Tavsiye Bu ilandaki lens alınırmı Nexus 5 için varsa baska tavsiyeniz ??

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Kendi kamerasıda yeterli zaten program falan dene istersen her mod olandan :D orjinal retrica yıda yüklemişler playe :D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bu 28 TL olan lensleri hicmi kullanan deneyen yok

boran9999

boran9999

Üye
Odak lama varda anlatmak istediğimi Anlatamadım hani makro moda girince telefon yakin birşey cekene kadar odaklama yapmıyor ya bunda yaklaşıp kendin odaklanan gerekiyo lensler aliexpreste 9 dolar ama kargo 37 gün orda forumda bu lensten kullanan yokmuydu ayrıca lensler hani o nexusun koca siyah kamera kenarlarına mıknatıs gibi birşey yapısıydı videoları var vimeoda YouTube da nexus5 manyetik lens yazın bluetooth a falan gerek yok yani

Bundanmi bahse diyorsunuz @boran9999 boran abi seninde görüşünü almak isterim
Bu tür yani kamera önüne uygun bir aparatla takılan lensler bağlantı aparatini yok sayarsak bütün cihazlarlarla uyumlu olduğunu sanıyorum yanlız bu tür lenslerden bir zeis 100mm macro performansı beklemek hayal iş görürüm bence görür zaten oldukca makul fiyata satılıyor lar alıp denemek lazim. Sony nin ürününe gelecek olursak o oldukça farklı bir cihaz zoom özelliği olan kamerada denilebilir bununla entegre edeceğiniz cihazın kamera özelliğide olmasına gerek yok uzaktan cihaza bağlıyorsunuz olay bu bence oldukca gereksiz pahalli.

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Anladım o zaman bu 28 lira olanı sipariş edeyim ben gerçi adam ilana bakmıyor sanırım mesaj attım cevap gelmedi

repsool

repsool

Üye
Anladım o zaman bu 28 lira olanı sipariş edeyim ben gerçi adam ilana bakmıyor sanırım mesaj attım cevap gelmedi
Sen alicagin lensi Nrxus 5 için aliyosun degilmi linki atabilir misiniz

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
İlk yorumda var link

repsool

repsool

Üye
İyi de iphone4 yaziyor Nexus 5 e geleceğini nerden biliyosun

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş manyetik lens bu YouTube a google görselleri yaz görürsün HTC öne bile bundan kullanıyordu :D

repsool

repsool

Üye
Manyetik te kardeş adam iPhone 4 yazmis ben satici olsam kendimi iPhone 4 ile sinirlandirmam hepsine gelir yazarim. Ayrıca Nexus 5 in arka Kamerasi ni kocaman bir cam kapliyo çevresi manyetik bildiğim kadarıyla çaplar tutar mi yani söylemek istediğim. Alirsan sonuçları buraya yazarsin heralde

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş farkindaysan iPhone 4 yazıyı urun açıklamasında da iPhone 5 le resmi koyulmuş eğer YouTube a girmeyi denersen nexusunda birebir ayni lensleri kullandığını görürsün

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi

repsool

repsool

Üye
Kardeş farkindaysan iPhone 4 yazıyı urun açıklamasında da iPhone 5 le resmi koyulmuş eğer YouTube a girmeyi denersen nexusunda birebir ayni lensleri kullandığını görürsün
4 5 5S arasında bir fark yokki

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Resim attim .

repsool

repsool

Üye
Ayni urun olduğuna emin misin

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bak resimlerine kıyasla

repsool

repsool

Üye
Bilmiyorum bana farkli geldi

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bosverin o zaman

boran9999

boran9999

Üye
Lensler çarpanla vs ile ilgili bir yanı yok sadece kullanılan aparatla sınıflandırılıyor i5-s4 vs vs gibi hatta universal aparatlarla tüm cihazlara bağlantı uygunluğu olanlarıda var. ''Cep telefonu fotoğrafcılığı'' isimli konudada bu lenslerle çekilmiş fotoğraflarda var + youtube gibi sitelerde bolca video mevcut meraklı arkadaşlar alıp deneyebilir. Ben FD lensleri DSLR makinada sıkca deniyorum bunlara uygun bağlantı aparatları var kullandığım makina FF tam kare olduğundan genelde köşelerde kararma yapıyor tek sıkıntısı bu. Yanlız teleport lensler deneyecek arkadaşlara tavsiyem IS olmadığı için triportsuz netice alabilmek oldukca zor. Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bunlar mıknatıslı ya nexusa aparatı nasıl olacakki