Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

by-pegasus

Üye
Neyse ben çıkıyorum

"Eğer birgün hız yaptığım için ölürsem ağlamayın çünki o an ben gülümsüyorumdur"

paul walker.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun ve UpOneTR
KayraBey

KayraBey

Üye
bizim sınıfta eşcinsellik tartışması vardı bir kız doğuştan oluyor demişti bende Allah günah dedigi birşeyi neden doğuştan yapsin dedim o da bunu neye dayanarak söyluyorsun dedi bende sandalye ye dayanarak dedim :D neyse :D dü zgün cevap ver dedi bende Kur'ân a dayanarak dedim kuran dakilerin doğru olduğunu nerden biliyorsun dedi :(
Sorsaydın ona evdeki adamın baban olduğunu nerden biliyorsun diye :D

• Beğen
Tepkiler: beytullah6767, Silinen Üye 2480407 ve UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Neyse ben çıkıyorum

"Eğer birgün hız yaptığım için ölürsem ağlamayın çünki o an ben gülümsüyorumdur"

paul walker.

iyi geceler kardeşim :D

eğer bir gün ölürsen gülerek ölmen dileğiyle

Burak Altun

Burak Altun

Üye
"Parayı köleniz yapın, yoksa efendiniz olur"

[ Bernad Shaw ]

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Invoke

Invoke

Üye
Ben de adama tapın demedim zaten. Ki laflarında abartılacak bir şey de yok, bence çok ağır laflar değil. Çoğusu basit. @Dede @muhammed4949 Demek istediğim şey, müslüman değilse direk boş ver, olayı yanlış. :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve Dede
Burak Altun

Burak Altun

Üye
"Zenginlerin zevkleri, fakirlerin gözyaşları ile satın alınır"

[ Alvan Tufts Fuller ]

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Invoke

Invoke

Üye
Bu arada özlü sözler gibi bir bölümde olacak forumda, sürekli söz yazıyorsun, muhabbete ortak olalım diye girdin ama konuşmuyorsun. @Burak Altun

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Ben de adama tapın demedim zaten. Ki laflarında abartılacak bir şey de yok, bence çok ağır laflar değil. Çoğusu basit. @Dede @muhammed4949 Demek istediğim şey, müslüman değilse direk boş ver, olayı yanlış. :D
insan eden diye sorar bence

bu adam neye dayanarak söylüyo
ve ne olmuşta söylüyo diye sorgulanmalı :D

KayraBey

KayraBey

Üye
Ne ya peki? Ahiretim için ne var yazdıklarında? Hepsi boş laf modum. Gel sen bana takıl sakal şalvar süper olur :D mod mod mod :p

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Tabiki yanlış. Günümüzde kullandığımız çoğu alet de yabancı. O zaman onları da müslüman değilse kullanmayalım . Önemli olan herkesin inanma ihtiyacına saygılı olmak.

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
bende öyle bir zihniyet yok demek idtediğim bu kadar delil varken o adam çok arkada kalıyor :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
Invoke

Invoke

Üye
La ergen beyni işte. Doğru olduğundan ben çok eminim. Kendi varlığımdan emin olmadığım kadar eminim. İspatlarım da ama inanmazlar işte. Lisede hep olur onlardan, cevap verecek aklın olmaz o zaman. Sonradan bulursun cevabı. Sonra vaktinde cevap veremedim diye üzülürsün. Cahiller, umarım öğrenirler ama önce kibirlerinden kurtulmaları gerek.

• Beğen
Tepkiler: Dede, Silinen Üye 2480407 ve UpOneTR
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Bu arada özlü sözler gibi bir bölümde olacak forumda, sürekli söz yazıyorsun, muhabbete ortak olalım diye girdin ama konuşmuyorsun. @Burak Altun
Sözleri seviyorum. Muhabbet de ederiz sorun yok. Bağırma bu kadar :D

beytullah6767

beytullah6767

Üye
La ergen beyni işte. Doğru olduğundan ben çok eminim. Kendi varlığımdan emin olmadığım kadar eminim. İspatlarım da ama inanmazlar işte. Lisede hep olur onlardan, cevap verecek aklın olmaz o zaman. Sonradan bulursun cevabı. Sonra vaktinde cevap veremedim diye üzülürsün. Cahiller, umarım öğrenirler ama önce kibirlerinden kurtulmaları gerek.
:alkis:

neyse abi açık açık bende ergenim ergen beyni deme :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye

Üst Alt