Bu iş için kolları sıvadık, ama sizin yardımınız olmadan olmaz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kǔr Şâd

Üye
Bu iş için kolları sıvadık, ama sizin yardımınız olmadan olmaz.
Arkadaşlar ben 5800 kullanıcısıyım. O kadar çok sıkıldım ki hep aynı sistem telefondan, bıktım yani. Telefona Just Hack atmak için Sertifika aldım, hala bekliyorum OPDA onaylamadı.

Telefona hack attıktan sonra güzel bir FW kurmak istiyorum, nasıl kurulurda bilmiyorum. Aklımdaki soruları sıra halinde sizlere soracağım, vereceğiniz yanıtlarla bu işi yapacağım.

1. FW yüklemek için gerekli bütün programlar neler ?
2. FW olarak tavsiyeniz nedir, yada SUNSIRE iyi FW mi ?
3. Hack attıktan sonra, telefonda herhangi bir program çarpışması sonucu hatalar olabilirmi ?
4. Hack mı atayım yoksa v60'ımı bekliyim ?
5. Bu iş için bana yardım edecek varmı :naughty:

[email protected] , yardımcı olursanız çok sevinirim dostlarım.

SilentOne

SilentOne

Üye
bi v60 ı bekle cfw hıç kullanmamıssın belli korkuyosundur kesin cfw atmaktan 1 hafta 10 tane cfw deqiştirdim romu yancak telin artık neyse bi bekle v60 ı olmadı senin telefona uzaktan yardımla cfw atıcam

Kǔr Şâd

Üye
Teşekkürler dostum, v60 'ı bekleyelim beğenmezsek bi FW atarız, yardımcı olursanda sevinirim açıkcası.

SilentOne

SilentOne

Üye
atıcam yha bn gerekli işlemleri yapıcam sana flasha bas sonra telfonun açma kapama düqmesine bas diecem sadece onu sen yapıcan sonra kendi fwni atarsın bnde tırsıyordum sonra ark gösterdi bir kere artık fw manyaqı olsu tel su v60 die güncelleme saqlam bir cfw çıjkana kadr onu kullanırım özledim aslında orji fw yi

Kǔr Şâd

Üye
Bende orjinalden sıkıldım açıkcası, değişik olmasını istiyorum telefonun. Ayrıca bir soru daha soracağım OPDA'dan ne zaman gelir sertifika 4 gün falan oldu alalı.

ferwasd

ferwasd

Üye
bi v60 ı bekle cfw hıç kullanmamıssın belli korkuyosundur kesin cfw atmaktan 1 hafta 10 tane cfw deqiştirdim romu yancak telin artık neyse bi bekle v60 ı olmadı senin telefona uzaktan yardımla cfw atıcam

hocam rom bellegin yanması 6600 gibi telefonlarda kaldı korkma hiçbirşey olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt