Bu tür yani kamera önüne uygun bir aparatla takılan lensler bağlantı aparatini yok sayarsak bütün cihazlarlarla uyumlu olduğunu sanıyorum yanlız bu tür lenslerden bir zeis 100mm macro performansı beklemek hayal iş görürüm bence görür zaten oldukca makul fiyata satılıyor lar alıp denemek lazim. Sony nin ürününe gelecek olursak o oldukça farklı bir cihaz zoom özelliği olan kamerada denilebilir bununla entegre edeceğiniz cihazın kamera özelliğide olmasına gerek yok uzaktan cihaza bağlıyorsunuz olay bu bence oldukca gereksiz pahalli.Odak lama varda anlatmak istediğimi Anlatamadım hani makro moda girince telefon yakin birşey cekene kadar odaklama yapmıyor ya bunda yaklaşıp kendin odaklanan gerekiyo lensler aliexpreste 9 dolar ama kargo 37 gün orda forumda bu lensten kullanan yokmuydu ayrıca lensler hani o nexusun koca siyah kamera kenarlarına mıknatıs gibi birşey yapısıydı videoları var vimeoda YouTube da nexus5 manyetik lens yazın bluetooth a falan gerek yok yaniLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bundanmi bahse diyorsunuz @boran9999 boran abi seninde görüşünü almak isterim
Sen alicagin lensi Nrxus 5 için aliyosun degilmi linki atabilir misinizAnladım o zaman bu 28 lira olanı sipariş edeyim ben gerçi adam ilana bakmıyor sanırım mesaj attım cevap gelmedi
4 5 5S arasında bir fark yokkiKardeş farkindaysan iPhone 4 yazıyı urun açıklamasında da iPhone 5 le resmi koyulmuş eğer YouTube a girmeyi denersen nexusunda birebir ayni lensleri kullandığını görürsün
Bu linkte farklı bir aparat var ;Bunlar mıknatıslı ya nexusa aparatı nasıl olacakki