteye. En küçükleri Archive ise ara sıra uğruyor.

Not: Archive&#39;in soyadı neden farklı diye düşünenlere hatırlatalım; Archive evlendikten sonra kocasının soyadını aldı.

[/b][/quote]

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
geceleri giriyo bu google amca gececi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt