Tavsiye Bu ilandaki lens alınırmı Nexus 5 için varsa baska tavsiyeniz ??

Sponsorlu Bağlantılar

3onur5

3onur5

Üye
Sesi idare eder hatta sonyy mdr ex 10 lp ile philips she 3595 e muadil bence değil timde 50 dedi komşumuz çalışıyordu orda 40 a bıraktı komutlar ses açma kısma google now i aktif etme müzik durdur başlat aramayı bitir sorunsuz çalışıyor

güle güle kullan kulaklığını :D benimde lenslerim geldi bugun fish eye macro lens ve mikroskop macro lens geldi 3 ü de süper bişey birazdan atarım resimleri :D özellikler mikroskop olan lens çok güzel :D :D şiddetle tavsiye ederim :D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullan kulaklığını :D benimde lenslerim geldi bugun fish eye macro lens ve mikroskop macro lens geldi 3 ü de süper bişey birazdan atarım resimleri :D özellikler mikroskop olan lens çok güzel :D :D şiddetle tavsiye ederim :D
Lenslerin linkini ve rsinlerini ayrıntılı atarmisin

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
3onur5

3onur5

Üye

bunlar note 2 için olanı

suan 33 dolar olmuş bitanesi ama başka bi satıcıdan aratarak bulabilirsin resimde atarım birazdan çekçek yer arıyorum :D

3onur5

3onur5

Üye
------------> bu heykelin mikroskobik çekimi

buda macro çekimi lens ile

Son düzenleme:
repsool

repsool

Üye

bunlar note 2 için olanı

suan 33 dolar olmuş bitanesi ama başka bi satıcıdan aratarak bulabilirsin resimde atarım birazdan çekçek yer arıyorum :D[/QUOTE]

Cihazin nexus 5 mi? Nexus 5 ile lenslerin de fotoğraflar ini koysana ayrıca ornek fotoğraflar bekliyorum.

3onur5

3onur5

Üye
Buda wide lens gece oldugu icin kalitesiz olaabilir

bunlar note 2 için olanı

suan 33 dolar olmuş bitanesi ama başka bi satıcıdan aratarak bulabilirsin resimde atarım birazdan çekçek yer arıyorum :D

Cihazin nexus 5 mi? Nexus 5 ile lenslerin de fotoğraflar ini koysana ayrıca ornek fotoğraflar bekliyorum.[/QUOTE]

cihazım note 2 ama nexus5 içinde satılan lensler vardır ebayde resimleri atıyorum yavaş yavaş

repsool

repsool

Üye
Buda wide lens gece oldugu icin kalitesiz olaabilir

Cihazin nexus 5 mi? Nexus 5 ile lenslerin de fotoğraflar ini koysana ayrıca ornek fotoğraflar bekliyorum.

cihazım note 2 ama nexus5 içinde satılan lensler vardır ebayde resimleri atıyorum yavaş yavaş[/QUOTE]

Nexus 5 saniyodum. Direk Nexus 5 e die bir lens gormedi.m

3onur5

3onur5

Üye
Buda küçük sigara külünün mikroskobik gorunumu

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Makro yokmu hocam

3onur5

3onur5

Üye
Makro yokmu hocam

Heykelin elindeki enstrumani makrolarim baya yakindan guzel cekiyor normal.kameranin makrolayamadigi yerden

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Ben dürbünümü kırmıştım. içinden bi mercek çıkmıştı 2 cmden odaklanabiliyordu telefonun kamerasına tutunca. Toz zerrelerini cekiyodu. Annem çöp sanıp atmış

Aynı dertten muzdaribiz :) Annem şarj cihazımı sadece yerde olduğu için çöpe atmıştı bir ara :)

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.